Gæsteblogger Tine Grønnemark #1

27 nov

Jeg har virkelig glædet mig til at introducere jer til denne gæsteblogger! Hun er en evig inspiration for mig og tilmed overdrevet sej! De resultater hun har opnået, på forholdvis kort tid, er beundringsværdige og en kæmpe motivation. Glæder mig allerede til at anvende flere af hendes tips til træning, når jeg skal igang igen.

Tag godt imod hende!

Mit navn er Tine Grønnemark, jeg er 21 år gammel og er bosat i Århus. Til dagligt er jeg husmodel hos Minimum og poleinstruktør hos iPole. Herudover bruger jeg meget af min tid på træning. Jeg har styrketrænet i ca. 1,5 år og i sep. 2012 startede jeg et forløb med Peter Bendtsen, i håb om at kunne opnå endnu bedre resultater samt en mere struktureret kost og træning.  Siden da er jeg begyndt at skrive blogindlæg for Gymtalk, hvor du blandt andet kan læse om mine resultater so far.

Træningsrutine:

Jeg styrketræner efter et 4-split program, hvilket betyder, at jeg styrketræner 4 gange om ugen, efterfulgt af 1 cardiodag. Jeg bruger ca. 1-1,5 time på styrketræning om dagen. Jeg træner mellem 3-5 sets med 8-12 reps. Min træning er opdelt således:

 • Dag 1: Ben
 • Dag 2: Bryst og triceps
 • Dag 3: Ryg og biceps
 • Dag 4: Skulder og mave
 • Dag 5: Cardio

For mig har det været afgørende at løfte tungt i mine styrketræningspas, for at opnå de ønskede resultater med min krop. Styrketræning giver større muskler, og større muskler giver højere forbrænding. Du bliver ikke et stort muskelbundt ved at træne tungt – du bliver trimmet og du taber overflødigt fedt. Derudover skal du huske, at muskler fylder mere end fedt. Sørg derfor at bruge spejlet i stedet for vægten.

Dette billede bruger jeg selv som motivation og inspirationsbillede. Det er et progressionsbillede på 2 måneders fremgang. En mere markeret og v-formet ryg.

For mig er styrketræning noget, jeg gør for mig selv og min egen skyld. Det er en ”sport”, alle kan være gode til og man har hele tiden mulighed for at blive bedre, hvilket giver en utrolig stor tilfredshedsfølelse. Styrketræning giver altid mulighed for afveksling og man er selv med til at kunne forme sin krop. Styrketræning bliver aldrig nemt, du bliver bare bedre.

Det er motivationen, der driver værket og for mig er det vigtigt at blive motiveret hver dag. Jeg får blandt andet min motivation via Instagram, på diverse træningsprofiler, på trænings- og motivationsblogs som Tumblr, fit4livin og lignende, men også ved at læse forskellige artikler på f.eks. Gymtalk. Derudover får jeg utrolig meget motivation nede i fitnesscenteret, hvor man bliver motiveret af andres hårde arbejde og resultater – piger såvel som drenge, men også fordi at hormonet endorfin bliver udskilt ved hård træning, som giver en følelse af lyst og energi.

Resultater efter 1 måneds intensiv træning og kost. Skuldrene tager form.

Dog er den mest afgørende motivation ens egen målsætning. Hvis man sætter sig et mål og er ivrig nok efter at skulle nå det, er det motivation nok til at komme afsted til træning. Sørg for at prioriter din tid efter din træning. Planlæg dine aftaler efter din træning. Tag dine veninder med ned at træne i stedet for at tage på café. Sørg for at det bliver en vane for dig at tage til træning enten inden og efter arbejde i stedet for at tage direkte hjem og ligge på sofaen.

Tak fordi du læste med. Hvis du har nogle spørgsmål, skal du være velkommen til at kommentere her i indlægget, ellers kan jeg findes på instragram under @tinegronnemark. Derudover kan i læse mine indlæg på Gymtalk. Vi ses næste gang, hvor jeg vil give indblik i min kostrutine 🙂

Reklamer

8 kommentarer to “Gæsteblogger Tine Grønnemark #1”

 1. Nadia 5. maj 2013 hos 18:04 #

  Jeg kunne også godt tænke mig at få fingrene i dit træningsprogram 🙂 Altså inkl. hvilke øvelser du laver 🙂

 2. camillastokholm 28. november 2012 hos 14:04 #

  Virkelig inspirerende indlæg!!
  Hvad skal man gøre, hvis man er 15 år gammel, og ens forældre ikke synes, at proteinpulver er nogen god ide? For 2-3 måneder siden omlagde jeg min livsstil, da jeg ønsker, at få en mere fit krop og en lavere fedtprocent. Jeg styrketræner 2 gange om ugen med vægte og 2-3 med kun egen kropsvægt. Samtidig har jeg to løbetræninger (30-60 min ad gangen) og 4 håndboldtræninger (1-2 timer ad gangen). Er det meget skidt, at jeg ikke har proteinpulver som en del af min kost? 🙂

 3. Julie 27. november 2012 hos 22:44 #

  Inspirerende!! Jeg følger dig på instragram nu. Glæder mig til næste indlæg 🙂

 4. Trine 27. november 2012 hos 22:06 #

  Fedt indlæg!! Følger dig flittigt på instagram.
  Har et spørgsmål vedrørende glutamine, muscle assault, proteinpulver og aminosyrer… Hvornår tager du hvad – hvor meget skal man tage og hvor køber du de forskellige ting?

  Du er en stor inspirstion. TAK!!

 5. Frida 27. november 2012 hos 22:02 #

  Jeg følger dig allerede på instagram, og er “fan” 😉 keep up the good job!

 6. Anonym 27. november 2012 hos 21:55 #

  Wauw! Hvor ser det godt ud, hold da op nogle resultater du har opnået. Respekt herfra!
  Kunne du måske være interesseret i at dele dit træningsprogram?
  Knus

Trackbacks/Pingbacks

 1. Gæsteblogger Tine Grønnemark #3 Sunde og nærende desserter! « Fit For Livin - 7. januar 2013

  […] sidste gæsteindlæg fra Tine Grønnemark i denne omgang. Tidligere har Tine introduceret til sit træningsprogram og sine kostvaner, og det er virkelig inspirerende […]

 2. Gæsteblogger Tine Grønnemark #2 « Fit For Livin - 13. december 2012

  […] første indlæg, der omhandlede hendes træningsrutine finder I lige her. Derudover skriver Tine fast blogindlæg for Gymtalk og er desuden en evig inspirationskilde for […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: