Give away: Vind 5 kasser Froosh Smoothies!

8 nov

Jeg har glædet mig så meget til at dele denne konkurrence med jer, for hold nu op den er god og ikke mindst sund! Vi har selv været så heldige, at få tilsendt en masse forskellige smagsvarianter af Froosh Smoothies, og vi må nok tilstå, at vi er blevet lidt afhængige 🙂 Hvordan kan noget sundt smage så godt?

Info om Froosh smoothies:

Smoothies fra Froosh er fulde af frugt og ikke andet(!) Dvs. ingen tilsætningsstoffer, intet koncentrat eller sukker, og det kan vi li’. Derfor er froosh også fulde af vitaminer, fibre og antioxidanter. Faktisk indeholder en smoothie hele to af de seks stykker anbefalet frugt og grønt om dagen, og så er det altså bare lidt sjovere at spise sundt når det smager godt samtidigt. Vi går jo ind for, at det at leve sundt skal være så nemt som muligt. Vi har ikke altid tid eller overskud til at blende egne smoothies eller lave besværgelige retter, og der er Froosh virkelig en nem og hurtig vej til en sund kost. Faktisk indeholder hver flaske mindre end 200 kalorier, like!

En Froosh udgøres af mange forskellige frugter, som giver kroppen et ordentlig skud sundhed. Deres smoothies kommer i hele fem varianter og har de mest indbydende navne. Hvem kan eksempelvis stå for In fruit we trust (mango og appelsin), Pick me up (blåbær og appelsin), No bananas, still delicious (kiwi og æble), One ingredient: fruit (banan og kokos) og Goji: strange name, super fruit (goji, mango og acerola). Rasmus’ favorit er In fruit we trust og min er One ingredient: fruit.

I kan læse meget mere om Froosh her, og endda like dem på Facebook lige her.

Konkurrence:

Det bedste er, at en af jer heldige læsere har muligheden for at vinde hele 5 kasser Froosh (med 12. stk. i hver). Dvs. hele 60 lækre smoothies! Det gad vi godt selv vinde!

Det eneste I skal gøre for at deltage er:

– Følge os på Bloglovin’ lige her og evt. like indlægget.

– Like os på Facebook lige her.

– Skrive i kommentarfeltet hvad I netop gør for at leve sundt? Husk at skrive jeres e-mail i det dertil indrettet felt, da vi skal kunne kontakte jer såfremt I vinder.

Konkurrencen løber indtil mandag kl. 22.00 og vinderen findes allerede tirsdag! Held og lykke til jer alle 🙂

Reklamer

197 kommentarer to “Give away: Vind 5 kasser Froosh Smoothies!”

 1. Avery 29. juli 2013 hos 06:11 #

  Attractive component to content. I just stumbled upon
  your weblog and in accession capital to claim that I acquire in fact enjoyed account your
  weblog posts. Any way I will be subscribing to your feeds or
  even I achievement you get admission to persistently quickly.

 2. Fru Luc 1. januar 2013 hos 16:13 #

  Hej,

  Super fed blog, jeg er nok en af dine nye læsere. Og fandt denne igennem google.

  I forbindelse med nytåret, har jeg tænkt meget over i ift min kost og generelt livsstil. Jeg har manglet inspiration, ift mad og hvilke mellemmåltider, man evt kan vælge. Med mine blandede vagter på sygehuset, kan det til tider være svært lige at veje/tænke maden, når den travle hverdag melder sig.

  Derfor kunne det være fedt at vinde disse smoothies og tage 1-2 stk med i tasken. Dette vil gøre min hverdag nemmere og sundere.

  Jeg har altid mere eller mindre tænkt over, hvad jeg indtager i løbet af dagen og det jeg gør for at leve sundt, er at tænke på, hvad der er bedst/naturligt for mig, og hvad der er realistisk. Samtidig handler det også om at have et sundt helbred og for mig handler det ikke om at holde mig langt væk fra alt usundt, men hvis det er det, jeg har behov for, en enkelt dag eller to, så spiser jeg da også en stor bland selv pose. Det er sundt for mit velvære, at man lige har et afbræk fra alt det sunde.
  Derfor mener jeg at sund livsstil ikke skal være 100 % sund, men at man skal huske at der er også et liv udover det at være sund!

  Det handler om at være tilfreds uanset hvad man indtager.

  Mvh

 3. Leah Martin 13. november 2012 hos 02:15 #

  First of all, tak for en super inspirerende blog. At læse denne blog giver mig et ekstra kik i hverdagen, og motiverer mig til at komme op af sofaen.
  Jeg vil rigtig gerne vinde disse lækre smoothies, da det er super lækkert at have sådan noget ved hånden når man er småsninde og gode træningsbuddy. Derudover prøver jeg så meget som muligt at skære brød,pasta,ris etc. ud af min kost, hvorimod jeg prøver at spise meget kød, grønt og frugt. Jeg vil rigtig gerne vinde disse lækre smoothies, da det er super lækkert at have sådan noget ved hånden når man er småsulten, især for sådan en som mig der har en lidt for stor sød tand. Derfor vil det være et lækkert og sundere substitut til chokoladen 😉

  • Leah Martin 13. november 2012 hos 02:16 #

   fail for min gentagelse, det var ikke meningen det skulle stå to gange. :b

 4. Signe 12. november 2012 hos 21:50 #

  Hvad jeg gør for at holde mig sund.. Hmm 🙂
  Der findes jo ikke nogen forkert eller rigtig måde at være sund på. Men det JEG gør for at være sund er at starte dagen med et godt måltid fuldt med proteiner og sunde fedtstoffer. Jeg sørger for at drikke ca. 2 liter vand om dagen, + en liter når jeg træner. I løbet af dagen sørger jeg for at spise ca. hver 3 time så jeg ikke får lyst til at guffe slik og kage i mig 🙂 Og så sørger jeg også få at få proteiner og grøntsager til frokost og aftensmad. Når vi snakker om motionen sørger jeg for at lave en cardio træning i mindst en time om dagen, efterfulgt af 1 times styrketræning. Jeg synes det var rigtig svært at vænne sig til i starten, men det går godt nu. Har tabt mig meget, og når jeg så skal belønne mig selv køber jeg altid froosh smoothie og en lille plade mørk chokolade som belønning. Derfor ville det være super at vinde denne konkurrence. Ville også lige fortælle hvor meget jeg ELSKER blogs om motion og sundhed, det giver en masse inspiration. Faldt over din og har allerede læst en masse af dine indlæg. Super godt skrevet. Keep on the good work 🙂

 5. Vattack 12. november 2012 hos 21:49 #

  Jeg forsøger at mærke efter på min krop. Det lyder lidt standard, men egentligt er det det, jeg gør. Jeg har altid vejet 5-10 kg. for meget og gør det stadig, men har fundet ud af, at det er sådan, min krop er – og uanset hvor sundt jeg spiser vil den være sådan. Så for mig er det ikke et tal på vægten der afgør, som jeg lever sundt eller ej. Og det er heller ikke, om jeg indtager et bestemt antal kalorier pr. dag, men derimod om jeg har livskvalitet og grundlæggende en velfungerende krop. Hvis jeg skulle stresse min krop med at spise meget mindre så jeg var tyndere, ville min livskvalitet falde drastisk, og stress for kroppen er jo også usundt. Så jeg spiser sundt 80 % af tiden og nyder, med god samvittighed, de sidste 20 % og dyrker motion for resten.

 6. Ida Toft 12. november 2012 hos 21:08 #

  Er vild med bloggen, og konkurrencen ikke mindst. Tillykke med din uddannelse og snart din baby 🙂
  For at holde mig sund så spiser jeg varieret kost med mange grønsager – jeg spiser “normalt”, dvs. jeg spiser ca. tre store måltider om dagen (morgen, middag og aften) og så spiser jeg 3 mellemmåltider, som enten er grønsager, frugt, Froosh 😉 eller lign. Udover det så træner jeg en del. Jeg går i løbeklub, og i fitness regelmæssigt.
  God dag.

 7. Trine 12. november 2012 hos 20:12 #

  Jeg forsøger overordnet at skabe en balance i hverdagen. Det glæder både ift. hvad jeg spiser, hvor fysisk aktiv jeg er, hvor meget jeg får sovet, og hvor social jeg er osv. Jeg er ikke fanatisk på nogen måde, og mener at det vigtigste er at man har det godt. For mig betyder det at jeg som udgangspunkt ikke nægter mig selv noget, men sørger for, at alt er med måde:-) Nåhr ja, og så er jeg gået i gang med plank challange;-)

 8. Jonna Boe 12. november 2012 hos 20:08 #

  Øj hvor lækkert! Elsker dem! De måtte gerne komme med i min madpakke hver dag 😉

  Jeg studerer biologi og idræt, og drømmer om at uddanne mig til diætist – alene dette siger jo lidt om, at jeg går op i et sundt liv. Jeg kommer fra landet af, og elsker at bage, dyrke og opdrætte min egen mad, så jeg er helt sikker på at det er så rent som muligt. Et liv uden en masse mærkelige e-numre og tilsætningsstoffer, og så en masse frisk landluft, som kommer helt ned i lungerne! Af motion dyrker jeg en masse fitness med min bedste veninde, hvor vi samme tid får en masse grin – så ren mad, frisk luft, grin og fitness 🙂

  // knus – john-a

 9. Bitten 12. november 2012 hos 19:28 #

  For at holde mig sund løber jeg 2-3 gange om ugen, kombineret med fitness, bl.a. kettlecross og MBL 🙂
  Jeg prøver at spise så sundt som muligt, da jeg gerne vil tabe mig, men en gang i mellem så bliver jeg overmandet af min søde tand. Dog findes der ikke noget mere motiverende for mig, end at have været i gang med kroppen, og også at vide, at jeg har haft en super god dag, uden at falde i fælden 😉

 10. MarieFlora 12. november 2012 hos 19:26 #

  Jeg løbetræner hver anden dag. Jeg ELSKER at løbe og det er så MEGA fedt bare at slå hjernen fra, høre god musik og løbe. Udover det så lever jeg sundt i den forstand at jeg lytter til min krop – hvis den har brug for marcipan fredag aften så får den det også!! 😀

 11. Miré Roug Campana 12. november 2012 hos 19:25 #

  For mig er det at leve sundt en balance gang, Jeg spiser forholdsvis sundt og giver den ekstra gas i fitnesscenteret, når jeg har syndet lidt 🙂 Derudover gør jeg meget ud af at spise sund morgenmad og sørger for at lave lækre sunde snacks, så jeg kommer godt fra start af om morgenen, men også jeg ikke går død i løbet af min lange arbejdsdag i butik 🙂 Så har jeg langt mere overskud til at hive mig selv i fitness centeret efter arbejde 🙂

 12. Miss Jeanett 12. november 2012 hos 18:30 #

  Jeg likede allerede begge steder i forvejen 😉

  At leve sundt handler for mig både om krop – men også om sjæl. Så for mig er kodeordet: “Balance”. Dvs at min krop både skal have det godt i form af nærende mad og motion, men der skal samtidigt være plads til de gode ting (fx. et syndigt stykke banankage 😉 ) uden at man panikker over at indtage ting der ikke nødvendigvis er i den sunde kategori.

 13. Charlotte 12. november 2012 hos 18:02 #

  Jeg gør en ting der gør mig glad hver dag – det kan for eksempel være at løbe en tur, se en god film, give et kompliment, spise et stykke chokolade eller noget helt andet. Det virker ikke for mig, at holde mig 100% fra søde sager, men jeg prøver at begrænse det. Jeg har det bedst hvis jeg føler mig godt tilpas, og så har jeg også mere overskud til at dyrke motion og spise sundt. 🙂 Jeg synes det er vigtigt at være stolt af det man gør, også selvom man måske kun løber en tur på 3-4 km. – Det er de små ting der gør forskellen, og man skal huske at være glad for det man har! 🙂

 14. Mathilde Henriksen 12. november 2012 hos 17:58 #

  Jeg er i perioder god til at være god ved min krop, hvor jeg i andre uger slet ikke skænker det én tanke. Jeg stræber efter at løbe mindst 4 km 2 gange i ugen 🙂 Men når jeg opdager, at jeg har syndet, får jeg rigtig dårlig samvittighed. Jeg ØNSKER og VIL gerne leve sundt, men lige nu har jeg det som om, at jeg ikke kan finde noget sundt, som jeg egentlig synes smager særlig godt! Derfor vil jeg utrolig gerne vinde de her. Jeg elsker smoothie, men jeg får det bare aldrig lavet, da jeg er hurtig ude af døren. Her er de her perfekte! Én i hånden, og morgenmaden er næsten reddet (Eller bare som et alternativ til snack).

 15. Mette 12. november 2012 hos 17:45 #

  Jeg prøver at neddæmpe min indre chokoladenarkoman, og ellers så er jeg meldt ind i et fitness center, så der prøver jeg at træne så meget som muligt. Men det bliver ikke så ofte, som jeg gerne vil.

 16. Anne-Sofie 12. november 2012 hos 17:15 #

  Jeg har en meget stillesiddende hverdag. Derfor prøver jeg altid at bevæge mig så meget som muligt. Jeg tager fx. altid trapperne og så går/cykler jeg også i stedet for at tage bussen til studiet. Jeg er for kort tid siden begyndt at træne i FitnessWorld, hvor jeg er meget glad for holdet “Stram op”. Ud over at jeg forsøger at bevæge mig, så prøver jeg også at holde mig fra produkter med meget sukker og fedt. Hvis jeg bliver sulten i løbet af eftermiddagen spiser jeg nødder og frugt istedet for at spise slik.

  Dog skal det lige tilføjes, at jeg engang i mellem tager et stykke chokolade eller nogle chips. Det anser jeg dog ikke som at “synde”, da det er vigtigt at man er i balance fysisk og psykisk. Jeg vil ikke benægte mig selv at tage lidt “usund” snack’s, hvis det gør mig glad!

 17. Maria Louise Dam Sørensen 12. november 2012 hos 17:14 #

  Jeg har altid været en doven sløj teenager. Men jeg tog kampen op og det er noget som jeg aldrig vil fortryde. Selvom jeg har haft nogle lange pauser. fx. i sommerferien hvor jeg lukkede mig fuldstændig inde på mit værelse pgr. af mit dårlige selvtillid og hvor alting gik ned ad bakke. Da jeg fandt din MEGET motiverende blog og de blogs du anbefaler måtte jeg i gang igen, og det er jeg meget glad for. Jeg er begyndt at løbe en tur på 4,5 km om morgenen, og det er utrolig dejligt. I fritiden løber (8 km) eller cykler (19,7 km) det gør jeg ca. hver anden dag. Om søndagen laver jeg altid 35 minutters cirkeltræning (så tit jeg kan komme til ihvertfald, jeg vil ikke sige at jeg når det hver eneste gang). De dage hvor jeg har tid laver jeg pilates. Det eneste jeg mangler er at få en god og sund kost, og det er en stor udfordring, men jeg har ikke tænkt mig at give op.

  – Det kunne være dejligt med nogle mad tips til os læsere,som ser meget op at jer!

 18. Sara 12. november 2012 hos 17:04 #

  At være sund handler om at være glad for mig. Jeg gør så meget som muligt for at se positivt på tingene det meste af tiden (man kan heller ikke være frøken evigglad altid). At være sund er også at være frisk, så derfor sørger jeg også for at få nok søvn. Sundhed handler også om at være god ved sin krop, og det er jeg i form af motion (primært løb), og sund god mad. Men man skal heller ikke køre død i sundhed i Danmark, så nu tager jeg lige til Australien i 7 mdr. ned til min familie som kitesurfer rigtig meget og lever meget sundt da min onkel er fitness instruktør. Ej selvfølgelig kører man ikke død i sundhed bare fordi det er Danmark, men glæder mig bare så meget! 🙂 Sundhed er for mig ikke kun mad og krop, men også sind 🙂

 19. Sophia Wind Pedersen 12. november 2012 hos 17:01 #

  Sikke en dejlig give-away!

  For at holde mig sund, sørger jeg for at drikke rigeligt med vand (ca. 1,5-2 liter/dag), undgå at spise pasta/ris/kartofler, sove en god og lang nattesøvn, spise en masse frugt og grønt samt kylling, æg og andre proteiner, tage i fitness world 4-5 gange i ugen og vigtigst af alt: jeg sørger for at have nogle at dele det med. Jeg aftaler fx altid med veninder at dyrke sport/tage i fitness og lave lækker sund mad sammen. Det holder mig sund og glad 🙂 (sophiaisa@yahoo.dk)

 20. natasa 12. november 2012 hos 16:57 #

  jeg tror på balance. så sundt meget af tiden, og lidt meget usundt en lille del af tiden, bliver ikke sur på mig selv hvis jeg har lyst til et stort stykke kage, livet skal da være sjovt.
  og så elsker jeg mit træningscenter;)

 21. Maja Færge Rabjerg 12. november 2012 hos 16:48 #

  Jeg ‘lærte’ at leve og spise sundt i New York – og har taget livstilen til mig lige siden. Og jeg ville aldrig være foruden!!

 22. Isabella 12. november 2012 hos 12:22 #

  At være sund hander ikke kun om at indtage et minumum af Kulhydrater og maksimum af proteiner eller om at komme i fitness 3 gange om uge..
  For at holde mig sund forsøger jeg dog at efterleve begge dele, men samtidig OGSÅ at smile til verdenen og forsøge at være positiv i min hverdag samt give mine nærmeste smil og kærlighed med på vejen ❤

 23. Mathilde M 12. november 2012 hos 10:22 #

  Jeg prøver at variere min kost så meget som muligt, undtagen min morgenmad som næsten altid er havregrød eller yoghurt med havregryn/mysli. Jeg har brug for en morgenmad der mætter, ellers vil jeg blive sulten allerede inden for den første time i skolen og ikke kunne koncentrere mig.
  Min kost om eftermiddagen kan være alt fra rugbrød, til salater til rester fra dagen før. Aftensmaden bliver der lagt mest fokus på grønsager, da de altid har været vigtigst for mig. Har været vegetar i 5 ½ år, men for 1 år siden begyndte jeg at spise kød igen. Og er blevet ret vild med kylling, som kan laves på alle mulige måder især i salater og grønsagsretter. Men jeg er på inden måde hellig. Jeg elsker Ben & Jerrys is og spiser nok i gennemsnit 2-3 bøtter om måneden 🙂

  Af motion løber jeg 3-4 gange om ugen. Ellers cykler jeg rigtig meget. Jeg cykler i skole (15 km i alt hver dag) og på arbejde (18 km i alt 1-2 gang om ugen). Jeg er vild med hvor nemt det er at bare tage sin cykel og komme afsted. At ikke skulle vente på busser og vide hvornår de går hjem. Derfor cykler jeg oftest ind til Århus, også i forbindelse med byture 🙂

 24. Louise 11. november 2012 hos 21:24 #

  Jeg træner basket 3 gange om ugen, træner i fitness 2-3 gange om ugen, og forsøger at spise sundt. Jeg prøver at spise proteinrigt mad, for at få det bedste ud af min træning, men samtidig skal det selvfølgelig også være varieret og smage godt! :). Derudover læser jeg forskellige blogs (blandt andet fit4livin ;)) for at holde motivationen.

 25. Trine BK 11. november 2012 hos 19:22 #

  Jeg går tidligt i seng, så jeg er sikker på nok søvn, da jeg har en lille søn der står op før fanden for sko på. Jeg er opmærksom på, kun at spise når jeg er sulten, og ikke når jeg bare keder mig!! Jeg ville ønske at jeg var bedre til at spise grøntsager, men det ender oftest med sovs og kartofler og andre børnevenlige retter 😉 Og så går jeg lange tur med god musik i ørerne. Så får jeg lys og motion og frisk luft! Det var vist det, på sundhedsfronten. Kan godt se at jeg godt kunne stramme lidt op!!

 26. spreadmuchlove 11. november 2012 hos 14:10 #

  Grunden til jeg spiser sundt og prøver at blive ved med at gøre det er fordi jeg vil passe på mig selv. Hvis vi ikke selv tænker på det vi sætter i munden hvem gør så? Jeg har været ca. 15kg tungere, jeg tabte mig fordi jeg tog mig sammen, og tog ansvar for mit eget liv ved kun at spise det der er sundt for min krop. Jeg siger da ikke jeg aldrig spiser lidt sødt men det i mængder der ikke skader min krop. Jeg vil ikke dø på grund af livstilssygedomme, jeg vil også have muligheden for at kunne score den jeg forelsker mig i. Udseende betyder meget i den verden vi lever i idag, helbredet betyder meget for den fremtid vi skal leve med. Så hvorfor ikke tage sig sammen og hjælpe sig selv, det hårdt at sige nej til usunde madvaner men i den sidste ende er det til din egen gavn. Dette siger jeg til mig selv hver morgen jeg vågner: Kæmp for dig selv, vil du have god selvtillid og selvværd så gør det her for dig selv.

  • spreadmuchlove 11. november 2012 hos 14:15 #

   ps. Jeg løber ca 3-5km hver anden dag 😉 til at supplere min diet. Jeg går på gymnasiet så det ikke altid der så meget tid til motion, men hver anden dag med løb og sund mad som gavner din krop så kan du ikke komme helt galt afsted 😉 Uh de smoothies der, jeg ku’ godt!

 27. Henriette Poulsen 11. november 2012 hos 12:50 #

  Jeg styrketræner 3 gange i ugen, og så har jeg 2 x cardio i ugen .. jeg læser til daglig HA, og kan mærke jeg har meget mere energi til studiet, hvis jeg passer min træning, fordi det giver mig overskud, velvære og en masse energi.. Mht. Kosten, der sørger jeg for, at minimere indtaget af kulhydrater, og så søger jeg for at få dem, på det rigtige tidspunkt, hvis jeg fx. skal træne efter frokost, så søger jeg for at få mine kulhydrater til middag, så der er noget energi at tage på.. Samtidig har jeg også stort fokus på at få proteiner.. en alm. dag for mig kunne se ud som: havregrød m. kanal/æble – frokost, rugbrød m. kyllingpålæg og hytteost og grønt til og så til aften en masse grønt og kød..

  Jeg er også så heldig at have en juicepresser, så nyder rigtig meget at slappe af med et blad og frisk presset juice, som også giver mig velvære – det er vigtigt at gøre ting for sig selv!!

  jeg håber rigtig meget på at jeg kan blive den heldig vinder !! – jeg har 40 min. i bil til mit universitet, og her ville det passe så perfekt ind – at jeg kunne snuppe en med, når jeg ikke nåede at få lavet havregrøden!!

  +++ Har fået min kæreste med på vognen, med sund mad og træning!! det er så fedt, at have det til fælles!!!

  Al held og lykke med jeres bebs!!!

 28. Thomas Højberg 11. november 2012 hos 11:47 #

  Fed giveaway!
  Generelt gør jeg en del ting for at leve sundt.
  Jeg:
  – Dyrker sport hver dag(fitness eller taekwondo)
  – Sørger for altid at få mange proteiner, kostfibre, gode olier( fra fisk osv.) og ikke for meget fedt
  – Udover det holder jeg mig fra at drikke alkohol, da det fuldstændig knockouter min kondition og krop
  – ydermere tager jeg kosttilskud som proteinpulver og Juice+
  God weekend og held og lykke til jer andre 🙂

 29. Anne Sofie 11. november 2012 hos 11:27 #

  Åh, dem gad jeg altså godt vinde!
  Jeg sørger for at træne minimum 3 gange ugentligt – for mig er det vigtigt, at det, jeg træner, er noget, jeg kan lide, og derfor bruger jeg puls/styrke- mave/balle/lår- og stram op-holdene i Fitness World. Jeg forsøger også at holde mig væk fra slik og søde sager i hverdagene – og vigtigst af alt drikker jeg ALDRIG sodavand! Samtidig med det sørger jeg for at få masser af energi fra morgenstunden med mine faste to stykker rugbrød og en banan, og i stedet for at gå i gymnasiets kantine i frikvartererne, medbringer jeg en masse frugt, grønt og rugbrød! 🙂

 30. Lise 10. november 2012 hos 22:45 #

  Sikke en lækker give away 🙂
  Jeg kan godt lide at leve på en måde, hvor jeg føler jeg gør det bedste for min krop.
  For at leve sundt dyrker jeg derfor en masse motion, og varierer det, så en uges vintertræning består typisk af 3-4 x spinning, 3x stykrtræning, cirkeltræning og ind i mellem en løbetur. Det kræver planlægning og prioritering at træne en del, men det giver mig bare så meget, især her om vinteren, hvor humøret godt kan væive tynget af mørket. For mig er træning en nødvendighed for min egen velvære.
  Derudover spiser jeg sundt til hverdag, og tillader mig at skeje lidt ud i weekenden.
  Jeg elsker at leve sundt, og kan mærke hvilken forskel det gør ved min krop og mit humør, og det giver mig en masse motivation 🙂

  God weekend 🙂

 31. Rie 10. november 2012 hos 22:39 #

  Åhh elsker Froosh – super lækker præmie.

  Jeg holder mig fra sodavand og søde sager i hverdagen. Samt så gør jeg alt hvad jeg kan for at få familien til at spise grønsager – men de skal “gemmes” lidt i maden f.eks så bruger jeg revet gulerod i min kødsovs.

 32. helsematilde 10. november 2012 hos 22:30 #

  Dejlig konkurrence!
  Jeg sørger for følgende hver eneste dag:

  – bevæge mig, få pulsen op
  – spise 500 gram grøntsager hver dag
  – drikke masser af vand
  – få sund fedt igennem olier og fisk
  – gøre noget som gør mig glad – sidde i sofa, drikke en god kop kaffe, læse en bog, tage en lur, kysse med min kæreste eller udfordrer mig selv, gøre noget jeg ikke tør.

  Dét er min opskrift!

  helsematilde.com

 33. Laura G. 10. november 2012 hos 18:29 #

  Egentlig anstrenger jeg mig ikke voldsomt for at leve sundt, da jeg helst ikke vil blive for fokuseret på det. Har erfaring med at jeg bliver negativ omkring det, hvis det fylder for meget i mit liv. Men jeg foretrækker helt sikkert cyklen fremfor offentlig transport! Og det er nok der det er tydeligst i min hverdag, at jeg gerne vil være sund. Jeg cykler rundt til alt. Når jeg bliver sulten sidst på eftermiddagen, forsøger jeg så vidt muligt også kun at spise sunde snacks. Derfor har jeg også ofte en frugtstang, frugt eller nødder med i tasken til den lille sult 🙂

 34. Sarah S 10. november 2012 hos 18:26 #

  Elsker Froosh! Jeg prøver på at holde mig fra usundt mad i hverdagene og så smiler jeg 🙂

 35. Signe 10. november 2012 hos 16:22 #

  For at jeg kan være sund er det vigtigt, at jeg har familie og venner, og at jeg kan trives det sted jeg er og med de mennesker jeg ser i hverdagene. At jeg er tilfreds med mit liv og den tilværelse jeg er i. Det er samtidig også vigtigt for mig, for at jeg kan være sund, at jeg er glad for mig selv og glad for den jeg er!

 36. Helene 10. november 2012 hos 15:15 #

  Før sommerferien besluttede to veninder og jeg at NU skulle det være! Vi skulle være fit og klar til sommeren! For at få styr på hvordan og hvorledes vi bedst kunne gøre det fik vi en af vores venner der går rigtig meget op i træning og sundhed til at “coache” os. Han trænede med os, viste os hvordan vi kunne lave alle de der styrketræningsøvelser som vi normalt kun så de store pumpede fyre lave, og lærte os at lave madplaner ved at tælle kalorier. Den metode var virkelig god fordi det ikke var ekstremt – vi kunne spise lige hvad vi ville, men måtte jo så bare leve med at hvis vi ville have chokolade måtte vi jo så bare spise meget mindre af alt det andet. Vi gik alle 4 i samme klasse på HHX så han kunne også holde øje med os, og det hjalp virkelig at vi var nogle stykker der gjorde det sammen, for man har jo ikke lyst til at sidde og spise kage hvis de andre gnasker gulerødder vel? Vi gjorde det også til en vane at lave sund mad når vi skulle være sammen frem for at bestille pizza som vi plejede. Det gav virkelig hurtigt resultater – ét var at vi tabte os og i spejlet kunne se at vi blev strammet op, men det bedste var faktisk at vi fik det rigtig godt med os selv og fik MEGET mere overskud!
  Desværre betød eksamensstress og sommerferie at det gik lidt i vasken, og nu da vi er færdige med HHX kan vi ikke holde hinanden op på det på helt samme måde. Men, nu hvor jeg lige har fået sat ord på hvad der egentlig virkede og hvad det gjorde ved kroppen og især for selvværd og humør er jeg ret motiveret på at give det et forsøg til, og der kunne en omgang Froosh Smoothies da være dejligt at have stående når trangen til noget lækkert presser på!

 37. Sophie 10. november 2012 hos 10:53 #

  Jeg går meget op i at spise sundt og elsker at sætte mig grundigt ind i hvilken effekt de forskellige madvarer har på min krop. Jeg ønsker at læse til ernæringsekspert og derfor er det også blevet læring for mig at spise sundt samtidig med det er godt for min krop. Jeg træner ca 5 gange om ugen hvor de 2 af gangene er noget form for pilates eller yoga da jeg mener det er lige så sundt for kroppen end gang i mellem at lave noget mere “stille og roligt” hvor den kan få lov til at få strukket ud og komme sig over de 3 andre gange om ugen hvor jeg giver den fuld gas med styketræning og hård cardio i form af boksning osv. Jeg har aldrig smagt Froosh smoothies og derfor håber jeg da jeg kan få lov til det..for wow det lyder godt nok fantastisk!!

  Mange sunde knus herfra 🙂

 38. Valentina 10. november 2012 hos 10:38 #

  Følger jer allerede begge steder. 🙂
  jeg træner 3-4 gange om ugen, cykler ALLE steder hen, og spiser gennemgående sundt. Får self også kager og sådan, men alt med måde 🙂

 39. Ida D 10. november 2012 hos 09:14 #

  Hmm, det er svært at svare konkret på faktisk.
  Jeg cykler altid 18 km. om dagen, når jeg skal i skole. Der ud over, så har jeg forsøgt mig med at undgå kulhydrater efter kl. 17 – men det er nok nærmere en slanke-tanke, end det er en sundheds-tanke.
  Men grundlæggende, så forsøger jeg at spise mange grøntsager og proteiner og røre mig hver eneste dag, en blanding af leg med nevøer, træning, løb, cykling m.m. – desværre får jeg ikke gjort så meget i sund mad, som jeg gerne ville. Det bliver mest en tanke om fuldkornsprodukter og ikke så meget slik. Især mangler jeg nok vitaminer og søvn. Men altså, jeg tænker over det hver dag, og finder megen inspiration i bl.a. jeres blog.
  Jeg vil selvfølgelig gerne vinde den her konkurrence, så jeg kan smage de lækre smoothies. På daglig basis ville det være en total luksus følelse at åbne disse smoothies, da det ikke er noget, jeg kunne købe og nyde normalt.

 40. Fanny 10. november 2012 hos 00:34 #

  Hvad jeg gør for at leve sundt, jeg løber 2 km. hver dag, jeg spiser sundt, og går herind for at motivere mig selv til at blive ved med at være sund!

 41. Louise Brejndahl 9. november 2012 hos 23:24 #

  Jeg cardio- og styrketræner 4 gange om ugen, og er derud over gymnast! så det at sørge for at holde mig i form og holde mine muskler ved lige er en stor del af min hverdag! Jeg forsøger så vidt muligt at spise sundt og varieret (og små potioner delt over dagen), og få drukket en masse vand! Jeg lader mig selv spise noget sødt fra tid til anden, da jeg synes at det at være sund, også indebærer at have det psykisk godt og elske sig selv! 🙂

 42. Tanja mathiasen 9. november 2012 hos 23:06 #

  Ville elske at prøve dem!!! Drikker nok vand og får nok søvn:)

 43. Jeanette 9. november 2012 hos 22:34 #

  Jeg løber 4-5 gange i ugen, mellem 7 og 10 km.
  Derudover spiller jeg fodbold 2 gange i ugen, og styrketræner hjemme på værelset, når jeg keder mig! 😉
  Jeg tænker meget over hvad jeg putter i munden og prøver, så vidt muligt, at holde en balance i de kalorier jeg indtager og dem jeg forbrænder.

 44. Marlene 9. november 2012 hos 21:48 #

  Jeg sørger for at drikke mindst 2liter vand om dagen. Spise frugt og grønt- og vælger fuldkorn i diverse varer som pasta og ris og groft brød i stedet for Hvidt. I min verden er det de små skift som gør forskellen. Det med at være på kur kører jeg god hurtigt træt i derfor er dette det bedste valg for mig. Samt er jeg stor fan af light produkter både fødevarer og sodavand.. Udover det så er jeg stor fan af motions centret og er der mindst 4 gange i ugen. Sådan lever jeg sundt, dog er jeg ikke finatiker for i weekenden er det lidt en anden snack med byturene men det hører jeg også med til at være ung 😉

 45. Camilla - Scent of Fashion 9. november 2012 hos 19:54 #

  Ej hvor er det lækkert! Alle krav er hermed opfyldt 😉
  Når det kommer til kost, kan jeg godt have svært ved at være særligt sund, men jeg prøver da. Og så er jeg lige startet i Fitness World, hvor jeg prøver at komme tre gange om ugen. Det føles virkelig godt endelig at gøre noget for sin krop!

 46. Sebrina (farsprinsesse) 9. november 2012 hos 18:39 #

  En lækker konkurrence!
  Herhjemme spiser vi sundt og varieret og ingen slik i hverdagene. Derudover dyrker vi motion ca. 3 x ugentligt, og laver ikke for mange aftaler hver weekend, så vi også kan koble af. Herudover sørger vi for at få vores daglige vitaminer og olier.

 47. Marlene 9. november 2012 hos 18:30 #

  Uh, den præmie vil jeg gerne vinde! Har et seriøst overforbrug af disse – elsker dem alle så meget, at jeg ikke en gang kan finde en vinder 😀
  Men nu til spørgsmålet: Jeg træner dagligt, da jeg har en knæskade der gør, at jeg skal træne ben hver dag. Når jeg i forvejen er i gang, træner jeg også resten af kroppen. Derudover går jeg næsten hver dag en lang tur med min kære hund, hvilket jeg ikke kun betragter som sundt for kroppen, men også sindet! Jeg spiser generelt sundt, men tillader mig selv at spise sukker og diverse andet et par gange om uden, da jeg ikke tror på det sunde i fuldstændig afholdenhed fra sukker og søde sager. For mig er sundhed nemlig ikke kun det, der kan måles på kroppen, men også det, der ikke kan måles: nemlig velvære og godt humør!
  Krydser fingre for at I vælger mig – og tak for en super god og inspirerende blog!

 48. Quyen 9. november 2012 hos 18:15 #

  Jeg prøver som de fleste at spise sundt, dvs. varieret. Men noget af det vigtigste ved kosten er altså også at få nok kalorier! Mange tror det er sundt at spise få – man skal selvfølgelig ikke overspise, men kroppen skal også have energi. Derudover løber jeg to gange om ugen. Nogle gange er det svært, men så siger jeg til mig selv at 10 min. er bedre end alternativet “ingenting”. Ved blot at løbe 2 gange om ugen, gik min kondi fra at være (den gode ende) af under middel til god. Derudover er det også vigtigt bare at slappe af ind i mellem 🙂

 49. fridaspeach 9. november 2012 hos 17:46 #

  Nu følger jeg Jer på Bloglovin’ og har liket Jeres Facebook side 🙂

  Hvad jeg gør for at leve sundt?
  Hmm… Jeg går meget op i psykisk sundhed, da jeg har OCD, Tourettes og derudover også kan klassificeres som “særligt sensitiv” af personlighed. Det lyder voldsomt, men jeg har coping-teknikker, så hverdagen kan køre og jeg har ro i sindet 🙂

  Det er f.eks.:
  – at sige fra, medmindre jeg kan mærke, at jeg virkelig gerne vil – kun sige ja for egen skyld.
  – at stresse ned, f.eks. tage en time på sofaen om dagen med blogging, en kop chai-latte og noget beroligende musik.
  – at få nok søvn og evt. lidt ekstra, det hjælper virkelig på min OCD og Tourettes.

  Derudover prøver jeg selvfølgelig også at spise sundt og varieret, specielt madvarer som ikke anvendes normalt af os danskere.
  Jeg spiser meget tang og tofu 🙂 Knapt så meget kød, det er egentlig kun kylling og en sjælden hakkebøf. Det giver altså mindre oppustet mave!

  Motion står ikke så højt på listen pt., men jeg cykler eller går til skole, indkøb, vennebesøg m.m., og det er fint lige nu 🙂

  Jeg vil virkelig gerne vinde 60 stk. Froosh, nøj de er gode ❤

  Knus
  Frida

  equitos_litote@jubii.dk
  http://www.fridaspeach.wordpress.com

 50. Sarah 9. november 2012 hos 17:01 #

  Hvad jeg gør for at leve sundt, er faktisk ikke særlig svært; jeg er HELT mig selv. En sund livsstil er alt jeg har, og der er helt naturligt for mig, altid at vælge de sunde alternativer, og at træne mange gange om ugen – stort set hver dag. Skole og arbejde tager meget af min tid, og jeg har ofte slet ikke tid til træning – jeg bliver nødt til at planlægge og lave tiden selv. Det gælder om at finde balance, og så hvor meget smukkere man er, når man føler sig sund. Sund er også at synde, og gå ud med veninderne – helt klart! Det er også, ikke at lade sig bukke under for hvad vi fylder vores drømmebilleder med. Being stong..

 51. Camilla 9. november 2012 hos 15:47 #

  Ej det gad jeg også godt vinde! 🙂 Jeg følger jer begge steder 🙂

  Puha, som studerende med 3 fritidsjob, synes jeg tit at det kan være svært at være sund, i hvert fald i forhold til at træne. Men mit mål er, at jeg skal træne 3 gange i ugen – nogle uger er det mere, andre mindre, det afhænger meget af hvad jeg har af tid 🙂 Ellers så forsøger jeg at erstatte blandt andet pasta og ris med masser af grøntsager og kød, og så er jeg på det seneste blevet meget opmærksom på, at jeg skal drikke noget mere vand i løbet af dagen, og jeg tvinger mig selv til hele tiden at have en vandflaske med mig, så husker jeg det nemmere 🙂
  Jeg har nu også snyde dage indimellem, hvor jeg lever ret usundt, men de dage er med til, at jeg i det lange løb godt kan overskue at have flere sunde vaner end usunde 😀

  Forresten, tusind tak for en meget inspirerende og super fed blog.. Jeres indlæg er indlæg, som jeg rent faktisk læser ordentligt igennem når det er, og bloggen er så motiverende!

 52. Sofia 9. november 2012 hos 14:58 #

  Følger med begge steder 🙂

  Jeg har i det sidste lange stykke tid, været inde i en rigtig down periode. I sommer var jeg, mine søskende, kæreste og veninde med i en alvorlig trafikulykke, hvilket vi mirakuløst slap heldigt fra og er ved at komme os over. Men.. det har resulteret i inaktivitet i snart et halvt år, da jeg stadig lider af en del ryg og nakke smerter. Det har gjort mig utrolig deprimeret, for inden alt det her skete, var jeg lige kommet ind i en super god periode, med træning og super sund spise. Øv (!) hvor har jeg haft ondt af mig selv og øv (!) hvor røg kiloene bare på, fordi jeg lige skulle have en (eller 3) “hvor-er-det-også-synd-for-mig-kage næsten hver dag.
  Heldigvis vågnede jeg for nogle uger siden med fornyet energi og tænkte, at det skulle være løgn det her. Der var en mening med, at vi alle 5 overlevede med “småskrammer” og det var altså ikke, at jeg skulle ende op med at blive en deprimeret overvægtig pige.
  SÅ – Jeg har sammen med min fys fundet frem til træning og øvelser jeg kan udføre og få succesoplevelser med – både hjemme og i træningscenteret, min kæreste og jeg gør madlavningen til noget specielt hver aften, hvilket indebærer, at vi sætter noget god musik på og begge tager forklædet på, mens vi kokkererer et sundt og velsmagende måltid. Jeg er desuden begyndt at meditere – noget jeg ALDRIG havde troet, at jeg skulle. Men det giver mig en ekstra ro, så jeg kan få samlet mine tanker og derved blive mindet om, hvor jeg er på hjem og at jeg sagtens kan modstå de små fælder som hedder “hvor-er-det-også-synd-for-mig-kager”.

  Jeg vil sige tak for en skøn blog. Jeg er vild med den positive energi der altid er i indlæggene og den, der er hos mine medlæsere. Det er dejligt, at man kan blive så inspireret af andre 🙂

 53. Sille Sophie 9. november 2012 hos 14:44 #

  Nu da jeg er en studerende og travl lille dame, synes jeg det er svært at være sund, da ens veninder (der er tynde som ål og æder som svin) ikke altid træffer de sunde valg! Men alligevel prøver jeg så godt som jeg kan. Blandt andet prøver jeg så vidt muligt at undgå junk og slik (bland selv slik er desværre en af mine store laster…), men også at få trænet 3-4 gange om ugen. Der er jeg glad for zumba. Ville også gerne sige at jeg var glad for at løbe, men jeg gør det egentlig mest for følelsen bagefter. Så ja, jeg prøver så vidt muligt at spise og træne regelmæssigt!
  Og så har jeg mig en skøn træningspartner, som kan give mig lyst til at træne kl. 18, når man helst vil ligge og køre slik ind! 😉

 54. emma christine 9. november 2012 hos 14:00 #

  Jeg prøver så vidt muligt at komme ned i fitness 4-5 gange om ugen, spise sundt, protein- og vitamin-rigt, meeeen har dog en stoooor last: chokolade – åh gud..
  har dog lært mig selv at spise mørk chokolade og jeg er efterhånden også blevet en stor fan af nødder.

  det er de “regler” jeg prøver at efterleve til hverdag! 🙂

 55. anna 9. november 2012 hos 13:20 #

  hold da op der er mange der har deltaget.. men det kan jeg nu godt forstå.. det er første gang at jeg virklig virklig gerne vil vinde en konkurrence 🙂 elsker virlig froosh og køber tit en i kantinen hvis jeg ikke har nået at spise morgenmad.

 56. Lulle 9. november 2012 hos 13:05 #

  Jeg har fundet en super cool sport, som virkelig sætter gang i blodomløbet, man bruger hele kroppen og bliver monster-frisk. Jeg svømmer i havet. Min bror og jeg begyndte i sommeres med at svømme over Kolding Fjord (der er ca 1.4 km) nu har vi våddragter, handsker, svømmesko og svømmefødder på. Det tager ca. 1 time at svømme frem g tilbage med svømmefødder på.
  Der udover løber jeg og sejler kajak, men at svæmme er helt klart det bedste!
  At spise sundt kan godt være en challange, men måske de lækre smoothies kan være en god start på at erstatte chokoladeboller og cola med sunde alternativer 🙂

 57. Pernille 9. november 2012 hos 12:32 #

  I har bare sådan en dejlig blog, som jeg fast følger hver dag! Nu har jeg så også liket jer begge steder!
  Jeg spiser sundt og løber 3 gange om ugen, samt bruger hula hop ring når jeg har tid! Jeg har to små børn (4 og 2 år) så der er nok at se til! De giver mig selvfølgelig også en del motion i hverdagen! Jeg håber jeg vinder smoothies – de ser super lækre ud! Og er sikker på ungerne vil ELSKE dem – hvis jeg altså vil dele – fnis og hvis jeg altså vinder! Og held og lykke med maven – det er jo ved at være snart ikk?

 58. Josie 9. november 2012 hos 12:29 #

  Fed konkurrence 😉
  For at holde mig sund og leve sundt, tænker jeg mig om. Det lyder nok meget sort/hvidt, men det er det egentlig også. Jeg tænker over hvad jeg spiser, jeg motionerer meget og jeg tænker over hvordan jeg har det.
  For mig, er det at spise sundt og motionere ikke det eneste der gør en (mig) sund. At have et sundt forhold til sig selv, betyder i min verden også meget. Det er en ting som jeg arbejder på 🙂 og som er vigtigt for alle.

 59. Line - ebayguf 9. november 2012 hos 10:38 #

  Seeeej konkurrence 😀 Jeg har et arbejde, hvor jeg er meget fysisk aktiv og går meget, så når jeg har fri kan jeg godt lide at lave noget yoga eller pilates for at få strukket ud, især for min rygs skyld. Mht til kost. holder jeg mig til fuldkornsprodukter, og jeg er heldigvis født med en stor smag for grøntsager, så det er ingen kamp at få dem ned 😉 Jeg kan faktisk slet ikke spise aftensmad uden en masse grøntsager. De søde sager prøver jeg at gemme til weekenden, meeen jeg tænker da tit på dem i hverdagene og der kan godt snige sig et lille stykke kage ned 😉

 60. Simone 9. november 2012 hos 10:15 #

  Oh my god, en lækker konkurrence! Det er virkelig en brugbar præmie!
  Hvad jeg gør for at være sund? Jeg vil sige, at efter jeg har fået min lille hundebaby, er det blevet lidt nemmere med motion. Jeg går lange ture flere gange om dagen hver dag, og det hjælper altså meget! Samtidig er jeg begyndt at nyde det, og jeg håber, at jeg kan overføre noget af den nydelse over til en hårdere form for motion, så jeg rigtig kan komme i gang. Men det at have en hund har altså virket for mig, for det tvinger jo også mig til at komme ud, for ellers får jeg dårlig samvittighed over for hundebaby – og det er altså værre end dårlig samvittighed overfor mig selv 😉
  Men hvis jeg vinder, så giver jeg en øl.. nå nej.. en smoothie i lufthavnen 😉

 61. Helene 9. november 2012 hos 10:00 #

  Jeg cykler til alting i København og nord for København, hvilket ofte bliver til 20 km om dagen. Desuden sørger jeg for at spise sundt i langt de fleste af måltiderne, jeg er vegetar, så mit grøntsagsniveau bliver rigeligt udfyldt, og jeg går til synkronsvømning, som er pisse sjovt.
  Jeg skal vinde de her froosh, for på mit arbejde i Lagkagehuset har vi dem, og jeg må ikke røre dem, men jeg må gerne spise alt det hvide brød og alle de wienerbrød, jeg har lyst til!!! Ahem, det giver en del modstand, så det ville være rart liige at kunne have sådan en her i tasken, når man går sukkerkold efter for hårdt arbejde

 62. Line Pedersen 9. november 2012 hos 09:50 #

  Jeg stræber efter at træne mindst 4 gange i ugen, her er det primært styrketræning og cadio. Derudover cykler jeg altid til og fra skole, samt arbejde. Og så forsøger jeg selvfølgelig at spise så sundt som muligt, hvor min morgenmad ofte står på lækker smootie, når tiden selvfølgelig er til det 🙂 jeg tillader mig dog også nogengange at forkæle mig selv med lidt usundt 🙂 hehe.
  Håber jeg vinder de lækre smooties.

 63. brittsblackouts 9. november 2012 hos 09:39 #

  Jeg sørger for så vidt muligt for at spise sundt og varieret. Samtidig er målet at dyrke minimum 30 minutters motion dagligt, og bruge cyklen i stedet for at tage bussen 🙂

  brittnissen@live.dk

 64. Laura 9. november 2012 hos 09:10 #

  Jeg har været vegetar i 6 år, så jeg spiser en masse grøntsager! Desuden lægger jeg meget vægt på at spise fuldkorn i stedet for f. eks. hvidt pasta og brød. Jeg er også lige begyndt i fitness world, så jeg er træner ret tit, hvilket jeg hurtigt er blevet meget glad for 🙂

 65. Helene 9. november 2012 hos 08:49 #

  Har liket begge steder i forvejen 😉
  Puha. Altså jeg holder mig sund ved at dyrke min sport fodbold, løbe og styrketræne derhjemme, og så holder jeg motivationen ved lige vha. den her blog og tumblr. 🙂
  Jeg går mest op i træning frem for kost, da jeg desværre har sukkerjunkie tendenser og generelt bare godt kan lide mad.
  Min mor og hendes kæreste er lige så vilde med smoothies som jeg, så det havde været perfekt at have et lille lager! 🙂

 66. sarahgunni 9. november 2012 hos 08:02 #

  Frisk luft. So simple, and yet so good! Udover at man får lyst til at passe bedre på naturen, så sover man tungt om natten og tænker mere klart (så er det jo nemt derfra!). Og i øvrigt er der vel ikke noget så charmerende som røde kinder og vindblæst hår 😉

 67. Julie 9. november 2012 hos 07:49 #

  Sikke en super fed (og sund, lækker, velsmagende!!) giveaway! 🙂

  Sundhed fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg sørger altid for mine måltider er farverige, varierede og proppet med årstidens frugt og grønt. Og så træner jeg ca 5 gange om ugen.

  For mig er sundhed ikke bare selve den sunde mad og motionen – men den følelse af velvære som jeg får, når jeg gør noget rigtig godt for min krop. Jeg har lært at tænke at “min krop er et tempel”, og at jeg derfor kun vil byde den gode ting.

  Krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder af alle de lækre froosh smoothies!

  Kh Julie 🙂

 68. Tina Petersen 9. november 2012 hos 02:36 #

  Jeg spiser med omtanke og læser varedeklarationen på alt, mange produkter lyder jo ganske sunde uden at være det. Jeg dyrker motion hver dag, mest løb og styrketræning og hopper altid på cyklen når jeg skal omkring. Jeg forsøger altid at lave de gode byttehandler når det gælder min kost, altså skifter icebergen ud med spidskål osv. Hvis jeg vil have søde sager er det vigtigt at jeg selv bager det. Så ved jeg hvad der kommer i og har mulighed for at bytte ingredienserne ud til noget lidt sundere:)

 69. Amalie 9. november 2012 hos 00:28 #

  For at leve sundt spiser jeg så vidt muligt en sund og varieret kost. Jeg er indenfor de sidste par mdr. (tak fit4livin) blevet klogere på hvad der er sundt for min krop og ikke mindst hvad der er mindre sundt! Desuden er jeg begyndt at træne og ser allerede store fremskridt!! Jeg kæmper for at få den krop mit 19 årige sind fortjener 😉

 70. Nina 8. november 2012 hos 23:24 #

  Det at være sund, handler for mig ikke kun om at træne max og spise sundt. Næ, for mig handler det ligeså meget om måden man gør det på. Det, at kunne have det sjovt i mens man træner, og spise noget lækkert som stadig er sundt betyder i hvert fald enormt meget for mig. Jeg holder mig blandt andet sund ved at spise meget varieret så det ikke er den samme rugbrødsmad hver dag;), – og sidst men vigtigst smile og være glad. Det betyder virkelig alt.

 71. Nadia 8. november 2012 hos 22:47 #

  Ps. Har desværre ikke Facebook, så dobbelt liker jer her!!!(-;

 72. Nadia 8. november 2012 hos 22:46 #

  Super fed blog i laver! Jeg læser med interesse jeres post hver dag!!!(:

  Jeeeeeeeg elsker froosh!!! Min sunde måde at leve på er faktisk ret mentalt!
  Jeg tror på at sundhed kommer indefra – jeg elsker at træne og mærke at jeg har været fysik aktiv, men det er i mit hoved eg skal være tilfreds!
  Jeg mener at når man træner skal man have det sjovt. Jeg træner fodbold, løber og styrketræner. Jeg er fodboldtræner for små 8 årige piger, og hold da op det er motiverende!!!(-:
  Så sundhed, kost og motion – er en kompi i mit univers!
  Så hvis jeg vinde denne lækre konkurence, så skal jeg give mine fodbold piger en dejlig kold flaske sundhed efter træning (-:!!

  Hilsen Nadia

 73. Karen Strand 8. november 2012 hos 22:44 #

  For at holde mig sund, træner jeg gerne 3-4 gange om ugen i Fitness. Jeg har altid haft problemer med min vægt, har aldrig været meget overvægtig, bare altid været en lille prop. Så nu har jeg taget kampen op, og er begyndt en intensiv træning, og at spise sundere. Det har været sådan en herlig oplevelse, jeg har fået meget mere overskud, og føler mig mere tilpas i min krop, end jeg nogensinde har gjort før!!) Nu skal jeg bare sørge for at blive ved, og ikke give op!!! (: Tak for en skøn blog, som giver mig en masse inspiration til at forsætte!! Tusinde tak!
  – Karen (:

 74. Laura 8. november 2012 hos 22:24 #

  Sikke en lækker konkurrence!

  Jeg spiser sundt og før i tiden trænede jeg meget (en periode var jeg i fitness 3-4 gange om ugen, så begyndte jeg at løbe ca. 8 km 3-4 gange om ugen) nu er jeg skadet- så jeg laver bare mine øvelser jeg har fået til ryggen!

 75. Line Andersen 8. november 2012 hos 22:15 #

  Træner 2-3 gange ugentligt og forkæler min krop med gode råvarer….

 76. Lise 8. november 2012 hos 22:12 #

  For at leve sundt, lever jeg vegetarisk. Det er ikke kun sundt for mig, men også for de dyr, jeg ikke spiser. Udover dette, dyrker jeg regelmæssig motion, spiser snacks til den store guldmedalje, og afprøver tit og ofte nye opskrifter 🙂

 77. tine1010 8. november 2012 hos 22:08 #

  Uuuuh, det kunne være så lækkert at vinde dem! 🙂
  Lige for tiden gør jeg rigtig meget for at leve sundt.
  Jeg træner 5-6 gange om ugen, cykler til og fra arbejde (9 km hver vej), spiser MASSER AF grøntsager og (desværre lidt også lidt for meget) frugt. Desuden forsøger jeg mit allerbedste for at få alle de proteiner jeg har brug for. Det får jeg primært igennem skyr, hytteost og proteinpulver (idet jeg er vegetar og styrketræner en del, bliver jeg nødt til at supplere med proteinpulveret).

 78. Ragnhild 8. november 2012 hos 21:57 #

  Hvor ville det bare være fedt at vinde de 60 smoothies!!
  Jeg prøver at holde mig sund ved at spise varieret og sundt, for at kunne overholde det har jeg tilladt mig at have en dag om ugen, hvor jeg gerne må spise usundt. Den dag er som regel lørdag. De andre dage sørger jeg for en god morgenmad der er fiberrig for at sparke en god omgang energi i gang, så jeg kan gennemføre dagen. I madpakke har jeg næsten altid noget grønt med, ofte salat, som aldrig bliver kedeligt, fordi man hele tiden kan tilsætte nye ingredienser. Derudover sørger jeg for at indtage nogle gode kulhydrater og proteiner i mine måltider. Jeg løber eller dyrker cardio 3 gange om ugen og den her måned har jeg så valgt at udfordre mig selv med jeres planke challenge også, det sjovt hvor hårdt det er, når man tænker på hvor kort tid man rent faktisk laver noget i. Det en super god idé!

 79. Camilla H 8. november 2012 hos 21:50 #

  Vi har en rigtig god salatbar i kantinen på arbejdet (og en del af det de servere er heldigvis nøglehulsmærket), så derfor er det let at træffe det rigtige valg om hvad der skal på tallerknen 🙂
  Udover det prøver jeg at opfordre familien (mig selv inkl.) til at spise gulerødder eller agurker på de tidspunkter hvor man bare er alt for sulten og aftensmaden ikke er klar endnu 🙂

 80. Frk. GB 8. november 2012 hos 21:49 #

  Får at føle mig sund, skal jeg finde en balance – jeg spiser hvad jeg har lyst til, men i moderate mængder. For at følge mig sund, vil jeg spise det der gør mig glad. Jeg elsker mad og interesser mig meget for mad, i alle afskyinger – mad gør mig glad og jeg føler mig sundest og smukkest når jeg er glad.

  Og et par lækre juice ville helt sikkert få mig til at smile endnu bredere 🙂

 81. blondinetanja 8. november 2012 hos 21:41 #

  Jeg udfordrer konstant mig selv på madfronten… Blandt andet ved at prøve nye grønsager eller tilberede dem på sjove måde. LIge nu har ejg en butternut squash stående i køkkenet hehe… Og så går jeg til fitness og zumba sammen med en masse andre skønne kvinder. Zumba er sjovt og effektivt og i morgen skal vi lave en lille opvisning. Jeg er så nervøs for at skulle danse gangham style i en halvleg til en håndbold kamp. Men det er sjovt fordi vi gør det som et team. Motion skal være lidt sjovt. 🙂

 82. anne 8. november 2012 hos 20:53 #

  Jeg arbejder altid på at leve sundere og bedre – dog uden at blive fanatisk. Jeg styrketræner 4 gange i ugen (skiftevis over- og underkrop), løber 2 gange i ugen og dyrker yoga én gang. Har desuden lavet en plan for november, der går ud på at jeg skal leve efter 80-20-reglen; kun usundt én gang i ugen. Har haft en lang periode med kage eller andet hver dag, og så kan man altså træne nok så meget, uden at få drømmekroppen 🙂
  Desuden forsøger jeg at komme ud og gå en tur om aftenen, fremfor bare at stene tv og lignende. Derudover læser jeg en masse sundhedsblogs, for at finde inspiration til mad og motion. I den forbindelse vil jeg gerne sige mange, mange tak for jeres dejlige blog 🙂

 83. Christine Rosa 8. november 2012 hos 20:52 #

  Hvad jeg gør for at holde mig sund? Puha.. For 7 måneder siden ville jeg sige ‘bvadr’ og læne mig tilbage i sofaen med mine saltede fisk på maven. I dag er det en helt anden historie.. Min historie kan kortes ned til Crossfit, vægtløftning og masser af kød og grøntsager!
  Hver dag får jeg gode og skam også en masse dårlige kommentare til det jeg gør og hvordan min krop ser ud på grund af dette. For når man er pige, 18 år og studerende, skal ens weekender og aftner tilsyneladende ikke bruges på at smide vægte over hovedet, ligne en død gris i hovedet og finde sin indre kriger frem. Så hvordan holder jeg mig sund? Siger fuck ‘reglerne’ og gør hvad jeg har lyst til, hvad der gør mig glad og så træner jeg kun for én enkel persons skyld og den person er mig.

 84. fitnessflavour 8. november 2012 hos 20:49 #

  Jeg dyrker en masse styrketræning med tunge vægte, og så spinner jeg – og med alle de endorphiner kan man jo ikke andet end at gøre noget godt for sig selv.. Derudover spiser jeg efter Paleo-princippet da jeg kan mærke hvor tilfreds min krop er med mig når jeg kører low-carb. Allervigtigst er dog at jeg giver mig selv lov til at spise dét stykke chokolade hvis det er det jeg har lyst til!

 85. Julie 8. november 2012 hos 20:48 #

  Lækker LÆKKER konkurrence! Jeg følger jer naturligvis begge steder 🙂 For at leve sundt, sørger jeg for at dyrke motion mindst 3 gange om ugen, og det sker PÅ VEJ på arbejde – ellers kommer jeg nemlig ikke afsted, har jeg fundet ud af 🙂 Klasker helt sammen sidst på eftermiddagen. Gør jeg det, har jeg det meget bedre med mig selv, og det kan både ses og mærkes…

 86. Hanne Wollesen 8. november 2012 hos 20:46 #

  Jeg dyrker en masse styrketræning med tunge vægte, og cardio fordi jeg bli’r så glad af det – derudover lever jeg efter Paleo-principperne (og drikker ikke alkohol!) fordi jeg kan mærke at min krop er allermest glad for mig når vi kører low-carb. Sidst – men ikke mindst – giver jeg mig selv lov til at spise det stykke chokolade hvis jeg vil have det!

 87. Sissel 8. november 2012 hos 20:31 #

  I en travl tid, hvor jeg har mange aftaler, tager kørekort, afleveringer og bruger meget tid på 2.g generelt, er der meget lidt overskud til sundhed i form af motion. Enhver kan sige, at motion er noget, man prioriterer sig frem til, men det er lettere sagt end gjort. Derfor forsøger jeg stadig at bibeholde lidt af min sundhed i form af min daglige planke (tak for sparket fra tidligere indlæg) og så i form af en overnice app, ShapeUp, hvor jeg kan følge med i, hvor mange kalorier, jeg indtager. Jeg er sikker på, app’en ville elske, hvis jeg indtog lidt flere Froosh! Tak for en meget inspirerende blog. 🙂

 88. Amanda 8. november 2012 hos 20:27 #

  De smager bare så lækkert!
  Jeg forsøger at træne alle de dage jeg overhovedet kan, men når man studere og har fritidsjob bliver det ikke hver dag. Dog spiser jeg sundt, da jeg ikke føler mig tilpas, hvis jeg overspiser eller spiser noget der er usundt.
  Jeg har bl.a. idræt på B-niveau, så det hjælper lidt med tiden. Jeg elsker at røre mig, så cyklen bliver brugt til alt.
  Det kunne være så lækkert at vinde de froosh smoothies. De er perfekte til at have med i skolen eller på arbejde. :D!!

  Mvh.
  AMANDA

 89. Mie 8. november 2012 hos 20:04 #

  Jeg spiser et godt mættende morgenmåltid, en let formiddagssnack, en rugbrødsmad til frokost, oftest skyr med frugt til eftermiddag, og til aftensmad en masse grøntsager med tilhørende fisk/kikærter/bønner/andet, meget gerne jeres tunfrikadeller der simpelthen er så lækre for en idéforladt vegetar som mig! Derudover træner jeg 4-5 gange om ugen.

  Jeg har dog også behov for engang imellem at lade mig selv give slip og spise, hvad jeg har lyst til, men oftest ender det i en slem mavepine. Derfor er jeg tit på jagt efter sunde alternativer, og de der smoothies ser da for lækre ud!

 90. AK 8. november 2012 hos 19:44 #

  Jeg har en svaghed for søde sager og har efterhånden fundet ud, at jeg ikke kan undvære det i mit liv. Det betyder dog stadig rigtig meget for mig, at være sund og ikke fylde min krop med en masse dårlige ting, så når jeg forfalder til de søde sager, bliver det som regel til lækker kvalitetschokolade med en høj %.
  Ja og når jeg nu ikke kan leve uden mit daglige chokolade-rush, skal det også træning til! Efter en meget inaktiv periode i min sommerferie er jeg kommet fantastisk godt i gang med spinning i mit fitness center, og er nået til det punkt, hvor jeg simpelthen ikke kan undvære det – og det er skønt 🙂

  Tak for en super inspirerende blog, som i høj grad også er med til at holde motivationen i top 🙂

 91. Mette M 8. november 2012 hos 19:39 #

  Årh hvor feeedt! Jeg er netop gået i gang med et projekt sund og slank, da jeg har levet lidt for usundt efter sommerferien, så det vil bare være perfekt med sådan en omgang smoothies! Når jeg lever sundt, træner jeg 4-5 gange om ugen, og jeg forsøger at undgå kage og andre søde sager i hverdagen samt usund fastfood, og forsøger at få flere grøntsager ind i kosten. Hep på mig! 🙂

 92. Mette Simonsen 8. november 2012 hos 19:39 #

  Jeg hedder Mette og jeg er 18 år. Da jeg går på gymnasiet er det rigtig vigtigt for mig have en sund madpakke med så jeg ikke bliver fristet i kantinen. Den består for det meste af hjemmebagt rugbrød, en form for blandet salat, frugt og grønt og det er generalt også sådan jeg spiser ud over madpakken, og jeg spiser for det meste groft og hjemmebagt når jeg spiser brød. Derudover elsker jeg at eksperimentere med forskellige salater til aftensmaden. Jeg er vild med smoothies når jeg skal hygge lidt ekstra i weekenderne så det ville jo være perfekt at vinde sådan nogle lækre kasser 😛 Og så træner jeg så tit som overhovedet muligt og som min krop tillader det. Dvs. ca. 4-5 gange om ugen og jeg forsøger at gøre det så varieret som muligt. (spinning, løbebånd, hold som bodyfit og boksetræning og kettlecross) Jeg vil rigtig gerne tage basisuddannelsen i militæret efter 3.g og med dette mener jeg 12 måneder i hesteeskadronen ud over de 4 basismåneder uden ridning. Da det kræver god form er er det også en klar motivation for mig, specielt når jeg skal presse mig selv. 🙂

 93. Camilla J 8. november 2012 hos 19:30 #

  Jeg gør alt hvad jeg overhovedet kan for at leve sundt! 😉

 94. Dorte 8. november 2012 hos 19:22 #

  fed konkurrence!! 🙂
  jeg må nok indrømme, at mine sunde tiltag minder meget om alle de andres!!! grøntsager, frugt og vand i spandevis! jeg er vegetar, så jeg fokuserer meget på at få proteiner hver dag og så elsker jeg at træne og gør det flere gange om ugen.
  Jeg er dog glad for at jeg er kommet over mit meget strenge forhold til mad og træning, som jeg var underlagt engang – jeg synes det er vigtigt at man kan tillade sig selv lidt hygge eller en bytur en gang i mellem!

 95. Amanda 8. november 2012 hos 19:20 #

  Jeg træner hver anden dag cxworx, og løber en tur en gang om ugen. Desuden laver jeg lækre madpakker fyldt med farver hver dag! Sikke et show om morgenen 😉

 96. Maria 8. november 2012 hos 19:17 #

  Jeg hedder Maria og jeg er 18 år gammel. Træning og sundhed fylder rigtig meget i min hverdag. Jeg træner cirka 4 gange i ugen i Fitness DK, hvor jeg blandt andet benytter mig af deres fantastiske Les Mills hold. Jeg træner på disse hold både kondition og styrke. Derudover løber og cykler jeg, samt styrketræner derhjemme. Min træning fylder mig med glæde, overskud og energi og jeg kan ikke undvære den! For mig er træning ikke noget der bare skal overstås. Det er tværtimod noget jeg ser frem til og glæder mig til hver dag. Målet med min træning er at at have det godt både fysisk og psykisk.
  Jeg har desuden planer om at uddanne mig indenfor sundhed og ernæring og er i øjeblikket også ved at snakke instruktørjob med Fitness DK.
  Samtidig elsker jeg at eksperimentere med sund og lækker mad. Jeg starter ofte dagen med en portion havregryn, havregrød eller en lækker smoothie. Til middagsmad spiser jeg ofte en lækker sandwich, en pastasalat eller et par stykker rugbrød, alt efter hvor meget tid jeg har til at lave madpakke. Til aftensmad laver jeg mange forskellige retter og sørger for altid at bruge en form for grønt. Dog er min kæreste ikke altid lige begejstret for den ultra sunde mad, ha ha 😉 Det kan sommetider også være svært at finde tiden, med fuldtidsarbejde og træning. Det kunne være super lækkert at vinde en kasse smoothies, da det ville være nemt at tage sådan en lækker lille sag med på farten.
  I skal forresten også lige have en rose med på vejen. Jeg synes at jeres blog er virkelig god og inspirerende. Super flot arbejde!
  Hilsen Maria 🙂

 97. Nanna 8. november 2012 hos 19:08 #

  Tjae, jeg må indrømme, at det er gået rimeligt meget ned ad bakke med træningen den sidste måneds tid. Jeg har selvfølgelig en pisse god undskyldning, men den springer vi bare lige over, ikke? hrr-hrrmmm….. 😀 Jeg slacker den dog ikke helt. Jeg spiser meget varieret, som regel fisk eller fjerkræ + grøntsager. Holder også 3-4 kødfri dage om ugen. Det allervigtigste jeg gør for at holde mig sund, er dog at drikke rigeligt med vand. De dage hvor jeg ikke får drukket nok vand, får jeg altid enten hovedpine eller ondt i maven, men at drikke masser af vand, hjælper faktisk på det meste..
  Men jeg er altså en meget tørstig type, så send I bare de froosh smoothies afsted til mig..

  PS. Jeg elsker den med ananas, banan og kokos; look good. naked. NAM! 🙂

 98. louise. 8. november 2012 hos 19:06 #

  Starter altid dagen med en ordenlig potion morgenmad, ellers fungere jeg ikke helt så godt.
  Jeg dyrker motion alt fra 0-7 gange om ugen, og alt fra løbeture i skoven, til vægttræning i fitness. For mig er det vigtigt, at motion og sund mad er noget jeg har lyst til, og at det ikke skal være en sur pligt…. Derfor tillader jeg mig selv at tage nogle pauser fra træningen hvis jeg føler mig stresset over skole og arbejde, og samtidig nupper jeg da også noget chokolade i ny og næ – dog helst det helt mørke!
  For at holde mig selv motiveret, læser jeg en masse sundheds-, motions- og madblogs (jeres er selvfølgelig en af dem jeg oftest besøger) og så følger jeg en masse inspirerende brugere på Instagram.
  Det kunne være super fedt at vinde alle de lækre smoothies, for som en anden også har skrevet er det hurtigt det der bliver valgt fra når man lever et skrabet studieliv! 🙂

 99. Sarah 8. november 2012 hos 18:56 #

  Jeg er næsten lige flyttet hjemmefra, og nyder selv at kunne bestemme, hvad jeg skal spise, så jeg gør alt det med indkøb og madlavning til en hyggestund, hvor jeg kan slappe af, og have det sjovt med det, jeg kan lide – sund sjæl, sundt legeme, du ved 😉 sundhed for mig handler selvfølgelig om at spise de rigtige ting, men i høj grad også om at have tid til at grine og nyde livet – det giver bare et energiboost! 🙂

 100. Lykke 8. november 2012 hos 18:53 #

  Uhh fantastisk konkurrence! For at leve sundt løber jeg tre gange om ugen og styrketræner to gange ugen. Det meget vigtig for mig at være aktiv, da jeg bruger det meste af min dag inden for på skolebænken. Har tit overvejet at købe Froosh smoothies, for de ser bare så lækre ud, men det kan være dyrt at leve sundt, når man er fattig studerene!

 101. Matilde Tved 8. november 2012 hos 18:52 #

  For at holde mig sund PRØVER jeg at holde mig fra usunde ting! Jeg har virkelig en ALT for sød tand, og har haft det heeele mit liv. Men jeg ELSKER smoothies! Smoothies er fantastisk!
  Det, som jeg gør for at holde mig sund er, at træne, danse Zumba, gå turer og løbe turer i skoven. 🙂

 102. Ida 8. november 2012 hos 18:43 #

  Følger allerede bloggen på Bloglovin’, men nu er der da også smidt et par likes jeres vej! 🙂
  Hvad angår livsstil, så lever jeg rimelig normalt og sundt. Jeg går meget ind for “alt med måde”-princippet og mener, at med en grundlæggende sund kost og motion kan man godt forkæle sig selv med lidt lækkert mad af og til. Mit liv er aktivt på trods af, at jeg er en travl gymnasieelev, og jeg dyrker styrketræning, løb og ikke mindst yoga, som er gået hen og blevet en meget stor glæde i min hverdag. Jeg har de sidste par år tabt nogle kilo, bare ved at ændre min kost og dyrke noget mere motion. Tak for en god blog!

 103. Line Frederiksen 8. november 2012 hos 18:42 #

  Lever efter “alt med måde”, og så følger jeg jo selvfølgelig jeres blog, og hvad i kommer med af gode råd og tips 🙂 dog synes jeg det er svært at holde mig helt fra de søde sager, så tænker at disse måske kunne være et godt alternativt! Krydser fingre 🙂

 104. Ann-SophieC 8. november 2012 hos 18:39 #

  Det er så her, jeg må krybe til korset og indrømme, at jeg sjældent gør noget aktivt for at holde mig sund.. selvom mit medlemskab i Fitnessworld gladelig bliver betalt hver måned 😉 Jeg bilder mig selv ind, at de uanseeligt mange timer, jeg bruger på at løbe rundt efter min datter (foruden den daglige gåtur på et par timer + kontinuerlig opsamling af legetøj dagen igennem) må tælle som min portion fitnes… jeg har ihvertfald ikke energi til meget andet 😉

  Tak for en super blog, piger. I gør det så godt!

 105. Helena 8. november 2012 hos 18:31 #

  Uh, de lyder lækre!! (:

  Hver morgen står på obligatorisk havregrød med æblestykker og hakkede mandler! Det gik så god energi til resten af dagen (:

 106. Camilla 8. november 2012 hos 18:15 #

  Hej Fit For Living

  For at leve sundt motionere jeg op til 6 gange om ugen. Derudover spiser jeg sundt og øver mig i at spise varieret, da jeg er ret kræsen. Fx elsker jeg smooties, frugt, kød, æg, et par grøntsager og groft brød. Jeg er ret god til at undgå friture, hvidt brød + pasta og ris, sodavand og alkohol.

  Derudover forsøger jeg at leve og nyde livet og det indebærer en gang i mellem bland-selv slik og chokolade 🙂

 107. Rikke aa 8. november 2012 hos 18:14 #

  Uha uha, jeg kunne altså godt!! Jeg bruger ikke det dersens facebook, men jeg følger jer på bloglovin’! Jeg krydser pølserne!

 108. peernillexd 8. november 2012 hos 18:04 #

  Jeg spiser sundt og varieret. Der er altid mest grønt på tallerknen til måltiderne. Derudover er jeg stoppet med at spise slik og chips, da jeg ikke kan stoppe med at spise det når jeg går igang (: Da jeg bor sammen med en der skal tage på i vægt, og jeg selv vil tabe mig, er det vigtigt at være standhaftig og kæmpe hårdt for at bevare den sunde livsstil.
  Udover sund kost løber jeg så ofte arbejdet tillader at jeg kan komme hjem i ordentlig tid til det. Derudover styrketræner jeg hver anden dag.

 109. Amelia 8. november 2012 hos 17:57 #

  Jeg starter dagen ud med at spise et godt og sundt måltid morgenmad, derefter laver jeg en lækker salat som jeg tager med i skole som er med fisk eller kylling efter skole tager jeg ned i fitness og træner i en time til to timer det er meget forskelligt. Til aftensmad er det er det for det meste endnu en salat med kylling og noget pasta eller nogle lækre sandwich.

 110. Julie 8. november 2012 hos 17:57 #

  Dyrker dagligt motion, spiser grønt og varieret og sørger for at grine en masse og omgive mig med mennesker som jeg holder af 🙂 det giver mig god energi, fysisk såvel som mentalt 🙂

 111. victoria k 8. november 2012 hos 17:53 #

  “alt med måde” Med det, tror jeg at man kommer langt. Man behøver ikke at sulte sig selv for at leve sundt, så længe man følger den overstående sætning. Jeg tror på, at man skal være glad, for at være sund. Jeg dyrker motion 4 gange om ugen, og spiser stort set hvad jeg har lyst til. Sundt sind- sund krop 🙂

 112. Louise Andersen 8. november 2012 hos 17:53 #

  Hejsa..

  Jeg elsker grøntsager og spiser det til alle måltider, og så dyrker jeg en masse motion. Bl.a. har jeg i år stiftet bekendtskab med ultraløb – deltog i mit første 6 timers løb. Men styrke træning og anden konditions træning er også vigtig for mig.
  Variation er altid godt.

  Hav en dejlig dag
  Hilsen Louise

 113. Tine 8. november 2012 hos 17:50 #

  Nøøøj hvor skønt, elsker dem. Så fingers crossed! 🙂

  Jeg forsøger at spise varieret, men som i jo sikkert også kender, så kan den nemme løsning efter en travl dag godt være knap så sund 🙂 Dog sørger jeg altid for at drikke en masse vand, og spise de fleste af mine grøntsager – især mine mellemmåltider består af grøntsager og nødder. Så har jeg også den dejligste kæreste der er godt til at lave skønt og sundt mad 🙂

  Lige nu er jeg skadet (en hofteoperation som ikke helt gik som den skulle), hvilket gør at jeg ikke rigtig har trænet i en del tid. Men plejede at træne 3 gange i ugen og gerne mere når der var tid til det.. Hvilket jeg også håber at jeg kan komme igang med så snart jeg er blevet opereret igen og har overstået genoptræningen 🙂

 114. Anne s 8. november 2012 hos 17:42 #

  Jeg drikker vand hver dag og spiser havergryn med rosiner og mandler hver morgen… derudover forsøger jeg at spise alle mine måltider, men må indrømme at det ind i mellem kniber… Jeg vil så gerne i gang, men mangler lige skubbet,.. kender i det?

 115. Nanna D 8. november 2012 hos 17:35 #

  Jeg gør virkelig mit bedste for at leve sundt. Spiser 6 gange om dagen, til morgenmad – havregryn med mælk og rosiner. Frokost – 1 – 2 stykker rugbrød med pålæg, 3-4 stykker grøntsager og altid godt med grøntsager og proteiner til aftensmad!! Mine mellemmåltider består oftest af frugt, grøntsagsstænger eller nødder. MEN det ville bare være mega lækkert at kunne få sådan en smoothie med i skole som mellemmåltid 🙂 NAM.

  Udover at spise sundt, går jeg i fresh fitness 3 range om ugen, og prøvede for første gang i dag zumba, som var rigtig skæg!

  Tak for en fantastisk, inspirerende og hjælpsom blog!!
  – Nanna

 116. Sofie Hedensted 8. november 2012 hos 17:32 #

  mmmmh, LÆKKERT!
  Liker jer allerede begge steder 😉

  Jeg sørger egentlig bare for at spise med fornuften. Vælger altid det sunde alternativ, istedet for det knap så sunde, og så elsker jeg at prøve nye opskrifter af, så det bliver sjovt! Og så træner jeg ca. 3 gange om ugen, hvilket jeg håber på at jeg kan holde fremover 😀

 117. Frida 8. november 2012 hos 17:32 #

  Sundhed er for mig, at have det godt med sig selv og at være i balance. Ikke at forbyde mig selv noget, men samtidig have selvdisciplin nok til at gøre det, der er bedst for min krop. Sundhed er glæde og de rigtige næringsstoffer. Sundhed er adrenalin, endorfiner, hjernegymnastik og afslapning. Sundhed er en aktiv hverdag, hvor man udfordrer krop og sind. Sundhed er sundhed i alle aspekter af livet.

 118. Line 8. november 2012 hos 17:25 #

  For tre måneder siden lavede jeg hele min livsstil om. Jeg har spillet fodbold på højt plan i mange år, og da jeg blev ramt af en skade som medførte en operation og fik af vide at der ville gå mindst et år før jeg kunne komme på banen igen, gjorde jeg op med mig selv at jeg skulle lægge hele min hverdag om.

  Jeg synes det er super fedt at følge med i jeres blog, da jeg får en masse inspiration til at fortsætte denne livsstil og jeg leder hele tiden efter en masse sunde snacks, og smoothies er da genialt 🙂
  Jeg kæmper stadig for at kunne komme tilbage på banen og har opbygget en god styke og faktisk også smidt nogle kilo. Jeg er blevet meget mere bevidst omkring en masse ting og mig selv. Så det jeg gør for at leve sundt er en masse træning og sund kost 🙂

 119. Pernille 8. november 2012 hos 17:22 #

  Jeg synes i forvejen godt om både jeres blog og facebookside, og opdaterer mig dagligt! 🙂
  For at holde mig sund går jeg i fitnesscenter omkring 3 gange om ugen, både på hold, og bare almindelig træning. Ud over det prøver jeg at spise sundt og varieret, selvom der kan være en smutter en gang imellem ;-).

 120. Iben 8. november 2012 hos 17:14 #

  Ahmen easy peasy.. Har jo allerede liket jer på Facebook og følger jer fast på Bloglovin’.
  Hvad jeg gør for at holde mig sund.. Jeg træner; forskellige former for træning for at udfordre og udvikle mig selv (løb, cykling, styrketræning etc.) Jeg forsøger at leve efter 80/20 reglen – lev sundt 80 % af tiden og skej evt. ud 20 % af tiden.. Sundhed er for mig ikke udelukkende sunde fødevarer – hvis det en dag hænger mig langt ud af halsen, at jeg ikke må/burde spise chokolade, så spiser jeg altså chokolade!
  Sundhed er at være glad, føle sig godt tilpas og at være tilfreds med sit eget spejlbillede – ifølge min optik i hvert fald.

  God aften! 🙂
  Ps. det er en for nice konkurrence.

 121. Karen 8. november 2012 hos 17:14 #

  Så er det gjort!
  Jeg forsøger så godt jeg kan med at spise og leve sundt. Jeg holder mig fra de små smuttere og sætter fokus på at få massere af de sunde ting, så det er dem jeg bliver mæt af. Jeg har det også sådan at hvis der en dag er et arrangement eller noget pigehygge eller et tidspunkt, hvor der skal spises usundt, eller der er store fristelser lader jeg det sunde ligge lidt. Dette gør jeg dog kun en dag ad gangen og næste dag er det sundt igen.
  Selvfølgelig dyrker jeg også rigtig meget sport! Jeg spiller basket to gange i ugen og går i fitness ca. tre gange om ugen. Nu ligger jeg dog med en forstuvet fod, som skal hele og jeg kan dermed ikke dyrke nær så meget motion som før, så jeg har derfor ekstra fokus på at spise sundt og spise mindre portioner lige for tiden.
  Dette er virkelig min yndlings livsstilsblog. Den er så god!

 122. Silje 8. november 2012 hos 17:09 #

  Jeg griner hver dag! Og så løber og spinner jeg en helt masse i tillæg! Jeg elsker frugt og grønsager og kværner dem ned, men er også svært glad for mørk chokolade mums 🙂 det kan godt være lidt øv at skulle ud og træne nu her hvor det bliver koldere, men der hjælper i virkelig på motivationen – tak!

 123. laura 8. november 2012 hos 17:08 #

  Lige for tiden får jeg desværre ikke gjort nok, mangler motivation og gejst til at komme ordentligt igang igen.. Dog træner jeg i fitness og har en del idræt på gymnasiet (B-niveau), så disse smoothies sammen med jeres super inspirerende og motiverende blog ville helt sikkert få sparket mig igang igen!

 124. Maria 8. november 2012 hos 16:58 #

  Jeg har followed og liked.
  Først vil jeg lige understrege at jeg elsker de her banditter. Det er sammen med kaffen blandt mine faste køb på 7eleven :p
  Jeg er lige nu i gang med et projekt om at tabe mig 7 kilo. Især Mous GræskarChillisuppe er min gode ven i denne her periode. Kan klart anbefales!!!
  Jeg træner hver anden dag og deltager ofte på forskellige hold – MBL og toningsfit FTW 😀
  Derudover får jeg lavet en kostplan på mandag og her tror jeg bestemt ikke at Froosh ville være bandlyst 😀
  Keep up the good work 😉

 125. Mathilde Krogh 8. november 2012 hos 16:57 #

  Super god konkurrence! Hvem vil ikke vinde dem?!!
  Jeg har været ret usund på det seneste, men efter jeg er flyttet, har jeg besluttet mig for, at nu skal det være slut. Selvom jeg er flyttet på 5. sal, så tvinger jeg mig selv til at tage trapperne, til trods for der er elevator.. Udover det så har jeg besluttet mig for ikke at lade mig friste af offentlig transport.
  Jeg ved godt det ikke er to kæmpe ting, men det er livsstilsændringer, og det er for mig noget af det vigtigste ved at være sund. Det handler ikke bare om at være på kur, og når du så når dit mål, gå tilbage til dit “gamle” liv, nej så kan det næsten være lige meget. For mig, gælder det om at ændre på de små ting i livet, som at tage trappen til 5. og få baller af stål 😉

 126. Dina 8. november 2012 hos 16:51 #

  Ihh mums, hvilken lækker konkurrence! Jeg forsøger at leve sundt, ved at lave en madplan hver uge, så jeg kun skal handle engang, og ikke får købt alt muligt andet, når jeg handler. Samtidig dyrker jeg sport og træner selv 🙂

  Jeg elsker smoothie, men laver dem mest om sommeren, hvor det er nemmest at få fat i de gode sager 🙂

 127. Sandra 8. november 2012 hos 16:49 #

  Sikke da en lækker konkurrence 🙂
  For at holde mig sund i hverdagene spiser jeg rigtig mange grøntsager – jeg spiser enten frugt eller grønt til samtlige af mine måltider, som altid har et højt proteinindhold (ofte i form af kylling, fisk eller æg). Derudover har jeg vænnet mig til ikke at spise ris, pasta, hvidt brød og kartofler, men derimod holde mig til fuldkorn, når jeg indimellem spiser et stykke rugbrød eller lignende. Derudover sørger jeg for at spise en masse sunde fedtstoffer i form af lækre nødder, frø, kerner og olier. Generelt sørger jeg for at få en god, varieret kost, så jeg får mine vitaminer og mineraler. Når jeg er lækkersulten spiser jeg lidt mørk chokolade (gerne 86%), så jeg ikke føler, jeg snyder mig selv. Til slut har jeg altid været mere eller mindre afhængig af at bruge min krop og være aktiv, så jeg træner 5-6 dage om ugen – både spinning, styrketræning, løb og holdsport i form af håndbold.

 128. abi 8. november 2012 hos 16:49 #

  For det første vil jeg bare lige sige, at det er en mega fed konkurrence, elsker Froosh smoothies!!
  Men….det jeg gør for at leve sundt er at træne et par gange om ugen og prøve at spise så “clean” som jeg nu engang kan :b
  Men min definition af sundhed er ikke bare træning og sund mad, jeg synes også det er sundt at lige tage en fridag fra træning og måske spise et eller to stykker chokolade. For mig er det at leve sundt ikke at se sund ud, men at have et sundt indre men også en sund krop! Det er denne holdning, som er min grundlæggende motivation for mit sunde liv, hvor jeg træner ca. 4 gange om ugen og spiser så sundt jeg kan, hvilket kun giver mig en lykkelig og behagelig følelse i kroppen 😀

 129. Emma 8. november 2012 hos 16:47 #

  Jeg lever som man skal efter bøgerne. Sund og varieret kost, daglig motion osv. Men for mig er sundhed meget mere end det. Sundhed synes jeg kan defineres på så mange måder, og for mig er selvværd og selvtillid akkurat lige så vigtigt som dine 6 stykker grønt om dagen. Sundhed er meget mere end kalorier. Sundhed er også alle de ting i livet vi ikke kan veje/måle, og jeg tror på, at det at hvile dybt i sig selv er lige så sundt som din daglige løbetur.

 130. MaiaBjerregaard 8. november 2012 hos 16:44 #

  Jeg træner og spiser sundt. Udover det forsøger jeg at smile så meget som muligt! Altså at være glad, og se lyst på tingene, end negativt på det.

  Smiles,
  Maia/https://fitskinnyandhealthy.wordpress.com/

  • Maia 12. november 2012 hos 18:28 #

   Uh, så glemte jeg lige noget.
   Jeg går på efterskole, så det kan mange gange være rigtig svært at få trænet, også fordi at når jeg så endelig har fri, eller har en fritime så laver de et eller andet sammen, eller sover eller noget. Så kan det til tider være svært, men så tænker jeg som regl på at jeg lapper everyone on the couch 😉

   Mandagen har jeg et tonse blokfag. Det er med styrke og en masse andre øvelser.
   Tirsdag løber jeg om morgenen, og har igen blokfag. Dog styrke og smidighed.
   Onsdag har jeg gymnastik.
   Torsdag løb jeg.
   Fredag har jeg gymnastik, og hvis jeg er hjemme i weekenden er jeg i fitness! 😀

   Ha en dejlig aften, og tillykke! 😀

 131. Nikoline Nerving 8. november 2012 hos 16:37 #

  Ærligt, så er jeg ikke særlig sund. Derfor bør jeg vinde dem her, så jeg kan starte godt ud 😀

 132. Natasja 8. november 2012 hos 16:37 #

  Jeg sørger for at spise grønt og varieret hele tiden. Samtidig spiser jeg en del fibre og fuldkorn, og synes ikke, at kulhydrater skal bandlyses, for kroppen har rent faktisk brug for dem!

 133. Louise T. 8. november 2012 hos 16:36 #

  Jeg løber ca. 3 gange om ugen – forsøger at følge Anne Bech’s FIT program, men kosten halter efter – ikke at jeg ikke spiser sundt, slankt og med den rigtige fedt, for det gør jeg 😉 Jeg laver en del “egenkropsøvelser” hver dag for med kontorarbejde er det vigtig at blive rørt og “strukket” 😉

 134. Diana 8. november 2012 hos 16:27 #

  Uh det ville være dejligt at vinde!
  Jeg forsøger at spise efter en fastlagt plan, hvor der stadig er plads til fx “sund” hjemmelavet pizza til aften, og tager jeg i fitness minimum 4 gange om ugen, hvor jeg både styrketræner og har det sjovt til zumba 🙂

 135. Stine Korsgård 8. november 2012 hos 16:23 #

  For mig er det vigtigt, at jeg gør de ting jeg har lyst til! Hvis jeg har lyst til et stykke chokolade og en tur på sofa’en, så gør jeg dét. Det er sådan noget der gør, at træning ikke bliver en pligt, men noget man har lyst til (: Jeg tror, det er enormt vigtigt, at give sig selv plads til at gøre de ting man har lyst til – hvis jeg ikke gjorde det, så ville jeg i hvert fald få et usundt forhold til at være sund 😀
  Dermed ikke sagt man skal ligge på sofa’en hele dagen!

 136. Pernille Sølvhøj 8. november 2012 hos 16:13 #

  Jeg spiser morgenmad, drikker masser af vand og dyrker yoga.

 137. Eline Vemmelund 8. november 2012 hos 16:10 #

  Generelt går jeg meget op I, at spise sundt og træne så meget, som muligt! Dog er jeg også verdens største slikmås og elsker at hygge foran fjerneren med lækkerier. I hverdagen undgår jeg pasta, hvidt brød og andre “kalorier-slugere” og jeg forsøger, at spise varieret og ofte med mellemmåltider. I fitnesscentret er CrossFit og kardio mine faves! Intet er så godt som en ordenligt omgang træning!

 138. Silja Andersen 8. november 2012 hos 16:08 #

  Min kost har stor indflydelse på hvordan min dag bliver, så derfor sørger jeg altid for at få et god, sund og nærende morgenmad.
  jeg spiser sundt og varieret og søger efter lækre sunde ting, så jeg gør det spændene for mig selv at leve sundt.
  Motion er vigtigt og kan også have stor indflydelse på dagen, dog er jeg ikke så god til at passe det, som jeg er med kosten, men at tage cyklen i stedet for bussen eller toget er ikke fjernt for mig.
  En god ide til at komme ud og få trænet, er at lave en aftale med en, så man ikke kan hoppe fra, og man har det altid godt efter træning, så man vil ikke fortryder det!

 139. sofie madsen 8. november 2012 hos 16:07 #

  Hvor lækkert!
  For at holde mig sund spiser jeg ALTID en god og mættende morgenmad.
  Jeg er lidt af en slikmund og elsker især chokolade, så jeg sørger for at have lidt dadler/tørrede gojibær i tasken, nogle mandler og evt. 80 % chokolade, for at modstå de “dårlige” fristelser.
  Samtidig sørger jeg for at cykle i skole.
  Om det så er de 3 km hjemmefra eller de 8 km ovre fra min kæreste, gør jeg det (for det meste ;))

  sofiemadsen8900@hotmail.com

 140. Mie 8. november 2012 hos 16:06 #

  Jeg har længe fyldt passivt med på jeres blog, og må sige i gør det rigtig godt.
  Jeg træner en del, og spiser sundt og varieret.
  Jeg har siden 1. august smidt næsten 8 kilo, jeg har været meget intensiv, fordi jeg ikke kunne kende min egen krop mere efter jeg overgav mig til fastfood og en stresset hverdag. Men er nu på rette spor, og jeg elsker det. Har meget mere energi til både studie og arbejde. Og er ved at være færdig med at smide kiloende, de sidste har jeg heldigvis helt til sommer til at komme af med. Nu står den på træning så jeg kan styrke min krop. Ville elske, hvis jeg for første gang nogensinde, kunne leve i en bikini en hel sommer uden at dække mig til 🙂

  God aften til jer begge to 🙂

 141. Louise Lunding 8. november 2012 hos 16:04 #

  Dejlig give away! Den vilel jeg gerne vinde 🙂

  Jeg holder mig sund ved at sørge for at bevæge mig hver dag. Enten er det ved at træne, hvor jeg skifter mellem forskellige former for træning og hold for at undgå at køre sur i én slags motion, og de dage, hvor jeg ikke træner går jeg en lang tur. Disse ture er ligesom memditation for mig, hvor jeg har mulighed for at få vendt en masse ting, som jeg går med oppe i hovedet.

  Derudover forsøger jeg at spise sundt, uden for meget stivelse og sukker, men tillader dog mig selv at indulge en gang i mellem. Jeg ser det at leve sund som at finde en mellemvej, hvor der også er plads til at nyde de gode ting i livet.

 142. Jeannett 8. november 2012 hos 15:58 #

  Jeg sørger for at spise en god og sund morgenmad, som har et højt proteinindhold (skyr med frugt). derudover prioterere jeg også motion meget højt dvs. min. 5-6 dage om ugen skal jeg dyrke motion med høj puls.
  En lille ting som at cykle på arbejde (8 km hver vej) er også en måde for mig, at føle mig sund på 🙂 Super inspirerende blog!!!

 143. Kamilla 8. november 2012 hos 15:54 #

  En god og afbalanceret kombination af sund kost og motion, der gør mig GLAD. Det skal kunne kombineres med et (til tider meget) travlt studie, så det skal ikke være noget der “stresser” mig – det skal give energi!

  Jeg cykler en del rundt i byen til mine forskellige aftaler, løber et par gange om ugen og rider, så tit jeg har tid. En gåtur i skoven eller ved vandet er også altid godt.

  Med hensyn til mad; jeg spiser det, jeg har lyst til! En masse frugt, grønt, fisk og kød. Havregryn og quinoa. Kartofler. Bønner og kikærter. Og chokolade og lakrids, når det er velfortjent (eller når jeg liiiige skal overleve den sidste time i en forelæsning 😉 )

 144. Cecilie K L 8. november 2012 hos 15:53 #

  Jeg løber 2-3 gange om ugen, samt styrketræner 1-2 gange i Fitnessworld. For så er der også plads til at synde lidt indimellem med en af mine store laster: CHOKOLADE. Men jeg udskifter også tit slik med mandler og rosiner, for et lidt sundere alternativ 🙂

  Jeg elsker Froosh og ville blive rigtig rigtig glad, hvis jeg var den heldige vinder 😉

 145. cecilie 8. november 2012 hos 15:49 #

  Jeg sørger for at lidt motion hver eneste dag, prøver at spise så sundt som muligt. Og kæmper med at stå imod trangen til slik/kage som kommer hver eneste dag ( eller når der er noget lækkert omkring mig). Jeg prøver også at få drukket en masse vand i løbet af en dag, da jeg hurtigt kan mærke hvis jeg ikke for noget vand. Desuden sørger jeg også for at slippe de hvedeboller min mor bager, selvom der kom et par stykker ned i går (3!)

  Uha, det kunne være lækkert at vinde de smothies. Håber og krydser fingre!

 146. Trine R 8. november 2012 hos 15:45 #

  Det vigtigste for mig ang. at holde mig sund er at spise varieret og altid huske at spise morgenmad! Træning er lige så vigtig, da det giver en tilfredsstillende følelse og gør en glad bagefter! Jeres blog er en super god inspirationskilde for mig til at holde mig sund vha. af bl.a. jeres opskrifter og træningstips mv.. Tak for en super blog! 🙂

 147. Cecilie Staal 8. november 2012 hos 15:43 #

  Sikke en super god konkurrence!
  Jeg har besluttet mig for noget tid siden, at jeg ville lave en livs forandring, ikke en diet!
  Jeg er begyndt at træne rigtig meget, spise varieret og ikke mindst sundt. Jeg spiser Havre gryn hver eneste morgen, spiser frugt, og drikker massere af vand. Jeg elsker at træne, så jeg træner faktisk næsten hver dag. Jeg har desværre ikke så mange penge til at jeg kan drikke dem dagligt. Så det ville være skønt med hele 5 kasser!

  Jeg synes jeres blog giver meget inspiration, så hvis jeg er ved at give op, tager jeg lige hurtigt et kig på jeres blog, og så ved jeg at det ikke er det værd at give op! 🙂

 148. Heidi 8. november 2012 hos 15:39 #

  Fantastisk og anderledes giveaway!
  Personligt går jeg lidt mere op i det at spise “varieret” end det at spise direkte sundt. Jeg går selvfølgelig efter at spise overvejende sundt, samt spise ting, der er gode for mig, min krop og mit velvære, men jeg går også op i, at det er nogle ordentlige råvarer. Når det er sagt, har jeg også et behov for, at det skal være varieret kost, og jeg skal kunne spise, hvad jeg har lyst til, så jeg ikke kører surt i en blandet salat, men også kan tillade mig at spise fx. kartofler og brun sovs en dag – og så løber jeg gerne lige fem minutter ekstra ved næste løbetur. Jeg elsker frisk luft og lange gåture – selv om vinteren pakket ind i vanter, halstørklæde og huer. Det giver motion på en helt anden måde, end når jeg er i det indelukkede holdlokale i træningscenteret, og det giver mig en masse frisk luft til at blive klar i hovedet og få renset dårlige tanker ud.
  Jeg har et travlt liv med uddannelse og arbejde, hvor jeg er på farten cirka 12 timer hver dag, nogle gange mere, og det kan være dyrt at købe lige netop denne smoothie eller andre af de (dog få) alternativer med 100% frugt i 7-11 de dage, hvor man trænger til lidt ekstra lækkert, så denne giveaway er perfekt. 🙂

 149. Nanna 8. november 2012 hos 15:37 #

  Årh de er bare så lækre de smoothies! Har indtil videre kun smagt ‘in fruit we trust’ og er vild med den! Så kunne så godt tænke mig at smage de andre!
  For at opretholde en sund livsstil træner jeg ihvertfald to gange om ugen og sørger for st spise sundt! Jeg finder virkelig meget inspiration til lækre og sunde opskrifter hos jer og på forskellige blogs. Synes det giver en skøn følelse i kroppen at vide at det man indtager er gode og nærende råvarer. Dog vil jeg heller ikke blive fanatisk, så tillader også mig selv lidt usundt når jeg hygger med en god film eller når der skal fejres noget – jeg skal bare lige finde balancen 😉 . Men når mine snacks skal være sunde elsker jeg bl.a. Mandler og andre nødder, dadler, smoothies og tørret frugt – det synes jeg er ret lækkert 😉

 150. Mette 8. november 2012 hos 15:34 #

  Jeg prøver at spise sundt og varieret men på ingen måde fanatisk 🙂 jeg prøver at lytte til min krop, og sørger for altid at spise morgenmad, middagsmad og aftensmad + småmåltider så jeg kan holde mit blodsukker stabilt, samt at spise fuldkorn og proteiner. Jeg træner også tre gange om ugen, ikke fordi jeg synes jeg skal, men fordi jeg simpeltn ikke kan leve uden træning 🙂 Men hvis jeg så endelig skipper en træningstime og mere føler for at kravle under dynen med en kage, så skal der også være plads til det 🙂 Prøver at være i kategorien “livs nyder” :-)))

 151. Anne-Mette D 8. november 2012 hos 15:32 #

  Jeg sørger altid for at træningen jeg laver dagligt er sjov og udfordrenede, så jeg ikke kommer til at kede mig og derved springe over 🙂

 152. Sanne 8. november 2012 hos 15:32 #

  Done og done – sørger for der er nogenlunde balance mellem kost, træning, psykken – og så masser af kærlighed/glæde 🙂

 153. Anna Frederiksen 8. november 2012 hos 15:31 #

  Det ville være så fedt at vinde dem! Den jeg har smagt smager super lækkert. Jeg går til sport 2 gange om ugen, og så prøver jeg at spise sundt, selvom det godt kan være lidt svært når man elsker alt mad, og især det søde… 🙂

 154. Sissel 8. november 2012 hos 15:30 #

  Jeg sørger for at tænke sundt. Det har dog taget sin tid at vænne sine tanker væk fra at spise tilfældigt og være lidt ligeglad med motion og kost, til at gøre sundhed til en naturlig del af ens hverdag – uden nødvendigvis at tænke over det ret tit: det kommer naturligt nu.
  Det synes jeg i hvert fald er en god start på et sundt liv 🙂

 155. Anne Katrine 8. november 2012 hos 15:29 #

  Jeg starter som regel dagen med at dyrke noget sport, oftest en løbetur, så er man frisk fra morgenstunden 🙂 derudover spiser jeg sundt, men med plads til at skeje ud på en bytur med veninderne. For mig er sundhed en balance imellem at gøre de “rigtige”/sunde ting og stadig have plads til nogle lidt usunde ting, som er dem der gør det hele lidt sjovere 🙂

 156. Anne Sofie Englund 8. november 2012 hos 15:29 #

  HURRA! Sikke en god konkurrence (:
  Som så mange andre skriver – så sørger for at spise sundt og varieret. Derudover træner jeg en del, da jeg har til mål at løbe et marathon til sommer (:
  Bortset fra det er det også enormt vigtigt for mig, at det hele ikke går op i, hvad der er “rigtigt og forkert”. Elsker også at dase på sofaen med min kæreste, film, slik og popcorn. Det er måske ikke vejen til sundhed. Men i sådanne situationer har jeg det skønt, er i godt humør og føler mig som verdens heldigste pige. Det er vigtig sundhed for mig (:

 157. Amanda Pind 8. november 2012 hos 15:15 #

  Jeg sørger for at få trænet hver dag, og oven i det løbetræner og danser jeg også. Jeg går ikke i fitnesscenter, da jeg ser nok i bare at træne derhjemme. Min daglige træning indebærer både smidigheds- og styrketræning. Jeg tænker meget over, hvad jeg spiser. Jeg holder mig til fuldkorn og holder mig væk fra fedtrige produkter. Udover det læser jeg med på jeres blog, som også giver en fantastisk inspiration til at holde den gode livsstil! I lang tid har jeg læst tumblrs, som giver god inspiration til mad og træning, og besluttede forleden, at jeg også selv ville lave en tumblr, for så at håbe på, at andre kan finde inspiration i den 😀

 158. LivsStil 8. november 2012 hos 15:07 #

  For at leve sundt forsøger jeg at spise sundt, rent og varieret. Masser af farver, masser af protein, masser af grønt, masser af glæde i maden. Sundheden får et skud oveni, når jeg træner. Dette forsøges ligeledes blive gjort dagligt i form af fitness, løb eller hverdags aktiviteter. Sundhed for mig er velvære. Velvære gør én glad. Jeg bliver ekstra glad, hvis jeg vinder.

 159. Elena 8. november 2012 hos 15:01 #

  Hvad jeg gør for at leve sundt… Mhh, det synes jeg faktisk jeg bliver spurgt om tit, specielt af mine veninder, som har lidt ekstra på sidebenene.

  Kort fortalt; Jeg lever livet uden restriktioner og slankekure. Tænker mig for det meste om, før jeg propper noget i munden og dyrker yoga 2-3 gange om ugen, som både er for kroppen og sindets skyld. Går op i at være glad og omgive mig med gode relationer (:
  … men en smoothie i min hverdag skader absolut ikke 😀

 160. Melgaard 8. november 2012 hos 14:58 #

  Hej til jer 🙂
  Så godt at du meldte konkurrencen i går på instagram – fedt fedt fedt!
  Jeg har en forholdsvis travl hverdag, men jeg forsøger at prioritere træning og kost rigtig højt. Jeg kan nemlig ikke komme i tanke om noget der er vigtigere for en, end ens krop. Så jeg tror på det er vigtigt at lytte til den. Både når den siger work out og gulerødder, men også når den siger chokolade og ansigtsmaske. Jeg går til yoga en gang om ugen, og laver derudover holdtræning i fitness world med en veninde og træner individuelt. Så det bliver til en 3 træninger om ugen, hvilket passer mig og mit liv rigtig godt. Jeg elsker at lave lækker og nærende mad der holder mig mæt i lang tid ad gangen. De her smoothies ser så hammer lækre ud, og jeg håber simpelthen sådan at jeg kunne få lov at smage dem!
  Mange varme hilsner i dette triste vejr,
  Rikke

 161. Sara 8. november 2012 hos 14:57 #

  Jeg drikker selvfølgelig en masse Froosh 😉 Ej. Jeg spiser sundt og får masser af motion. Desuden nyder jeg livet så meget jeg kan og husker at smile hver dag!

 162. Freja 8. november 2012 hos 14:55 #

  Åh jeg elsker Froosh! Vi har dem på mit arbejde, men de er simpelthen så dyre fra en studerendes synspunkt 😉 Det kunne virkelig være fedt få lov at smage alle varianterne.
  Sundhed for mig er ikke kun at spise sund mad altid. Hvis det for nogle (mig) er livskvalitet at indtage nogle usunde ting en gang imellem, mener jeg 100% at man skal have lov. Man skal bare være bevidst om hvad man gør/fylder sin krop med. Det er det “madforhold” jeg selv lever efter, + at jeg sørger for at træne både kondition og styrketræning 4 gange i ugen.
  For mig er det vigtigt at fokusere på hverdagen når jeg skal holde mig sund. Jeg sørger for at spise mindst 2 mellemmåltider udover de 3 store, og generelt passe på med at indtage sukketholdige madvarer der for blodsukkeret til at svinge. Jeg prioriterer grønsager over frugt de dage hvor jeg ved jeg ikke kommer til at få trænet, mest for ikke at have følelsen af der er en masse i min krop som den ville have godt af at få forbrændt.
  Hvis jeg kan klare at holde mig på sporet og spise nogenlunde “clean” der, så har jeg det ikke dårligt hvis jeg synder en gang i mellem fx i weekenderne. Jeg synes sundhed handler om at være bevidst om hvad man gør og selvfølgelig prøve at gøre det rigtige for ens krop. Og jeg mener bestemt ikke at det er at leve sundt, hvis man kun vil indtage ting man ved er sunde.
  Forresten er der jo også en masse sukker i de her smoothies, men det er jo ikke nødvendigvis en dårlig ting, jeg har det godt med at få det naturlige sukker og så ellers have en livsstil der gør at man kan nå at forbrænde det 🙂

 163. Kathrine 8. november 2012 hos 14:50 #

  Jeg løber, styrketræner og træner håndbold, og så går vi meget op i god mad herhjemme og spiser meget sjældent færdigretter og kød, så det sunde kommer lidt af sig selv. Og så følger jeg selvfølgelig også jeres blog, som god motivation :-b

 164. Line Reedtz 8. november 2012 hos 14:49 #

  Jeg prøver at spise sundt, men uden at blive fanatisk. Der skal også være plads til lidt chokolade 😉 Jeg træner mindst tre gange om ugen, alt efter hvad tiden er til.

 165. ildhund 8. november 2012 hos 14:48 #

  Først og fremmest, følger jer både her og facebook. Og jeg syns jeres blog er fantastisk! så det må i ikke lige stoppe med 😉

  Leve sundt. Ja det bliver gjort med mig om min kæreste faktisk bare har ændret livstil fuldstændigt.. Tænker over hva man smider i munden og i hvilke mængder.
  Træner reglmæssigt. Drikke en masse vand og spise frugt og grønt..

  Jeg træner stort set dagligt, styrketræner og lidt cardio, da jeg er tynd af almindelighed.

  Håber på jeg kan være den heldige, for det ser godt nok lækkert ud!! og har hørt en masse om dem.

  Keep this up!

 166. Sheila Nielsen 8. november 2012 hos 14:44 #

  Jeg styrketræner 2-3 gange om ugen, og spiser masser af grøntsager. Det er ikke alene for at være sund, det er allermest fordi jeg føler velvære ved denne livsstil 🙂

 167. Jeanette H. K. 8. november 2012 hos 14:42 #

  Jeg har den holdning til sundhed, at det kun er godt for en så længe det er naturlig. Jeg laver sundt mad, holder mig kun til fuldkornsprodukter, dyrker meget sport hvilke altid har været naturlig. Men jeg er også meget glad for chokolade og is, og det ville jeg aldrig kunne undvære – synes bare det er så godt. Så min sundhed er mere bare at lade mig selv hygge med lidt usund og lign., men stadig sørge for at dyrke motion og spise varierende. Jeg har engang været meget fanatisk omkring det med sundhed og min vægt, men det gjorde mig bare mere nedtrykt end glad. Men synes jeg har fundet en god mellem vej, hvor jeg får afprøvet en masse sundt og lækkert mad, og stadig synder til tider når der skal hygges , og det passer mig perfekt 😀

  Men hold op en god konkurrence – det smager nemlig fantastisk disse smoothies , og er så nem at tage i mellem måltiderne når man er lidt lækker sulten , dejligt alternativ jeg har benyttet mig af mange gange 😉 Så krydser fingre ❤

 168. Julie 8. november 2012 hos 14:41 #

  Jeg forsøger på at spise sundt og varieret. Jeg var før sommerferien på et slanke-forløb i fitness.dk i 8 uger, da jeg gerne ville have hjælp til at smide de overflødige kilo. Derfor nu, går jeg meget op i min træning. Spinner i hvert fald hver onsdag og gerne bodypump bagefter (så er man også udmattet bagefter), går til moderne dans 1,5 t. hver tirsdag, og så er der nogle ekstra træningstimer udover. Det kommer an på skolen og arbejde hvad og hvornår jeg træner udover Jeg benytter mig meget af fitness.dk, så det er bodypump, bodystep og spinning som er primært hvad jeg træner. Træner dog også lidt individuelt nogle gange. Men jeg elsker også at træne! Det er så dejligt og hyggeligt med ens venner/veninder.

 169. Katrine H. 8. november 2012 hos 14:40 #

  Uh, jeg så godt din høst på instagram i går… Hvor er det snyd og lækkert! Og godt for lille baby med gode drikkevarer 😉 … Jeg lever sundt ved at lytte til min krop. Der hvor det kan gå over gevind er som regel på træningsområdet, hvor jeg ikke altid kan få nok 🙂 Sund mad er et must hos mig. Her bliver ikke spist brød, pasta mm. Det er sket helt naturligt, at min mad er blevet ala stenalderkosten.. Jeg opdagede, at min oppustede mave var glad for at slippe for alle de fibre og kulhydrater. Til gengæld får jeg fibrene fra grove grønsager og frisk og tørret frugt. Jeg har skruet markant op for de sunde fedtstoffer, og min krop takker mig især, når jeg giver den virkelig fede fisk (eller mørk chokolade) 🙂

  Vigtigst: Alt med måde 🙂

 170. Sara 8. november 2012 hos 14:25 #

  Åh hvor ville det bare være skønt at vinde det !
  5. Semester på asb trækker tænder ud , og ofte bliver de gode madvarer erstattet af de hurtige , og hvor ville det være fedt hvis de kunne kombineres i stedet .

  Har fulgt jer på bloglovin rigtig længe , og jeres blog er bare super fed og inspirerende !
  For mig er det utrolig vigtigt at holde kroppen i form , selv i en travl hverdag .

 171. Karina 8. november 2012 hos 14:24 #

  Sørger for at træne regelmæssigt, blandt andet yoga, bold, crosstraining og boksning. Derudover sørger jeg for at drikke en masse vand og spise nogle sunde måltider med masser af grønt 🙂

 172. simone 8. november 2012 hos 14:23 #

  Jeg har det princip at min krop er mit tempel, og den skal jeg passe godt på.
  Jeg er studerende så pengene er små så jeg har valgt at prioritere økologiske vare højt.
  Men for at få mest ud af mine penge så handler jeg gerne ind i 5 forskellige fødevare butikker for at spare en 20 🙂 plus jeg køber stort ind så jeg har til lang tid. jeg Skriver altid gerne en indkøbsliste så man ikke køber ting man ikke har brug for, også dyrker jeg selv mine grønsager og laver mit eget brød 😀 På den måde er der også mange penge at spare !

  Jeg træner 4-5 gange i ugen i fitness world. Jeg har det fantastisk så der ikke nogen undskyldning for ikke at være sund 😀

  Hilsen Simone

 173. Christina 8. november 2012 hos 14:20 #

  Har fulgt både på Blog-Lovin og Facebook i lang tid nu, elsker simpelthen jeres blog!
  Jeg bor stadig hjemme, så for at være sund plejer jeg altid at ændre lidt på mine forældres indkøbsseddel.. Især i sommers var der altid ekstra blåbær, hindbær og nødder på indkøbsseddelen 😉

  Håber jeg er den heldige, knus!

 174. Cecilie 8. november 2012 hos 14:15 #

  Næ, hvor lækkert. De er bare super gode!
  For at bibeholde en sund hverdag, prøver jeg at arbejde nogle gode rutiner ind i min hverdag, med vovse, fuldtidsjob, studie og mand. Det vigtiste for mig er en god start på dagen, som ofte er en rask powerwalk efterfulgt af en god morgenmad og en proteinshake. Jeg kommer som regel i fitness 4 gange ugentligt, og derudover prøver jeg at få så meget ud af mine arbejds- samt studietimer som muligt (altid trappen fremfor elevator, altid stå op frem for at sidde ned osv.
  Derudover har jeg, dage hvor det kniber fundet god inspiration i nogle af de workouts som du har postet, som man nemt kan lave hjemme fra. Og dage som disse ville det jo være fantastisk men en lækker Froosh i køleskabet!
  Og hov – sidste ting som virkelig hjælper mig, er snacks! Små hjemmelavede proteinbarer, en håndfuld nødder, grøntsagsstænger osv. Det er virkelig en stor hjælp for at komme sund igennem dagen.

  mange knus Cecilie

 175. Camilla Beck 8. november 2012 hos 14:12 #

  Jeg tænker over hvad jeg spiser og har med succes anvendt Weight Watchers points system til at tabe 20kg og holde dem af i snart to år 😀 . Jeg elsker sund mad og at finde sunde alternativer til andet mad (fx knækbrød istedet for andet brød osv…) og så dyrker jeg motion, går gerne ture og cykler alle steder hen! Det vigtigste hvis du spørg mig, er at omlægge sine kostvaner og lade sundheden blive en naturlig del af ens liv – fanatiske kure holder simpelthen ikke i længden.

 176. Frk. Vægt 8. november 2012 hos 14:07 #

  Jeg bruger min sunde fornuft når jeg prøver at leve sundt – fx ved at vælge det fedtfattige kød, men samtidig være klar over at det ikke nytter noget at spise dobbelt så meget bare fordi det er fedtfattigt. Det samme med min træning (når jeg altså ikke lige er gravid som nu) – god og hård træning, dog uden at overgøre det, så jeg ender med at må springe en træningsdag over pga smerter eller lign.

 177. N 8. november 2012 hos 14:05 #

  Jeg bliver træt og tvær, hvis jeg spiser usundt og ikke får dyrket motion. Så det kommer helt naturligt for mig at bevæge mig og spise sundt. Jeg har lavet meget gymnastik tidligere, og er derfor velsignet med en rigtig god grundform. Nu danser jeg, løber og leger så meget jeg kan med min hund udendørs som muligt.
  Det største problem i forhold til min sundhed er, at jeg ikke altid for sovet så lige meget altid.. Det er jeg dog blevet bedre til at tage mig tid til!

 178. Freya 8. november 2012 hos 14:04 #

  Fulgte allerede på bloglovin og følger nu på facebook – er trofast læser! 😀

  Jeg prøver på at holde mig sundt ved at få dyrket motion 3-4 gange om ugen (ville gerne mere men det er ikke altid tiden er der, desværre) derudover forsøger jeg at spise sundt og især få spist de 6 stykker frugt og grønt om dagen. Jeg holder mig også fra alkohol så vidt muligt, men især her op til jul er det svært. Jeg har hørt at alkoholen kan nedsætte forbrændingen med op til 50% ugen efter man har drukket, kommer selvfølgelig også an på hvilke mængder –
  Men det prøver jeg altid at skræmme mig selv med, så er det ikke altid det værd at drikke 😉

  Som ida Nørregaard også skrev så prøver jeg at få motionen til at være sjovt fremfor en byrde.

  Fed konkurrence! 🙂

 179. Mette A 8. november 2012 hos 14:04 #

  shit, hvor lækkert! 🙂
  for at holde mig sund og frisk, har jeg hele tiden et billede inde i mit hovede om, hvordan jeg gerne vil blive ved med at se ud. jeg prøver så vidt muligt at undgå søde sager og prøver sunde alternativer i stedet. fx. sådan en froosh! noget af det bedste jeg ved, er at spise søde MEN SUNDE alternativer, så derfor eksperimenterer jeg også med en masse sunde opskrifter, mest mellemmåltider for der er det alt for ofte let bare at tage et stykke chokolade. 🙂

 180. Mia 8. november 2012 hos 14:02 #

  Begge steder liked nu 🙂

  Først og fremmest tak for en skøn blog..

  Jeg træner hver dag og undgår så vidt muligt hurtige kulhydrater.

  Jeg vil super gerne vinde, da froosh har afdeling lige under hvor jeg bor og bliver mega fristet hver gang jeg går forbi og tænker disse kunne bruges som erstatning, så jeg kunne holde mig helt væk fra sukker 🙂

 181. maderikkedinfjende 8. november 2012 hos 14:01 #

  For at holde mig sund forsøger jeg at spise fornuftigt! Det er en vigtig ting, specielt når man ligesom mig har ”mishandlet” sin krop med for lidt mad i lang tid. Det har på ingen måde været sundt, og derfor skylder jeg mig selv og min krop, at jeg nu giver den alt, hvad den har brug for. Jeg prøver hele tiden at udfordre mig selv med ”nyt” mad, for jeg mener også, at det er sundt, hvis man en gang i mellem kan slippe kontrollen og spise noget helt normalt! Derudover er der selvfølgelig også motionen, og i lang tid har jeg slet ikke fået lov til at dyrke noget, fordi de ikke var godt for min krop. Nu må jeg heldigvis igen, men derfor skal det ikke tage overhånd! Jeg mener, at det er sundt at træne, hvis det ikke styrer ens hverdag, og man gør de dage, hvor man har tid, lyst og overskud til det! Det vigtigste for at holde mig sund er, at jeg lytter til min krop, og giver den det, som den har brug for. Det kan være rigtig svært, når man længe har vænnet sig til at gøre noget andet, men det ændre bestemt ikke på, at det er det rigtige!

  I var allerede følget på bloglovin, og nu er facebooksiden også liked 🙂

  – Britt. http://madenerikkedinfjende.wordpress.com blog om MAD og SPISEFORSTYRRELSE

 182. Kristine 8. november 2012 hos 14:01 #

  For at holde mig sund lever jeg efter 80/20-pricippet. Altså træner jeg og spiser sundt 80% af tiden og 20% af tiden giver jeg mig selv lov til at slappe af, spise hvad jeg har lyst til og skeje lidt ud. Jeg synes desuden, at det er vigtigt, at man ikke bliver fanatisk – alt med måde, er mit motto.

 183. Carolina S 8. november 2012 hos 13:50 #

  Har liket og følger selvfølgelig på bloglovin’.
  Faktisk gør jeg ikke noget helt overgearet for at holde mig sund, men da det ikke er alt jeg kan spise pga. problemer med min mave kommer det lidt naturligt den vej med hensyn til kosten. (Hvilket er virkelig besværligt og træls til tider når man bare gerne vil have noget junk, men nej siger Hr. Læge) Og ellers løber jeg et par gange om ugen, som jeg endelig er kommet ordenligt igang med takket være en opgave i skolen.
  Lækker konkurrence, nyder virkelig at følge jeres blog 🙂

  • Mie 9. november 2012 hos 20:24 #

   Same here.. Irritabel tyktarm er verdens ondeste lidelse!
   Mie

 184. Sinne 8. november 2012 hos 13:47 #

  Ej en dejlig konkurrence! 🙂

  For at holde mig sund, og vide at jeg får det jeg har brug for, plejer jeg ofte at tilrettelægge mine måltider (selvfølgelig til en hvis grænse). Derved undgår man overspisning eller alt for mange søde sager. Jeg prøver også at sørge for varieret træning, der giver mig ekstra energi til de travle hverdage.
  Sundhed er for mig også, at være god ved sig selv – altså at ens krop er i balance. Lige så vigtigt som ens indre er, lige så vigtigt synes jeg også det er, at ens ydre stråler af sundhed. Derfor plejer jeg af og til, at lave en ansigtsmaske, få massage eller gå i kurbad (:

 185. Signe A. 8. november 2012 hos 13:45 #

  Jeg er en pige på 16 år, der holder mig sund ved at løbe flere gange om ugen + at jeg sørger for, at holde mig væk fra de unødvendige sager, som for eks. slik 😉

 186. Lin 8. november 2012 hos 13:42 #

  Så fik i mig endelig på bloglovin’ (har ikke brugt det før).

  – Jeg undgår alkohol så vidt muligt, og så tænker jeg på alt med måde, sunde alternativer og ikke at udelukke noget helt fra min kost.

  Jeg har netop lavet hjemmelavede proteinbarer, mums, til når jeg er snacksulten eller efter træning (eller mellem to hold).

  Desuden forsøger jeg ikke, at drikke så mange andre former for væske end vand, altså undgå sodavand osv. Drikker dog the, forsøger at drikke mest grøn the. Og så har jeg lige fået en saftpresser, men det kunne være lækkert med nogle froosh smoothies i stedet for fx saft eller til lige at have med på farten.
  Det er ikke lige let at få sine 600 gr frugt og grønt når jeg tit kun er hjemme et par dage og derefter væk et par dage, for har ikke råd til at smide alt for meget mad ud.

  Dersuden forsøger jeg, at træne minimum 3 gange ugentligt, dog gerne mere, det lykkedes dog ikke altid når der er både studie og arbejde at huske – og så går jeg en masse ture med mine hunde 🙂

  Og sidst men ikke mindst, forsøger jeg at bruge cyklen som transportmiddel 🙂

  I har en rigtig fed blog, og selvom den mest fokuserer på sundhed osv, hvilket jeg synes er godt, glæder jeg mig nu også til at se jeres lille bebs:)

 187. camillastokholm 8. november 2012 hos 13:41 #

  Havde allerede liket jer på facebook og følger jer selvfølgelig på BlogLovin. Men ja, jeg gør mit bedste for at have et naturligt forhold til at leve sundt. Jeg træner 5 dage om ugen varieret træning; håndbold, styrke med og uden vægte og en masse cardiotræning. Slik, kage, sodavand og junkfood indgår ikke i min kost, men jeg har det fint med at synde en gang i mellem. Dagligt spiser jeg 6 måltider fyldt med masser af frugt og grøntsager. Jeg elsker mad, og nyder at finde nye opskrifter og ideer. Bla er jeg blevet helt vild med din morgenmad, A38 med mandler, banan og havregryn, det spiser jeg dagligt! Jeg følger en masse blogs for at få inspiration, og ellers gør jeg mit bedste for at være positiv og have det godt 🙂

 188. Ida Nørgaard 8. november 2012 hos 13:40 #

  Jeg prøver at gøre det spændende og sjovt – så bliver det noget man har lyst til, i stedet for en byrde 🙂

 189. Simone K. 8. november 2012 hos 13:40 #

  Jeg sørger for at få grøntsager hver dag, og så prøver jeg at gemme slik og kager til enten weekenden, eller hvis jeg skal hjem til nogen! Det gør, at jeg kan spise det med bedre samvittighed!
  Krydser så meget fingre for, at jeg bliver den heldige vinder!! 🙂

 190. Mette 8. november 2012 hos 13:39 #

  For at holde mig sund, træner jeg hver anden dag. Dels styrketræning, men også cardio. Nu går jeg på gymnasium, så hver morgen sørger jeg for at smøre en sund madpakke, spise hver 3 time og have små snacks med som mandler osv, hvis sulten melder sig. Til morgenmad spiser jeg ALTID havregrød. Og hvis jeg så en dag ikke når at komme ind at træne pga. skolearbejde, går jeg altid en lang tur med min søde bette hund :-)!

  • Frøken Jensen 8. november 2012 hos 14:08 #

   Jeg sørger for at spise sundt og varieret. Forsøger at spise fuldkorn når jeg spiser brød, en masse frugt og grønt, går lange ture med hunden og har i det hele taget en aktiv hverdag (pånær når jeg sidder spærret inde på kontoret ca. 7 timer dagligt). Netop pga. mit job er det vigtigt for mig at røre mig når jeg ikke er på job.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Progress! « Fit For Livin - 9. november 2012

  […] inspirerende, at læse jeres historier. Til jer, der ikke har deltaget endnu kan I gøre det lige her. Chancerne er stadigvæk gode og det er hele 60 smoothies fordelt på fem smagsvarianter I kan […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: