Etik

Vi føler det er nødvendigt at tage et etisk standpunkt når man bevæger sig inden for et område, der har med menneskers helbred og velvære at gøre.

Vores indlæg og tanken bag bloggen er udelukkende et udtryk for vores egne holdninger. Vi er ikke uddannet inden for ernæring, sundhed eller fitness, men deler blot de tanker, opskrifter og tips der virker for os. Det kan sagtens være noget andet virker bedre for dig. Har du helbredsligende sygdomme eller oplever du smerter ved motion, vil vi anbefale dig at kontakte en fagkyndig frem for at følge vores rutiner.

Hvis et indlæg er sponsereret vil det blive angivet i indlægget. Vi skriver kun om de produkter/ydelser som er i overensstemmelse med bloggens fokusområde, og som vi tror kunne være relevante for jer. Billeder taget eller delt af os er I velkomne til at låne, så længe I linker til vores blog. Lad os hjælpe hinanden!

Vi tror på ytringsfrihed og vil elske at høre fra jer, men mener også man har en vis pli når man begår sig i cyberspace. Vi vil derfor ikke acceptere stødelige kommentarer, og påtager os retten til at fjerne specifikke kommentarer hvis de ikke overholder disse retningslinjer.

Fit For Livin

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: