Nuts about nuts

4 nov

Reklamer

11 kommentarer to “Nuts about nuts”

 1. camillastokholm 5. november 2012 hos 12:09 #

  Har du betalt for at være på wordpress? 🙂 selv har jeg en blog på bloggersdelight, men det irriterer mig, at man ikke kan have faste læsere, og jeg kan ikke få “follow via bloglovin” ind på min blog..

  • Fit For Livin 5. november 2012 hos 13:46 #

   Nej, WordPress er gratis. Jeg har ingen forstand på Bloggersdelight. Er der ikke nogle teknikere man kan få sat på sagen og hjælpe en? 🙂

   • camillastokholm 5. november 2012 hos 16:43 #

    Det er der nok, men så kan jeg ikke finde dem 😀 Jeg gav op og har nu skiftet domæne til WordPress 😉

 2. Line 4. november 2012 hos 21:16 #

  Ang jul og december måned, hvad er din holdning så til kosten den måned? Jeg mener bare at jeg prøver at være sund 85% af en måned, men har på fornemmelsen at december bliver hård at komme igennem med alle de fristelser der er, og den konstante julestemning der gør at man får lyst til søde sager, selv i hverdagene..
  På den ene side vil jeg ikke ødelægge alt ved at falde i julegodte-fælden flere gange om ugen, men på den anden side er det kun december en gang om året.. Har du nogle råd eller forslag til hvad du mener er okay den måned, og hvad man skal holde igen med?

  Puha, blev et langt indlæg…håber det gav lidt mening 😉

  • Fit For Livin 4. november 2012 hos 22:23 #

   Min holdning er, at man skal gøre lige hvad man vil – uden at have dårlig samvittighed vel og mærke. Det er jo kun få ekstra dage man lever usundt 🙂 Jeg lever ikke selv efter nogle regler i december, faktisk fungerer det som enhver anden måned for os i henhold til kost. Det er kun i selve juledagene og til julefrokoster i weekenderne jeg “synder”. Derudover er jeg ikke specielt vild med dansk julemad (hader fx. flæskesteg, brune kartofler og sovs + er heller ikke fan af risalamande), så det gør det lidt nemmere. Men når man nu elsker alle disse ting, kan jeg godt forstå det kan være svært at sige nej. Ifølge mig skal man bare nyde det mens det er, og så kæmpe det ekstra efterfølgende, men hvis man er sej nok til at holde den sunde livsstil over december, kunne man udskifte de usunde snacks med sunde alternativer 🙂 Eksempelvis nødder/mørk chokolade/clementiner/dadler i stedet for pebernødder/småkager/konfekt. Og inden julearrangementer sørge for at spise et sundt og nærende måltid, så man ikke er tilbøjelig til at overspise. Og så holde sig til så lidt alkohol som muligt, da det klart er den værste synder. Langt svar, men jeg kan lave et seperat indlæg på et tidspunkt hvis det er om alternativer 🙂 Derudover har jeg altid trænet d. 24/25/26. Lige præcis de dage har jeg ekstra brug for det, og når man har trænet er man også mindre tilbøjelig til at smide det hele væk på små fornøjelser.

 3. Laura 4. november 2012 hos 19:50 #

  Smider altid lige et par mandler i min havregryn. Det’ guf! 🙂

  • Fit For Livin 4. november 2012 hos 22:17 #

   Det gør jeg også, det er helt vildt hvad det gør for både mæthed og smagen 🙂

 4. Frida 4. november 2012 hos 17:23 #

  Desuden er det en af de eneste sunde ting vedrørende jul – det er acceptabelt at gå fuldstændig hovedkulds bananas i nødder ❤ (jeg er tyvstartet)

  • Fit For Livin 4. november 2012 hos 17:55 #

   Præcis! Nødder er altid tilladt og så meget et bedre alternativ til alle de usunde julegodter. De kan nemlig spises med god samvittighed 🙂

   • Mette 7. november 2012 hos 14:33 #

    Når jeg laver konfekt plejer vi også at ovetrække nogle forskellige nødder med 85 % mørk chokolade. Mhhm! Det giver virkelig følelsen af at man synder

   • Fit For Livin 7. november 2012 hos 14:40 #

    Godt tip, det vil jeg gøre til jul 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: