I sidste uge fik vi lyst til pizza, men gad ikke den klassiske “junk” pizza. Vi lavede derfor vores egen helt egen sunde variant fra scratch. Kun fantasien sætter grænser for de ting man kan putte på. Vi har efterfølgende forsøgt os med laks, light flødeost og rucola, og det er virkelig også lækkert.
Selve dejen og tomatsaucen blev lavet ud fra en opskrift vi fandt på I Forms hjemmeside, og resten af fyldet var simpelt.
Til fyldet skal du bruge (til 2.stk pizza):
– 2 pakker serrano skinke
– 1 pakke rucola
– 1 pakke mozzarella skåret i små stykker
Pizzaen fik kun 12/15 min. i ovnen, da den ellers bliver for hård. Det tager altså ingen tid at lave så lækker, mættende og sund en pizza. Enjoy 😀
English: Last week we made this healthy pizza. The dough and tomatosauce was based on this healthy recipe and the rest was made out of rucola, serrano ham and mozzarella. Enjoy 🙂
Det ser jo vildt nemt ud. Både dejen, saucen og fyldet. Det skal jeg helt klart prøve en af de næste dage. Dejligt med et sundt alternativ til de traditionelle pizzaer! Tak for tippet 🙂
Jeg er virkelig fortaler for nemme og lækre opskrifter. Jeg keder mig hurtigt i et køkken og kan ikke bruge flere timer på en ret. Så når det er nemt, billigt og tilmed sundt, så er jeg solgt 🙂
I generaly looking for healthy diet in net and now i got this healthy pizza. It is amazing. I will try it at home.
I’m so glad you could use the recipe 🙂 It’s just so delicious 🙂
Lyder bare top-lækkert. Sjovt at jeg lavede pizza, efter samme iform-opskrift igår aftes også:)!! Den er bare lækker! Men var det ikke lidt synd for Jeres nabo-pizza-mand? haha… knus Kathrine
Ej hvor sjovt 🙂 Den er utrolig lækkert nemlig. Haha, jeg sagde det samme til kæresten, at jeg ikke håbede de så os i vinduet i gang med at lave vores egen pizza 😉 Følte jeg var dem utro, haha!
Hi hi:)
Lyder lækkert! Vi er heller ikke meget til de tykke usunde pizzaer man kan købe rundt omkring og min mand har derfor fundet på noget smart. Vi bruger wraps. Altså sådan nogle som man normalt putter grønt og kød i og ruller. I stedet lægger vi dem på en tallerken og fylder så på med noget godt fyld. De bliver ikke sprøde hvor der er tomatsauce men de er tynde og smager godt. De fås også som fuldkornsvariant. Man skal så bare give pizzaen den tid det tager for osten at smelte, en 5-6 minutter.
Det har jeg også prøvet en enkelt gang, og det var virkelig simpelt og lækkert, især som en forret 🙂 Kan være vi snart skal lave det igen.