A wonderful sunday afternoon

25 mar

Vi havde hviledag i dag, og humøret var højt da vi stod op til det her fantastiske vejr. Det indbød simpelthen til en roadtrip. Vi ELSKER roadtrips. Man snakker, griner, lytter til god musik og nyder synet af alle de forårsstemte mennesker.

Vi bestemte os for at tage sandwich med fra Anettes (Århus’ bedste og sundeste sandwich) og nyde dem på Moesgård strand, og det var så hyggeligt og varmt. På vej hjem fik jeg helt vildt lyst til at prøve Ben & Jerry’s nye is i 7/11 og så gik jagten ellers. Sund kost bliver derfor tilsidesat i aften, og det er nu helt fint 🙂 Så må vi op på hesten igen i morgen.

Har I også nydt søndagen uden for i det lækre vejr? Husk vores Give away slutter i aften kl. 20.00. Vi glæder os helt vildt til at kåre vinderen i morgen.

Reklamer

14 kommentarer to “A wonderful sunday afternoon”

 1. Amalie 26. marts 2012 hos 13:17 #

  Mmh, ELSKER Annettes, de er sååå gode, deres sandwich 🙂
  – og nogen gange skal man altså også have lov til, at få noget is og guf 🙂

  • Fit For Livin 26. marts 2012 hos 14:50 #

   Anettes er så godt, og vi regnet os frem til der er mellem 600 – 700 kcal i en. Tun, kylling og laks er de sundeste 🙂 Man skal virkelig have lov til at forkæle sig selv nogen gange, hehe:)

 2. Maria 26. marts 2012 hos 10:50 #

  Dejligt indlæg og ikke mindst skøn blog, I har jer! Super inspirerende 🙂
  Jeg tænkte på, om du (Danica) kan anbefale noget godt træningstøj og sports-BH? Det må du vide lidt om, når du træner så meget 🙂 Ha’ en dejlig dag!

  • Fit For Livin 26. marts 2012 hos 10:58 #

   Vi er glade for du kan lide vores blog og du bliver inspireret 🙂 Det kan jeg i hvert fald godt, selvom det nok er en individuel ting. Jeg bruger sports bh’er fra Nike og Casall. Det er de to mærker jeg har prøvet der er bedst. Det er vigtigt man prøver dem når man køber og hopper lidt rundt for at se om de er behagelige og sidder som de skal 🙂 Angående træningstøj er mine favoritter faktisk de samme mærker, og så Puma. Deres tøj sidder godt, huden kan ånde i det og de laver noge fedt tøj. Jeg er ikke så vild med H&M’s udgaver. Deres sports bh’er sidder virkelig dårligt og har ingen støtte, og deres træningstøj falder hurtigt fra hinanden. Jeg plejer at købe mit træningstøj når jeg er på ferie, da Nike fx altid er billigere i udlandet.

 3. amalienicoline 26. marts 2012 hos 09:12 #

  Det er vigtigt med en hviledag!!!! Vigtigt 😀

  kh http://www.AMALIENICOLINE.blogspot.com

  • Fit For Livin 26. marts 2012 hos 09:20 #

   Det er så vigtigt! 🙂 Og heldigt det faldt sammen med det flotte vejr! Og isen var fantastisk 😉

 4. Nanna 26. marts 2012 hos 08:25 #

  Lyder som en virkelig rar søndag – og hold op, vejret var lækkert!
  Jeg fik endelig løbet mit første halvmaraton som jeg har ventet i spænding på i noget tid. Og det gik så fint, så fint. Gennemførte endda to minutter hurtigere end forventet. Opturssøndag! Hav en dejlig mandag!

  • Fit For Livin 26. marts 2012 hos 09:19 #

   Det var en skøn søndag 🙂 Og hold op du er sej, et halvmaraton er helt vildt at gennemføre. Det er virkelig godt gået og så på kortere tid 🙂 Og en skøn mandag til dig!

 5. louise 25. marts 2012 hos 19:48 #

  dejlige billeder! 🙂

  vejret i dag har været skønt, desværre kan mine knæ og ankler ikke holde til løb udenfor i længere tid af gangen, så jeg måtte nyde vejret inde i fitness i stedet :b.

  det var dog dejligt at få svedt igennem – hold op hvor var der varmt derinde!!

  • Fit For Livin 25. marts 2012 hos 19:51 #

   Det er da bare helt vildt sejt du kom afsted i dag:) Sådan et varmt fitness center er ikke altid lige sagen når vejret er så godt. Det gode er så, at man tit har det for sig selv 🙂

 6. Mathilde Krogh Guldbrandsen 25. marts 2012 hos 19:37 #

  Hvor er det fedt, i også kan sætte kuren til side. Det gør egentlig bare bloggen mere troværdig! Jeg finder stor inspiration i jeres blog. Det er den bedste motions/sund livsstils blog jeg har kunne finde 🙂 Men tænkte lige på, om i kunne anbefale nogle i selv læste? 🙂
  God søndag 🙂

  • Fit For Livin 25. marts 2012 hos 19:41 #

   Ja, vi er på ingen måder perfekte eller fanatiske og synder også i ny og næ, ellers kører man nemt surt i det 🙂 Og hvor er det fedt du finder stor inspiration i det vi gør, og så er det da en helt vild god ide med at anbefale de motions og velvære blogs vi selv læser. Det vil vi klart gøre en af dagene 🙂

 7. Caroline 25. marts 2012 hos 19:08 #

  Dejligt indlæg – var selv på roadtrip i dag, med madpakke, frugt og kaffe på stranden! Haha! Og så endte min søndag ud med en lille løbetur, faktisk den første efter min fiber i låret. NU skal jeg slappe helt af! Fortsat rigtig god søndag, og endnu engang tak for jeres dejlige blog! 🙂

  Kærligst

  • Fit For Livin 25. marts 2012 hos 19:13 #

   Det lyder da helt vildt hyggeligt, og samtidigt har du været sund og motioneret! Det er godt gået 🙂 Og tillykke med det er den første tur efter din fiber, det er skønt at komme i gang igen 🙂 Du må også have en fortsat god søndag med afslapning og mange tak fordi du læser med.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: