Take us to exotic Guadeloupe

26 sep

Velvære handler for os om så meget andet end kost og træning. Det handler i høj grad også om at gøre de ting der gør os lykkelige, og det at rejse er klart det bedste vi ved. Vi har tidligere delt vores bedste vacation memories  og skønne feriebilleder her, her og her.

Vi vægter rejser langt højere end så mange andre ting, da det er derigennem vi får fornyet energi til at klare hverdagens rutiner. Af samme grund har vi også besøgt en masse skønne og eksotiske steder, bl.a. Mexico, Thailand, Brasilien, Cuba. Bali m.m., og vi er konstant på jagt efter nye uopdagede steder. Vi drømmer os på regnfulde dage væk til eksotiske destinationer, og et sted vi i den grad er faldet for er skønne Guadeloupe. Oh my god det ser lækkert ud!

Guadeloupe er en af de små fransk-caribiske øgrupper, med en overdådig og eksotisk skønhed. De lange hvide sandstrande fortsætter i en uendelighed, ligesom at man kan besøge frodige regnskove med vandfald, vulkaner, laguner og vidunerlige bjerge. Det lyder næsten for godt til at være sandt, og når man er træt af at slappe af byder ø’en på både kulturelle og kulinariske oplevelser.

Lige pt. har Visit Guadeloupe rigtige gode tilbud på rejser dertil, så hvis du ikke ved hvor din næste ferie skal gå hen i efteråret eller til til vinter, er denne eksotiske destination værd at overveje. Hvis vores lille søn nu ikke kom til verden om blot 7 uger, havde vi siddet på det første fly derned 🙂

Klik på de lækre billeder for at komme til de gode tilbud, og for at læse meget mere om vores drømmedestination p.t.

// We’re dreaming about visiting the wonderful and exotic island of Guadeloupe. The weather in Denmark is getting so cold and rainy why we really want to leave right now. Click on the beautiful pictures to read more about our nr. 1 dream destination at the moment!

NB: Det indlæg er sponsoreret, men  100% et udtryk for vores egne holdninger.

Reklamer

12 kommentarer to “Take us to exotic Guadeloupe”

 1. Mallibue 26. september 2012 hos 22:48 #

  Hold da helt op hvor ser det lækkert ud! Lige hvad man drømmer sig hen til på denne tid af året.
  Tusind tak for tippet om rejsen! Jeg sidder netop og finder ud, af hvor min næste eksotiske rejse skal gå hen (engang i det mørke kolde januar) og jeg må da sige, at denne destination frister EKSTREMT meget! Lækre lækre billeder.

  Mallibue
  http://mallibue.wordpress.com/

  • Fit For Livin 27. september 2012 hos 09:49 #

   Ja, det ser super lækkert ud 🙂 Man kan altid bruge inspiration til sin næste rejse 🙂

 2. Mads 26. september 2012 hos 10:17 #

  Hej I to,

  Jeg var på Guadeloupe for godt 3 år siden og det kan klart anbefales. Jeg ved ikke om I har været inde på langley.dk og kigge, men det er bestemt et besøg værd.
  Til info kan det nævnes at vandet hele året rundt er 29 grader på Guadeloupe.

  • Fit For Livin 26. september 2012 hos 10:23 #

   Heldige dig! 🙂 Nej langley.dk har vi ikke kigget på, men vil straks gøre det. Så godt de også havde nogle gode tilbud inde på Visitguadeloupe. Det er alt for fristende 😉 Og det med det konstante varme vand gør det blot endnu mere fristende!

 3. fitandfashion 26. september 2012 hos 10:09 #

  Hvor ser det lækkert ud. Var nødt til lige at lure på priserne derinde. Det er jo voldsomt deprimerende vejr herhjemme – Godt man har en efterårsferie at glæde sig til 🙂
  http://fitandfashion.wordpress.com/2012/09/26/after-the-rain/

  • Fit For Livin 26. september 2012 hos 10:12 #

   Det er virkelig deprimerende vejr herhjemme. Man har bare lyst til at tage det første fly og rejse langt væk 🙂 Og sikke nogle smukke post-regnvejrsbilleder du har fået taget. Selvom det er trist vejr, er det oplagt til flotte fotos 🙂

 4. fit,healthy and happy 26. september 2012 hos 09:50 #

  Jeg elsker også at rejse – New York og London er mine absolut yndlingsbyer, og jeg besøger minimun 1 af byerne hvert år 🙂 Men hold nu op, hvor ser der skønt ud på Gaudeloupe! 🙂

  • Fit For Livin 26. september 2012 hos 09:57 #

   Årrh heldige dig:D New York har vi aldrig besøgt, men jeg vil så gerne. Det skulle være helt fantastisk. London har jeg også kun besøgt en gang, men det må der laves om på. Det koster jo ingenting at flyve dertil nu om dage 🙂 Ja Guadeloupe ser fantastisk ud, totalt drømmedestination.

 5. Michelle 26. september 2012 hos 09:04 #

  Er det muligt at lave et indlæg/har lavet om jeres tur til Bali? Jeg regner med at tage derhen snart og det kunne være I havde nogle tips som erfarende rejsere 🙂

  • Fit For Livin 26. september 2012 hos 09:14 #

   Det er ved at være godt 6 år siden jeg var der, så det står ikke så klart i min hukommelse længere, men det er virkelig et skønt sted. Nu var det med familie jeg var afsted, så vi fik ikke lavet alle de ting som f.eks. rygsæksrejsende gør, men det vi kan anbefale er:

   – Surfing hvis man er til det. Bali har virkelig gode muligheder for denne motionsform.
   – De fleste steder var det muligt at spise på stranden, især seafood mad. Det koster ikke så meget, og mens man spiser kommer tidevandet og pludselig er ens fødder dækket til af vand. Fantastisk oplevelse 🙂
   – Vi var på nogle dagsture inde i midtlandet, og besøgte de lokale og så deres dagligdag. De er især gode til at lave træting (møbler, billeder osv.) og sølv/guld smykker, og det koster ikke ret meget.
   – Vi besøgte sådan et område hvor aber gik frit rundt, og man kunne gå rundt med dem. Kan selvfølgelig ikke huske hvad det hed, men det var en god oplevelse.
   – Der er både tid til afslapning på de lækre strande, men der er virkelig også meget at se. F.eks. regnskove, vulkaner, frodige landskaber. Vi var der i 3 uger, og synes nærmest ikke mindre kan gøre det. Flyveturen derned er tilgængelig uendelig lang (det ligger jo nærmest nede ved Australien). Det var virkelig hårdt, men også det værd. Jeg vil klart gerne tilbage dertil 🙂

   Rigtig god tur, er virkelig misundelig 🙂

   • Michelle 27. september 2012 hos 07:23 #

    Mange mange tak for dit svar! Det hjalp meget 🙂 Og tak for en fed blog forresten.

   • Fit For Livin 27. september 2012 hos 09:48 #

    Det var så lidt, er glad for du kan bruge det 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: