I’m so tired!

5 jul

Jeg har virkelig svært ved at holde bloggen igang for tiden, primært fordi jeg er så træt, arbejder meget, skriver speciale når jeg ikke arbejder og flytter/gør rent resten af tiden. Der er simpelthen ikke nok timer i døgnet og jeg er derfor uinspireret. Derudover vokser maven, tøjet strammer og det er lidt svært at forene med bloggen der ofte er præget af lækre slanke og motiverende kvinder. Alt andet end mig lige nu faktisk, haha!

Kvinder der har været gravide ved at det kan være lidt hårdt at se sin krop gennemgå store forandringer som man ingen kontrol har over. Selvom det er det hele værd, har jeg svært ved at følge med. Jeg har konstant rygsmerter når jeg sover, lændesmerter fra en gammel diskus er fremme igen og min krop føler sig bare mørbanket. Jeg har ikke trænet i 2 uger i dag fordi jeg simpelthen ikke har haft tid eller overskud. I mit hoved skulle jeg da motionere 3/4 gange om ugen så længe som muligt, men føler allerede det er hårdere og mindre vigtigt. Vi flytter derudover lørdag ud af byen, så er ikke i nærheden af et center som nu. Jeg må derfor i højere grad benytte mig af hjemmetræning, yoga og svømning, da det er det jeg kan mærke min krop kræver.

Baby sparker konstant nu og det er hårdt at bukke sig ned eller komme op fra en lav stol. Det lyder jo som om jeg skal føde i morgen, men er altså kun 5 måneder henne.

Så det jeg tænker er, at bloggen nok ændrer fokus til vores liv/alle forandringerne frem for kun træningstips, opskrifter, motiverende billeder osv. Indlæg som disse vil dog stadigvæk være til stede, men i langt mindre grad. Og det skyldes simpelthen at jeg ikke kan identificere mig med det i samme grad, da jeg selv står i en totalt modsat situation som gravid kvinde der bliver forpustet bare af at se på en trappe 😉

Hvad er jeres holdning til det? Ris og ros er velkomment.

Reklamer

20 kommentarer to “I’m so tired!”

 1. Lisbeth 8. juli 2012 hos 19:40 #

  Det er da fuldstændig forståeligt… forstår dig SÅ godt. Jeg har nu 3 graviditeter bag mig… og den sidste har trukket tænder ud.. Så skriv du endelig det der passe til dig og det der fylder i dit liv lige nu 😀

  • Fit For Livin 11. juli 2012 hos 11:27 #

   Århh 3 graviditeter, du er for sej! 🙂 Så skal jeg vidst ikke beklage mig, haha 🙂

 2. LilleKrille 6. juli 2012 hos 15:16 #

  Det er også bare helt i orden 🙂 Du skal også passe på dig selv og baby i maven. Du kan skrive lige hvad du vil. Følger du uanset hvad.

  • Fit For Livin 7. juli 2012 hos 09:35 #

   Tusind tak og det er jeg glad for 🙂

 3. Walkinrunout 5. juli 2012 hos 21:06 #

  Pas du bare på dig selv søde – og livet ville da være røvkedeligt, hvis ikke ens prioriteter ændrede sig løbende….
  Du er ikke alene – jeg havde det præcist som dig, da jeg ventede mit første barn … men bare rolig de gode intentioner og øvelser kommer igen 🙂
  Og det er jo ikke bare for sjov, at du er valgt til at være MOR 🙂
  Jeg hænger på herinde…. lige meget, hvad du finder på.
  Knus & Kram

  • Fit For Livin 6. juli 2012 hos 08:42 #

   Tusind tak, hvor er du sød:) Og du har ret, ens prioriteter ændres jo hele tiden i løbet af livet og det er vigtigere at give et autentisk billede af hvordan det forløber for os frem for at portrættere et glansbillede som jeg ikke selv kan identifivcere mig med. Og så er det rart at høre fra en mor, at det er normalt at have det sådan 🙂

 4. Ea Maria 5. juli 2012 hos 20:04 #

  Hvis du skulle være hyper-sporty under en graviditet og gå igennem den uden det mindste kvæk (og værre; uden at nævne det nogensinde), så tror jeg ærligtalt ikke, at jeg ville blive ved med at læse. Jeg er vild med det personlige præg, som der bliver sat; ligeledes, at I har en rød tråd. En graviditet er da i dén grad en udfordring (kan jeg forestille mig – situationen har jeg selv til gode 😉 ) – og jeg synes da kun, at det er interessant, at læse hvordan din forløber sig og ligeledes, hvordan du ‘takler’ det med sundhed og trivsel i højsæde. Endnu mere synes jeg, at det er fantastisk, at du erkender at der bare SKER forandringer – og du accepterer den, deler dem. Det er fantastisk – fordi man kan relatere til det, synes jeg – tror jeg. Blab. Jeg kan godt lide det du/I laver – forsæt, bum!

  • Fit For Livin 6. juli 2012 hos 08:40 #

   Det er jeg super glad for at høre, ja det er en udfordring kontra det “sunde og aktive” liv jeg har levet førhen. Jeg er glad for du har lyst til at følge med i alle de forandringer der er 🙂 Det er jo også skønt at dele dem men nogen. Jeg er jo selv helt grøn på området og kan stadigvæk blive overrasket over hvad der nu sker med min krop, haha 🙂

 5. Camilla 5. juli 2012 hos 20:03 #

  Hjertelig tillykke med graviditeten! Jeg har fuld forståelse for at du forsat vil skrive om indholdet i dit liv, som nu bliver dit barn, ny bolig m.m.. Når det så er sagt, skal jeg da være ærlig og sige, at jeg primært fulgte denne blog netop pga de mange indslag om træning, inspiration osv! Jeg er rigtig ærgerlig over at de ikke vil optræde i samme hyppighed mere, da inspiration på en mørk regnvejrs dag er lige dét jeg har brug for – da fitness og træning generelt fylder utrolig meget i min hverdag 🙂

  Held og lykke med det hele!

  • Fit For Livin 6. juli 2012 hos 08:37 #

   Mange tak 🙂 Jeg kan godt forstå dig, det er jo selv grunden til bloggen blev oprettet i starten. Jeg vil dog gøre alt for at forene indslag om træning/inspiration med min livssituation, så alle stadigvæk kan få noget ud af det 🙂 Og de inspirerende billeder vil stadigvæk være til stede.

 6. Sebrina (farsprinsesse) 5. juli 2012 hos 18:04 #

  Helt forståeligt, og synes det er spændende at I skriver om andet end træning og tips også 🙂 Håber du kan nyde graviditeten og ikke tænker for meget over manglende træning osv.!

  • Fit For Livin 6. juli 2012 hos 08:36 #

   Det er jeg glad for at høre 🙂 Jeg nyder den meget og er blevet meget mere afklaret med at man ikke kan fortsætte i samme tempo som før.

 7. Hanne 5. juli 2012 hos 17:12 #

  Det er fuldstændig forståeligt! Tillykke med det hele… hvornår får vi maven at se 🙂

  • Fit For Livin 5. juli 2012 hos 17:36 #

   Tak! 🙂 Den skal da deles når vi er flyttet, god ide 😀 Jeg har faktisk været rigtig dårlig til at tage billeder af udviklingen, og det er en dum vane. Man bliver så glad senere hen 🙂

 8. NatasjaS 5. juli 2012 hos 17:06 #

  Jeg synes det er super fint! En blog er meget personlig og den virker mest autentisk når bloggeren bag skriver om noget de brænder for 🙂 Jeg vil ikke have noget imod, at du skriver mere om din graviditet/indretning af ny bolig/hverdagstanker og lignende. Det er kun hyggeligt 🙂

  • Fit For Livin 5. juli 2012 hos 17:34 #

   Du har så evig ret, en blog er bedst når den er personlig. Det er derfor jeg synes det er så synd når man får et filtet ned over hovedet, selvom man selv har skabt det(mad, mode, indretning, træning osv.). Hvorfor ikke forene alle ting 🙂 De blog jeg elsker allermest er dem hvor jeg fornemmer personen bag i alle henseender. Jeg vil klart dele mere ud af andre elementer fra nu af. Jeg har før bare følt at man havde et område og det var det man skulle tilgå og ikke andre ting.

 9. Frenchilicious 5. juli 2012 hos 17:02 #

  Hejsa!
  Først og fremmest vil jeg blot sige at det er fuldstændig forståeligt hvordan du har det, og at det selvfølgelig vil have indvirkning på bloggen.
  Som sygeplejerske med speciale i for-tidl-fødte-børn kan jeg kun rose dig for at lytte til din krop og drosle ned.
  Forandringer tager hårdt på én, og det lyder til at du har gang i mange på en og samme tid. Maven vokser, specialet og en flytning – RESPEKT siger jeg bare.
  Træningen skal nok blive en del af din hverdag, og to ugers pause er ingen skam, især ikke under dine forhold.
  Jeg oplevede selv en del stress og ændringer ifm en flytning til udlandet, væk fra ikke bare det kendte træningscenter, men væk fra ALT hvad jeg kendte til. Det tog tid, men når man en gang i sit liv har oplevet glæden ved at træne og leve sundt så tror jeg aldrig den forsvinder. Jeg tror bare der vil være forskellige faser i ens liv hvor det fylder mere eller mindre, og at det er sådan det skal være.
  Med alt det sagt siger jeg tak for en skøn og meget velskrevet blog. Jeg ønsker for dig/Jer at alt kommer til at gå godt og så er jeg i øvrigt sikker på at bloggen og læserne skal nok følge med på Jeres vej. Held og lykke til!
  /Knus

  • Fit For Livin 5. juli 2012 hos 17:32 #

   Århh mange tak 🙂 Jeg er glad for du forstår, det er nemlig så vigtigt at lytte til sin krop og tænke på babys ve og vel først og fremmest. Kan godt forstå du oplevede stress da du skulle flytte, især når det er til udlandet, det kan jeg slet ikke forestille mig. Jeg skal bare flytte 6 km væk 😉 Og hvor har du ret i det med faserne, det kender vi vel alle. Nogle gange er det bare ikke lige så vigtigt og så skal man tage sig af sit sind først og fremmest.

 10. Sabina 5. juli 2012 hos 17:02 #

  Du vil altid være inspirerende! Du er et menneske som alle og andre, og du klarer det da super godt. Hjemmetræning, yoga og især svømning lyder som vejen frem ;o)

  Jeg vil stadig følge med, og selvfølgelig glæde mig til du engang har det samme vanvittige overskud, også for din egen skyld.

  • Fit For Livin 5. juli 2012 hos 17:27 #

   Tak for dit input. Hvor er du sød, det varmer i en tid hvor man føler sig utilstrækkelig fordi man ikke kan levere det samme som førhen. Jeg glæder mig også til mit overskud er tilbage engang 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: