Vis mig dit køleskab

18 Apr

Så lige teaseren for det nye program på TV 3, Vis mig dit køleskab, hvor Laura Drasbæk besøger otte forskellige kendisers køleskabe hvis indhold en mad- og køkkenekspert skal gætte. Det skulle minde lidt om “Kender du typen”, men om det er lige så godt ved jeg ikke.

Vi blev dog inspireret af ideen og tænkte det kunne være sjovt at dele vores køleskab med jer. Det er dog på ingen måde eksklusivt, luksuspræget eller inspirerende mad, tværtimod, men det er forholdsvis sundt og fungerer for os. Det viser dog kun en brøkdel af den mad vi spiser.

Det kun også have været lidt sejt hvis vi kun havde Dom Perignon og kaviar i lange baner stående, ligesom de kendte i Cribs 😉 Men så bliver vi nok ikke specielt mætte.

Hvad får altid en plads i jeres køleskab?

Advertisements

18 kommentarer to “Vis mig dit køleskab”

  1. nana kyhn 19. april 2012 hos 08:01 #

    kan se der er mange kendinge ! 😉 nu er det altid mig der køber ind og vi har altid: æbler, løg, low fat yoghurt, æg, agurk, mine grønne bananer! mange ½ vand, ketchup, gær og MASSER af mælk!:-) ret mange ting vi altid har – gør det også ret tungt at handle ind når min kæreste er på arbejde i vores eneste bil ;-b he

    • Fit For Livin 19. april 2012 hos 09:02 #

      Ej hvor skægt 🙂 Det er også virkelig tungt når vi handler ind, specielt hvis man selv skal bære det fordi manden har bilen 😉

    • Ditte P 19. april 2012 hos 12:46 #

      Er det købevand? Jeg køber også mest ind og er ved at gå til over, hvor tungt det er. Så jeg overvejer stærkt at prøve nemlig.com.. Der er mange, der har anbefalet det. Det er selvfølgelig lidt dyrere, men det er SÅ praktisk! 🙂

      • Fit For Livin 19. april 2012 hos 17:46 #

        Den hjemmeside kendte jeg ikke, men det lyder godt nok smart 🙂

  2. Ditte P 19. april 2012 hos 05:06 #

    Vi har altid skyr, æg, a38 og gulerødder.

    • Fit For Livin 19. april 2012 hos 09:00 #

      Det er også klassikere 🙂

  3. Vicki 18. april 2012 hos 20:52 #

    Elsker detaljen med neglelakken i køleskabet 😉

    Vicki
    http://www.vickiholmberg.dk

    • Fit For Livin 18. april 2012 hos 20:58 #

      Ha ha, det fungerer jo egentlig meget godt – de holder i hvert fald længere:)

  4. C.B 18. april 2012 hos 20:44 #

    Rigtig fedt indlæg, det er god inspiration!

    Synes at det ser rigtig godt og lækkert ud, mange forkellinge ting – og rigtig meget mælk! Haha 😉

    Fortsat god aften!
    Mvh. CB
    Naestenklar.wordpress.com

    • Fit For Livin 18. april 2012 hos 20:49 #

      Ja meget mælk bl.a!!! Det er Rasmus der drikker enormt meget, så vi nærmest skal handle 10 liter om ugen 🙂 Mænd og deres mad! 😉

  5. Kirstine 18. april 2012 hos 20:40 #

    Fedt indlæg… Måske du vil uddybe det lidt? HVORFOR i har akkurat de ting.. Hvilke ting i altid har osv?

    http://kirstinefallah.blogspot.com/

    • Fit For Livin 18. april 2012 hos 20:46 #

      Ja, det kan jeg godt følge dig i 🙂 Vi har altid de her basale ting fordi det udgør sådan en essentiel del af vores kost; mælk, æg, hørfrørugbrud, appelsiner, melon, bananer, makral m.m. Køleskabet udgør primært vores morgenmad, frokost og mellemmåltider. Alt kød og grøntsager er i fryseren. Vi har dog ikke noget spændende køleskab, da vi simpelthen ikke har råd til luksusvarer. Synes det er dyrt i forvejen at leve forholdsvis sundt 🙂

      • nana kyhn 19. april 2012 hos 13:56 #

        ja det er dyrt!!:-O fik et chok da jeg flyttede sammen med min kæreste og madbudgettet næsten tredobblede sig ;b nu elsker jeg bare at udveksle opskrifter, så vil lige tippe om et rugbrød helt uden mel og med flere proteiner! (har hørt at kerner er sundere end det meste mel 😉 ) – det smager rigtig godt, giver en helt anden dimention til “klapsammeren” ;-b he he..

        stenalderbrød:
        150 g mandler
        100 g sesamfrø
        100 g hørfrø
        100 g solsikkefrø
        150 g græskarkerner
        1 dl rapsolie
        2 tsk havsalt
        5 små æg

        mal mandlerne i foodprocessor. bland med de øvrige frø og kerner i en skål. pisk æggene, og tilsæt dem sammen med havsalt og rapsolie. fyld dejen i en rugbrødsform. og bag brødet ved 160 g i 70 minutterlad det køle af i formen. opbevares i et viskestykke i en plastikpose i køleskabet..
        jeg har kun bagt det en gang, og har erfaret at man nok er nød til at fedte formen ind, for det hang fast og tog en krig at få ud :-O he he 🙂 men smager helt utroligt godt 🙂

      • Fit For Livin 19. april 2012 hos 17:48 #

        Vores madbuget er også steget helt vildt! EJ hvor fedt du vil dele en opskrift, det er virkelig sødt af dig. Kerner er nemlig meget sundere end det meste mel, så lige noget for os 🙂 Det vil vi prøve at lave en af dagene 🙂 Har faktisk aldrig prøvet at lave hjemmebagt rugbrød.

  6. Maja 18. april 2012 hos 20:39 #

    Har i kat?? 🙂

    • Fit For Livin 18. april 2012 hos 20:43 #

      Vi har en sød lille Molly 😉

      • Maja 18. april 2012 hos 21:07 #

        Åhh hvor fint:) jeg har også to.. Ha ha

      • Fit For Livin 18. april 2012 hos 21:08 #

        Det er så skønt! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: