Reverse crunch weekend challenge!

26 feb

Som nævnt før, så har jeg rigtig mange problemer med min iskiasnerve. Det nyeste jeg har fået at vide er, at det er en ledsygdom og jeg derfor nok skal leve med det resten af mit liv 😦 Rimlig nedslående, da der er så meget motion jeg aldrig kommer til at dyrke. Men så må jeg jo bare finde alternativer og fortsætte på medicin.

Det er rigtig svært for mig at ligge på ryggen, så derfor er jeg altid på udkig efter øvelser, der fungerer for mig. Ledproblemer eller ej, så er det virkelig en god øvelse, der rammer hele kernen, da den tvinger én til at spænde op. Jeg har ofte hænderne under min lænd, for at mindske smerter men det er slet ikke nødvendigt, hvis du har en velfungerende ryg.

Reverse crunch

Reklamer

14 kommentarer to “Reverse crunch weekend challenge!”

 1. The Skinny Heel 27. februar 2013 hos 09:32 #

  Kan slet ikke forestille mig hvordan det må være. Døjer selv med nogle nakke problemer, men det er heldigvis ikke noget der generer mig i hverdagen. Håber virkelig at du finder en løsning der kan afhjælpe problemet.

  • Fit For Livin 27. februar 2013 hos 10:13 #

   Nej, det er rigtig øv, men jeg har efterhånden haft det i så mange år det bare er sådan det er. Desværre er det så blevet værre. Jeg må prøve at træne mig ud af det og gå fast til fys 🙂 Jeg håber også sådan at hospitalet vil finde en permanent løsning til mig.

   Øv med dine nakkeproblemer. Selvom det ikke generer dig konstant, er det så irriterende at ens krop ikke vil som en selv.

 2. Emilie Thomsen 27. februar 2013 hos 09:28 #

  Ved godt det er lidt irrelevant til dette indlæg, men har læst indlægget om krydstoget kan dig bare ikke finde ud af, hvor det var I købte det så billigt?! 🙂

  Dejlig blog I har.

  Sol og glade tanker

  • Fit For Livin 27. februar 2013 hos 10:11 #

   Hej Emilie. Mange tak 🙂 Vi fandt det i sin tid på Royal Carribeans hjemmeside. De har ofte gode tilbud på krydstogtrejser. Jeg ved dog der er andre der også har det, jeg synes bare at Royal Carribean er nogle af de bedste 🙂 Gå efter at tage afsted i sen april/maj/tidlig juni. Det er klart billigst. Hvis I er modige, kan I vente til I kommer tættere på, da de oftest sættes ned når man nærmer sig. Jeg håber I finder det til en god pris 🙂

   Forresten det er ofte billigere (og federe) at tage afsted i Carribien, men så skal flybilletter selvfølgelig ligges oveni.

 3. Fit´n Run 26. februar 2013 hos 19:21 #

  Ej hvor træls, hvad hvis du ligger på en lidt tykkere måtte, kan det ikke afhjælpe smerterne i ryggen?

  /Camilla – http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk
  En blog om træning, løb og sund livsstil.

  • Fit For Livin 26. februar 2013 hos 20:57 #

   Den skal virkelig være tyk og blød så;) Ej, det er også hvis jeg laver et vrid det gør ondt. Jeg kan f.eks. ikke vende mig om natten, det tager gerne et par minutter og det gør sindsygt ondt. Så det er desværre rimlig slemt 😦

 4. Serpil@blog30something.com 26. februar 2013 hos 19:06 #

  Hej,

  For et par år siden fik jeg også problemer med iskiasnerven efter intens løbetræning. Og det var drønirriterende. Men så genoptog jeg min yogapraksis med daglige øvelser og udstrækning, og der gik ikke lang tid før, jeg ikke mærkede mere til min iskiasnerve.
  Yoga er fantastisk terapeutisk for kroppen. Hvis man udfører det jævnligt, så er det ligesom at det ‘smører’ kroppen og behandler og ikke mindst forebygger fremtidige skader.
  Jeg bruger i dag yoga som et nødvendigt supplement til min løbetræning, og det gør bare en kæmpe forskel! Jeg håber, du får kontrollen over den dumme nerve 🙂

  • Fit For Livin 26. februar 2013 hos 20:55 #

   Så irriterende! Sjovt du siger det, overvejer faktisk at begynde til yoga sådan for alvor netop for at dæmpe smerterne og løsne lidt op i det hele. Det skulle fungere rigtig godt. Træner du det derhjemme eller?

   • Serpil@blog30something.com 26. februar 2013 hos 21:39 #

    Lige nu træner jeg hjemme, da udbuddet af gode yogahold desværre er ret begrænset i Nordsjælland, hvor jeg bor. Jeg har dog tidligere gået en del til yoga. Hvis man er nybegynder, kan det være en god ide at følge et hold, hvor man har mulighed for at blive korrigeret og lære øvelserne rigtigt fra starten. Men jeg vil dog sige, at der er mange gode videoer tilgængelige på Youtube bl.a. med Tara Stiles. Bare sørg for at vælge Beginner, da hun ellers er lidt for avanceret 🙂 Ellers vil jeg anbefale dig at gå ind på Yogajournal.com Hvor du virkelig får yogaens basics. Umiddelbart tænker jeg at du skulle prøve at starte med forøvelsen til Pigeon Pose. Denne kan du i hvert finde på Yoga Journal 🙂

   • Fit For Livin 27. februar 2013 hos 10:06 #

    Jeg tror nemlig også jeg kommer til at træne det herhjemme, da jeg ikke har så meget tid til at gå på hold. Men så må jeg bare følge dine gode råd. Du skal i hvert fald have tusind tak for hjælpen 🙂 Det kan jeg virkelig bruge til noget.

 5. Tine / Fitspiration 26. februar 2013 hos 18:50 #

  Åh nej dog 😦 Det er da så nedslående at få at vide! Øv, øv, øv, hvor er jeg bare ked af det på dine vegne! Er der slet ikke nogle øvelser eller noget andet man kan gøre for at hjælpe? :/

  • Fit For Livin 26. februar 2013 hos 20:54 #

   Ja, rigtig øv 😦 Man kan tage medicin og gå fast til fysioterapi/lave øvelser herhjemme. Men det vil aldrig forsvinde helt, jeg kan blot dæmpe smerterne. Problemet er, at ved nogle motionsformer (løb, fodbold, højintensitetsmotion osv.) vil det gøre det værre igen. Jeg håber dog på det bedste 🙂 Jeg har før kunne træne det bedre, det er bare desværre blevet værre efter graviditeten.

 6. Emilie 26. februar 2013 hos 15:00 #

  Det er en perfekt øvelse, som giver godt! Træls at du er blevet ramt og får smerter :/

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  • Fit For Livin 26. februar 2013 hos 15:18 #

   Ja, rigtig træls 😦 Den giver virkelig godt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: