World’s biggest skidome?!

3 nov

Nu nærmer skisæsonen sig snart, og selvom det er et få antal gange jeg har været på skiferie, så er det nu også rart at tage afsted på mere aktive ferier. Vi har tendens til altid at vælge solferier frem for skiferier, og det er egentligt lidt synd, for hold op det er skønt at bruge en hel dag på pisterne efterfulgt af en skøn aften med afslapning eller afterski.

Desværre er skiferier også lidt dyre, hvorfor vi ikke kommer afsted foreløbigt. Men så er der heldigvis alternativer på tegnebrættet for os, der bare gerne vil stå på ski i ny og næ uden at skulle hive en uge ud af kalenderen og bruge flere tusinde kr. 😀

Derfor var det noget så skønt, at modtage en pressemeddelse om den helt nye (og verdens største) skidome, der skal bygges i Randers inden for kort tid. Den ser fuldstænding overdrevet vild ud, og udgøres af i alt 6 indendørs pister (2 blå, 2 røde og 2 sorte) og 2 udendørs. Der er plads til hele 3.000 gæster og både lifter og skielevatorer er til rådighed, så man får en troværdig oplevelse af at være på skiferie. Nice!

Udover at stå på ski, kan man besøge deres restaurant i 110 meters højde, ligesom at der både er en afterskibar, et hotel og butikker med skigear tilknyttet. Når man er træt af at stå på ski, man kan tage en tur i saunaen i de lækre omklædningsfaciliteter. Lidt overdrevet? JA! 🙂

Skirejsebureauet Danski har længe drømt om at gøre det mere tilgængeligt for  os danskere at stå på ski, hvorfor de har valgt at at bringe pisterne til Danmark og den ægte følelse af alpint skiløb.

I kan læse meget mere om den kommende skidome, samt se en video om projektet, ved at klikke på  ovenstående billeder.

Hvad synes jer skientusiaster om den kommende skidome i Randers? Kan det fungere som et godt alternativ, når nu man ikke kommer afsted på skiferie, eller er det et fuldstændig urealistisk tiltag fra Danskis side? 🙂

// The world’s largest skidome is coming to Denmark. Yeah! Click on the above pictures to read more about this crazy and popular new place!

NB: Dette indlæg er sponsoreret, men 100 % et udtryk for egne holdninger.

Reklamer

14 kommentarer to “World’s biggest skidome?!”

 1. Henning Jensen Nyhuus 24. november 2012 hos 11:03 #

  Det er en markedsføringsgimmik, der skal give folk lyst til at tage på skiferie. Så go a head og lad jer blive hjernevoldpulet og manipuleret med.
  Afsenderen er Danski.

 2. Dina 4. november 2012 hos 22:53 #

  Jeg synes det er mega fedt!!! Det nok den bedste nyhed jeg har læst 🙂 Så håber virkelig det bliver til noget. Jeg ville ihvertfald gerne tage derop og prøve det..

  • Fit For Livin 5. november 2012 hos 13:45 #

   Ja, det er lidt en vild nyhed 😀 Ellers må man ty til rigtige skiture i Alperne eller domes i Tyskland 🙂

 3. Skiløberen 4. november 2012 hos 11:03 #

  Det lyder rigtig sjovt, og som et rigtig fedt koncept. Jeg har selv stået på ski i mange år, og jeg kan sagtens se ideen bag projektet med bland andet danskernes stigende grad til at prøve at stå på alpin ski eller snowboard.
  Jeg kan dog godt være noget skeptisk bag det, både rentabilitetsmæssigt, men især også konkurrencemæssigt; som nævnt findes der en dome i Tyskland, men især også skisportsstedet Isaberg, hvor der er 10 pister fra grøn til sort, 700 m højt, og som kun tar 3,5 time fra Midtsjælland. Derudover har Isaberg også, stastitisk set, temperaturer der er væsentlig lavere (intervallet 0 grader til -20 grader) end Randers, hvilket kræves, hvis der skal laves kunst sne eller som nogle kalder det artificial snow. Nu bor jeg selv på Sjælland og uanset hvad, om jeg tager til Sverige eller Randers, så skal jeg selv betale bro / færge, så jeg tror helst at jeg vil tage til Isaberg og få den ægte vare på en weekendtur med familien.

  • Fit For Livin 4. november 2012 hos 17:53 #

   Jeg tror du har fuldstændig ret i dine overvejelser og mange vil nok fortsætte med at tage til Tyskland. Når nu der allerede findes kæmpe domes i Tyskland, der er veletablerede og har temperaturer til at holde det ved lige, kan det være svært at gøre det kunsten efter i Randers. Ikke desto mindre er det så nytænkende et koncept, at jeg med med spænding venter på Danskis næste move 🙂

 4. leilakrak 4. november 2012 hos 10:13 #

  Det lyder bare mega fedt! Jeg har aldrig stået på ski, men gad godt at prøve. 😀

  http://www.leilakrak.blogspot.com

  • Fit For Livin 4. november 2012 hos 10:22 #

   Det er i hvert fald en rigtig god motionsform, og samtidigt sjovt/udfordrende 🙂

 5. Louise T. 3. november 2012 hos 18:38 #

  Er det sikkert – altså at det bliver opført?
  Vi har prøvet de 3 indendørs skicentre, der er i Tyskland – og som Lise siger, er det fint til en-dagsski 😉

  • Fit For Livin 3. november 2012 hos 18:49 #

   Ja, det er jo så lige det, altså om det bliver til noget 🙂 Har Tyskland nogle store indendørscentre? Jeg har prøvet et i Skotland, men det var ikke så vildt igen 😉 Men til endagsski behøver det heller ikke være overdrevet stort eller vildt.

   • Louise T. 3. november 2012 hos 19:31 #

    Prøv at Google – “Snow Dome Bisbingen” eller “Alpincenter Wittenburg” og sidst men ikke mindst (og længst væk fra DK) “Alpincenter Bottrop”.
    De to førstnævnte ligger omkring Hamburg, og er fint til en weekendferie – eller som opvarmning til “den rigtige skiferie” 😉

    Et enkelt år fik den yngste lov at bestemme, hvad vi skulle i efterårsferine, så vi var bl.a. på ski indendørs 😀

   • Fit For Livin 4. november 2012 hos 10:21 #

    Tusind tak for tips, det lyder fedt 🙂 Der vil vi gerne forbi hvis vi skal til Tyskland. Det er nemlig super smart, at man på en dag kan få skioplevelsen 🙂

 6. Lise 3. november 2012 hos 17:25 #

  Hvis jeg ikke har mulighed for at komme på skiferie et år, jo så vil jeg da gerne køre til Randers (men hvorfor lige Randers?) for at stå på ski én dag.
  Det er bestemt et spændende projekt!

  • Fit For Livin 3. november 2012 hos 17:35 #

   Måske var der bare masser af plads i Randers til det? 😉 Jeg ved det ikke, men det er et sjovt/vildt tiltag Danski har i tankerne.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Skidome Denmark Give Away: Vind en SOS skijakke til 4.500 kr. « Fit For Livin - 16. november 2012

  […] anledningen af, at Verdens Største Skidome (læs vores indlæg lige her) måske kommer til Randers, har vi været så heldige, at få lov til at udlodde en overdrevet […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: