Contact us

Har I spørgsmål, kommentarer eller produkter/information I mener kunne være relevante for vores blogprofil, er I velkommen til at rette henvendelse på vores e-mail fitforlivin@gmail.com.

I kan følge os via Facebook lige her, hvor vi vil blive meget glade hvis I vil joine os og tage del i alle de øjeblikke der ikke får adgang til bloggen. Vi er også tilgængelig via Instagram (fit4livin), hvor vi deler mere personlige hverdagsbilleder.

// If you took all that energy you put towards hating your body into changing it, you would be amazed with the results

English: Feel free to contact us in the above stated e-mail if you have any questions or critique. You can also follow us on Facebook or at Instragram (fit4livin).

Reklamer

3 kommentarer to “Contact us”

 1. Lea D. 16. april 2013 hos 09:30 #

  Hej Rasmus og Danica 🙂

  Vil lige sige tusind tak for fede indlæg og super god inspiration. Har fulgt jer den sidste måneds tid via Bloglovin. Jeg er stor fan!

  Lea

 2. Stephanie Petersen 24. april 2012 hos 18:51 #

  Hej i to!
  Vil bare sige at i har en helt fantastisk side. Jeg fandt den for nogle uger siden, hvilket var perfekt da jeg for en måneds tid siden besluttede mig for en lidt sundere livsstil her hen i mod sommeren og jeres blog har udentvivl gjort det både lettere og mere spændende! Jeg kigger ind på den hver dag, i håb om at der er kommet noget nyt, det er utrolig inspirerende. På grund af jer, har jeg fået det meget lettere med at blive i gang hver dag, uanset hvad! Tusinde tak, bliv endelig ved med det gode arbejde!

  • Fit For Livin 25. april 2012 hos 21:40 #

   Mange tak, hvor er du sød 🙂 Jeg synes det er sejt du er gået i gang med en sundere livsstil og at vi kan være en lille hjælp i din kamp. Vi lover at blive ved med at gøre vores bedste 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: