Æg på innovativ vis!

19 dec

Pludselig bliver mad sjovt, inspirerende og innovativt! Hvor genial en måde er det ikke lige at spise æg på, samtidigt med man får lidt grøntsager indenbords? Det er oplagt til både morgen, middag og aften, eller som en hurtig og proteinrig snack.

Det tager ikke mange minutter at lave, og det eneste du skal bruge er peberfrugt, tomat, æg og krydderier. Bon appetit!

Æg

Source: Tumblr

Reklamer

20 kommentarer to “Æg på innovativ vis!”

  1. Heidi Johnsen 27. december 2012 hos 07:05 #

    Hahaha genialt 😀
    En sjov og mere spændende morgenmad eller let frokost

    • Fit For Livin 27. december 2012 hos 13:10 #

      Ja, det er lidt mere spændende på den måde 🙂

  2. Jeanette H. K. 20. december 2012 hos 23:56 #

    Genial metode til at gøre det lidt mere spændende at lave et spejlæg. Forsøgte mig med det her i morges da min veninde kom over til brunch , vi var ret imponeret 😉 Heh

    • Fit For Livin 22. december 2012 hos 10:05 #

      Det passer jo også perfekt til brunch! 🙂 Det bliver lige det mere spændende at indtage æg 🙂

  3. frksommersol 19. december 2012 hos 23:07 #

    Ihh, hvor ser det lækkert ud! Der blev min morgenmad lige sikret i morgen. Tak!:D

    • Fit For Livin 20. december 2012 hos 14:00 #

      Fedt! Tror det fungerer rigtig godt som morgenmad 🙂

  4. Berit C. 19. december 2012 hos 22:11 #

    Fantastisk idé. det vil jeg da servere derhjemme i julen… lige lidt sundt ind i mellem er nok en meget god ting.

    • Fit For Livin 20. december 2012 hos 14:00 #

      Super ide at servere. Det skal nok falde i god jord! 🙂

  5. Karina 19. december 2012 hos 18:25 #

    Øj det er en god ide, man må også kunne bruge andre grøntsager – jeg skal lige tænke kreativt 😀

    • Fit For Livin 20. december 2012 hos 13:59 #

      Ja, man kan bruge en masse andre også 🙂

  6. Christina 19. december 2012 hos 18:02 #

    Hvilken god idé – inspirerende og kreativ mad 😀

    Jeg er selv vild med en lign. : Bacon ligges rundt i kanten i en silikone-muffinform, vender et æg ned i (ligesom på billedet) og så en tur i ovnen. Vupti, så kan man lige vende den ud og anrette den fint med tilbehør – god til brunch ::)

    • Fit For Livin 19. december 2012 hos 18:10 #

      Ej hvor sjovt, dem laver vi også rigtig tit. De er simpelthen så nemme, lækre og mætter rigtig godt 🙂 Vi plejer at bruge kalkunbacon, æg, skinkestrimler og lidt grønt 🙂

      • Pernille 20. december 2012 hos 12:22 #

        Det lyder lækkert! Hvor længe giver I dem i ovnen?

      • Fit For Livin 20. december 2012 hos 14:02 #

        8-10 minutter ved en 180 grader 🙂

  7. Mette 19. december 2012 hos 17:29 #

    Okay 😀 Det vil jeg prøve! Vender nok tilbage med resultatet (hvis det ikke er mislykket fuldstændigt) 😉

    • Fit For Livin 19. december 2012 hos 18:06 #

      Ja vend endelig tilbage med resultatet:)

  8. Mette 19. december 2012 hos 17:24 #

    Nu er jeg ikke lige mester i et køkken (læs: jeg kan koge pasta) så hvordan tilbereder man dem? 😀 Skal de bare lægges på panden indtil hviderne er “stive”? Eller hvordan? Og skal de vendes?

    • Fit For Livin 19. december 2012 hos 17:26 #

      Jeg er heller ikke en ørn i køkkenet 😉 Nu har vi ikke testet dem endnu, men jeg vil mene, at du skal stege dem indtil hviderne er stive ligesom ved almindelig spejlæg og de skal ikke vendes 🙂

      • Mette 19. december 2012 hos 17:30 #

        Hvor høj varme vil du give dem? 🙂 Hvis man nu har et komfur med varme fra 1-12?

      • Fit For Livin 19. december 2012 hos 18:07 #

        En 8/10 stykker. Men hold øje hele tiden og reguler derefter. Vil tro det går hurtigt med at få dem lavet 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: