Sund i påsken

6 apr

Undskyld der intet indlæg kom i går, men vi havde travlt  med familiehygge, påskefrokost og ren afslapning. Faktisk åbnede vi slet ikke vores computere, og jeg kan vitterligt ikke huske hvornår det sidst er sket.

I dag står den på arbejde hjemmefra, afslapning og sund kost igen. Påsken er jo ikke ligefrem den nemmeste tid at komme igennem uden at blive fristet af chokolade, påskemad og alkohol, men vi prøver at holde igen så det kun er enkelte dage vi spiser uden nærmere eftertanke.

Men når man får så meget usundt, bliver man også motiveret til at leve rigtig sundt og spise gode og naturlige råvarer. Enjoy de smukke og lækre madbilleder. Vi er i hvert fald inspireret og motiveret til at holde den sunde linje i dag. God påske 🙂

Tips til at holde den sunde linje i påsken:

 • Erstat kiks og brød med lækkert frugt hvis I skal have ostebord. Vælg eventuelt fedtfattige oste og suppler op med fedtfattigt pålæg.
 • Undgå alt for meget alkohol. Lav nogle lækre juices eller smooties i stedet, og hvis I vil drikke så drik en Skinny Bitch som indeholder meget få kalorier sammenlignet med andet alkohol.
 • Undgå buffet. Man har tit ikke styr på hvor meget man tager og går ofte flere gange. Lav i stedet portionanrettede tallerkner. Hvis I besøger andre og der er buffet, så gå efter masser af salat og kød og kun et enkelt stykke brød.
 • Undlad fedende desserter og spist noget frugt i stedet. Hvis I selv skal stå for dessert, så lav en sund en af slagsen. Vores opskrift på en sund kage er virkelig lækker og smager slet ikke sundt.
 • Nyd jeres fridage og giv jer endelig også hen. Man skal ikke køre sur i det. Men husk at lade vær med at spise usundt hele påsken. Man smider så meget arbejde væk på så kort tid.
 • Motioner mere end normalt for at forbrænde de ekstra kalorier. Tag eventuelt et spinninghold eller prøv step eller Thai bo. Man forbrænder meget på kort tid.

Source: Tumblr 

Reklamer

4 kommentarer to “Sund i påsken”

 1. Lene Aagaard 6. april 2012 hos 16:31 #

  Hvor er det bare fedt at i har denne her blog.
  Glæder mig hver dag til at læse jeres indlæg, og nøjh hvor er det inspirerende og motiverende!
  Vil straks hjule ned i Fakta og købe nogle dadler, så jeg kan bage en sund kage til gæsterne i aften 🙂

  Rigtig god påske til jer!

  Lene

  • Fit For Livin 6. april 2012 hos 16:40 #

   Mange tak Lene 🙂 Det er vi helt vildt glade for at høre! Og du vil ikke fortryde den kage, den er virkelig lækker – mindst lige så lækker som de usunde kager. Får helt lyst til den nu 🙂 God påske.

 2. louise 6. april 2012 hos 15:10 #

  jeg synes det er svært er være sund i påsken med alt det chokolade, hehe.
  men det på billederne ser godt ud!

  • Fit For Livin 6. april 2012 hos 15:14 #

   Jeg synes det er SÅ svært 🙂 Men jeg gør et forsøg, så jeg ikke smider alt væk som jeg har arbejdet for 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: