Tunge løft er kun til mænd der vil være store!?

2 mar

Har erfaret at mange piger er bange for at løfte tungt, fordi det kun  er for drenge. De er bange for at blive muskuløse, og komme til at ligne en kvindelig “bodybuilder”.

Faktum er, pga. naturlig kemi i vores kroppe er det godt og vel umuligt for en pige at blive “stor” –  de har simpelthen ikke testosteronet i kroppen der skal til. Når du fx ser de kvindelig atleter til Ms. Fitness konkurrence ligger der årevis af tunge vægte og hård kost bagved.

Der findes ikke en bedre måde at får strammet de baller op, eller få styr på de mormor arme, end at løfte vægte, og få stimuleret de muskler til at vokse.

Det kan været meget grænseoverskridende for mange at skulle stå og løfte vægte side om side med alle de “pumpede” fyre, men man behøver ikke stå med de frie vægte. Der er også massere af muskelafstraffelse at hente i at køre de forskellige fitness maskiner. Det vigtige er bare der løftes tungt, og man presser sig så meget den sidste gentagelse gerne skulle gøre lidt ondt 🙂

Mit bud er derfor at supplere ens cardio rutiner (eller hold træning i diverse centre) med et par dages tunge vægte om ugen. Blandingen af den høje fedtforbrænding igennem cardio, og muskelopbygningen i tunge vægte gør virkelig hurtig en forskel. 🙂

Ex på vægt rutine:

Dag 1.

Ben og Læg, Bryst, Mave

Dag 2.

Ryg, Skuldrer, Arme

Her køres der 4 sæt af 8 – 12 gentagelser med så høj vægt som muligt.

Hvad er jeres tanker og erfaring med tunge vægte?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: