Post pregnancy motivation

6 jul

Selvom der stadigvæk er lang tid til jeg kan begynde at komme i super form igen, er det aldrig for tidligt at finde motiverende billeder. De ryger allesammen i en mappe så jeg kan finde motivationen frem engang i det nye år 🙂

Og tak for al jeres feedback i går, det gav klart stof til eftertanke. Kig ind senere hvor jeg vil dele mine yndlings yogavideoer til hjemmebrug. Det er noget jeg selv skal igang med hver dag, især efter jeg igen har sovet forfærdeligt og har ondt i ryg og lænd. Yoga kan om noget få strukket mig ud og virke mediterende.

Forresten vidste I det i dag er international kyssedag? 🙂 Det skal jeg huske når min kæreste kommer hjem fra renovering af vores nye hus. Kys løs!

Reklamer

4 kommentarer to “Post pregnancy motivation”

 1. Tina Brandstrup Hansen 8. juli 2012 hos 18:26 #

  Ja, ikke? Huset er så gennemført fantastisk. Drømmer stadig 😉
  Jeg bor 30 km udenfor Århus i en lille by, men vi skal til at kigge efter hus/lejlighed i Århus inden for den nærmeste fremtid. Vi vil rigtig gerne ind til skønne Århus, som vi har indset, at vi ikke kan undvære.
  Det bliver så spændende med det lejede hus – jeg glæder mig til at se billeder. Hvor stort er huset? Måske du er “tvunget” til at tage på et HAY-udsalg igen for at købe lidt ekstra møbler. Du må meget gerne sige til, hvis du hører om sådan et udsalg igen.

  Håber du har nydt weekenden og tak for yoga videoerne – dem har jeg sendt videre på min skønne gravide søster 😉

  • Fit For Livin 11. juli 2012 hos 11:10 #

   Lyder spændende med nyt hus/lejlighed! Og Århus er såååå skønt, vil aldrig herfra 🙂 Ja det er super godt her, men vi har lagt meget arbejde i det, men vi er også ved at være på plads langt om længe 🙂 Det er 90 m2, så tilpas stort til os og en lille en. Jeg skal nok vise billeder når alt er klart. Ja HAY udsalg er fantastisk, lover at update næste gang. Det er en gang årligt og vidst altid i maj.

   Hvor er det fedt at din søster kan bruge yoga videoerne. Det er skønt for sådan en mørbanket gravid krop 😉

 2. Tina Brandstrup Hansen 6. juli 2012 hos 11:11 #

  Stort tillykke med huset. Har i købt eller lejer i bare? Glæd dig til at indrette det. Jeg vil lige dele en inspirations kilde med dig – som jeg selv er HELT forgabt i. Det er LIGE min stol…. Vores næste hus i Århus – vil ligne det her meget, hvis det stod til mig: http://bobedre.dk/galleri/boliger/funkis-i-hverdagen?page=12

  • Fit For Livin 6. juli 2012 hos 11:28 #

   Vi lejer bare, da vi ikke har råd til at købe lige nu. Men det kommer vel en dag 🙂 Og ohh my god det er et lækkert hus det der, det kun også godt være mit drømmehus. Der er virkelig kredset om detaljerne og elsker det enkle design. Jeg glæder mig så meget til at indrette, det er altid sjovt. Bor I i hus nu i Aarhus? 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: