Toyota Auris – Den ultimative familiebil!

5 feb

Som sagt var vi i sidste uge ude og teste den nye Toyota Auris i forbindelse med den kampagne, der kører for tiden i TV og på de sociale medier. Pt. kører vi i en lille og fin Chevrolet Spark. Jeg elsker den bil, men den er altså ikke speciel familievenlig. Vi kan hverken have barnevognen deri, uden at skille den i tusinde dele, og autostolen er pænt mast ind ligesom at jeg sidder lidt mast bagi, når jeg skal holde øje med Sylvester.

Derfor er vi ved at orientere os mod andre alternativer, hvorfor vi var mægtige glade, da vi fik muligheden for at teste den nye og eksklusive Toyota Auris. Den er betydeligt større, mere lækker, lidt hurtigere end vores nuværende og så kører den langt på literen i forhold til tidligere modeller. Vi er desuden en sucker for innovativt teknologi og design, og det lever bilen i den grad op til.  Således er der både mange opbevarings- og indretningsmuligheder, ligesom at den indeholder et multimedie- og navigationssystem med touch funktion – altså ligesom at have en iPad indbygget i sin bil. Det er lir! Prisen er også god, men der går nok lidt tid før vi har råd til at investere i en ny bil – der er andre prioriteter, der vægter lidt højere. F.eks. den tur til Texas vi skal på til maj. Vores første rejse sammen med vores søn. Imens drømmer vi videre om den fine Toyota!

Nå, nok om det. Toyota er nemlig gået sammen med Soundvenue, hvor musikeren Thomas Barfoed har fået stillet en udfordring, der indebærer at han har  24 timer til at producere et nummer på en roadtrip i en Auris. Det er blevet til 8 små hyggelige videoer, der lægges op online over de næste par måneder. Jeg synes det er fedt, når virksomheder tør tænke uden for boksen og kombinere flere forskellige verdener. Således får man både indblik i bilens egenskaber og Thomas Barfoeds talent for skabelsen af elektronisk musik. Køreturen giver anledning til spontane indfald, såsom lyden af vejarbejde samt bilens egne lyde. Sjovt projekt og jeg glæder mig til at høre det endelige resultat.

Det fede er, at du netop nu i samarbejde med Toyota og Soundvenue kan vinde koncertbilletter til en masse lækre koncerter i løbet af året lige her.

Hvilken bil kan I anbefale til dem, der ønsker lidt mere plads til en god pris uden at gå på komprimis med hverken design eller komfort? Vi skal inden længe have en ny 🙂

OBS: Dette indlæg er sponsoreret, men 100 % et udtryk for egne holdninger.

Reklamer

6 kommentarer to “Toyota Auris – Den ultimative familiebil!”

 1. Cecilie 6. februar 2013 hos 10:01 #

  Vi har netop købt bil da vi venter en dreng i maj. Vores krav var sikkerhed, plads og at den stadig var sjov at køre. Nu kender jeg ikke jeres bilbudget, det afhænger anbefalinger selvfølgelig meget af.
  Men jeg kan sige at vi satsede på en brugt bil til omkring de 200.000 kr. Vi havde 3 på vores liste, VW Passat stationcar, Volve V50 og BMW 3-serie stationcar. Da vi kun køber bil pga baby var plads meget vigtigt. Derfor var Volvo V50 hurtigt ude for selv om man får utrolig meget bil for pengene er baggaerummet lige lidt for småt.

  Passaten har det absolut største baggagerum, det er enormt! Desværre synes vi ikke super om dem vi prøvede, der var lige et eller andet i vejen…

  Til sidst endte vi med en BMW 318d som godt nok kostede 265.000 kr frem for de ca 200.000. Men da BM`W’en er fra 2009 og en nyere model er det energiklasse A som gør at vi sparer på bezin (diesel), den kører omkring de 20km/l og på afgifter. Hvilket sjovt nok sparer os ca. 4000 kr om året frem for en passat til 210K selv om den er dyrere.

  Så hvis jeres budget ligger deromkring vil jeg anbefale BMW nyere model med energi A, man får rigtig meget buk for pengene brugt og den er super fed! Vores har kørt ca. 115.000 km, men vi regner sagtens med at kunne havde den i 4 år ca da vi har et meget lille kørselsbehov.

  Håber du kan bruge det til noget! Vores valg er baseret på min mands mange måneder overvejelser 😀

  • Fit For Livin 6. februar 2013 hos 11:32 #

   Det kun vi virkelig bruge, gode overvejelser I har gjort jer 🙂 Det er lige præcis det, der er vigtigt for os. Budgettet er måsle lidt lavere, men når jeg engang får job, er det lidt højere igen 🙂

 2. Christina 5. februar 2013 hos 17:24 #

  Toyota Auris har jeg også men må desværre indrømme at jeg er skuffet over den 😦 har altid haft Toyota og aldrig haft problemer, men med Auris’en kostede den alene sidste år 25.000 kr. I reparationer på trods af at bilen kun er 5 år gammel og købt fra ny 😦 Har også en lille Aygo med automatgear som klart kan anbefales til kvinder 🙂 der er dog ikke plads til baby, barnevogn osv. På trods af skuffelsen over Auris så er Toyota dog klart at foretrække frem for andre mærker 🙂

  • Fit For Livin 5. februar 2013 hos 18:01 #

   Forstår godt du er lidt skuffet, det er da rigtig mange penge på reperationer! Uhh automatgear, det drømmer jeg virkelig om! Må være så lækkert ikke at skulle tænke på det 😀

 3. louise 5. februar 2013 hos 12:52 #

  det er godt nok totalt udenfor emne, (har ikke rigtig nogen viden om biler!!) men prøvede en af dine maveøvelser i går, den med den store bold, hvor man skal skiftesvis have den mellem hænderne og fødderne (håber du ved hvad jeg mener) og HOLD NU OP(!!!!) hvor er den god, jeg har SÅ ondt i mine mavemuskler i dag, på trods af at jeg kun tog 3×8 gentagelser!
  forstår godt det er en af dine ynglingsøvelser! 😀

  • Fit For Livin 5. februar 2013 hos 13:35 #

   Ej, hvor fedt med feedback! Den er nemlig så hård, elsker den effekt øvelsen giver! Man bliver helt afhængig 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: