Proteinpulver all the way!

29 feb

Så kom vores postmand forbi med en gigantisk pakke. Vi er gået all in på proteinpulver denne gang, da der var flere varianter vi gerne ville prøve.

Banan, chokolade og chocolate fudge - Nam!

Proteinpulver smager virkelig godt, og mulighederne er uendelige. Du kan bruge det i din smoothie, i en proteindrik, i din morgenmad, til pandekager, muffins og til hjemmelavede proteinbarer som vi lavede lige her.

Kun fantasien sætter grænser, og hvis du ikke kan lide banan eller chokolade, kan du få smagsvarianter som vanilie, jordbær, pina colada (ja, du læste rigtigt), mint og mange flere.

Har du svært ved at finde kilder til proteín i din daglige kost, er pulveret nemt at supplere op med. Og det smager altså tilmed virkelig godt – specielt efter træning hvor kroppens kulhydratlager er helt i bund.

Du kan købe proteinpulver mange steder, og der findes mange slags, men ifølge vores erfaringer smager Elite simpelthen bedst. Det kan bl.a. købes hos Gym Nordic, hvor de har fri fragt ved køb for over 500 kr .

Hvad er jeres erfaringer med proteinpulver og bruger I det som supplement til jeres kost?

Reklamer

7 kommentarer to “Proteinpulver all the way!”

 1. William 29. august 2012 hos 17:28 #

  Hej

  Jeg ville bare lige anbefale Elite Whey også efter at have set dit indlæg!, det er også super lækkert til proteinboller, jeg lavede forleden faktisk kun med proteinpulver, æggehvider, havregryn, lidt olie og lidt kanel, jeg brugte dog http://www.gymnordic.com/product/show/374-elite-gourmet – Gourmet udgaven fordi de ikke havde elite whey i chokolade på lager, den prøvede jeg dog sidste gang, og den var også rigtig god 🙂

  Tak for en super blog

  Hilsen William.

  • Fit For Livin 30. august 2012 hos 08:57 #

   Tusind tak for din kommentar William 🙂 Og fedt med en anbefaling. Jeg elsker også Elite, men har ikke prøvet den smag. Og lækre boller du har lavet, kan være vi skal forsøge os med dem 🙂 Skal nok lige give lyd om vi kan få dem lige så lækre som de lyder.

 2. labonovaLabonova 26. juli 2012 hos 15:45 #

  Nu skriver du “…specielt efter træning hvor kroppens kulhydratlager er helt i bund”

  Nu er der ikke så mange kulhydrater i det der protein pulver med mindre det er desideret “recovery” protein eller weight gainer

  Jeg vil klart anbefale at man tilføjer Maltedroxtrin til sin protein shake efter træning for at fylde de nævnte depoter, evt 50 gr protein og 70 gr Fast carbs som maltedroxtrin eller Vitargo for mænd, lidt anderledes for kvinder 🙂

 3. anne 8. marts 2012 hos 00:11 #

  Tak for dit svar!

  Hvilken en af chokolade udgaverne er så bedst?
  (Har en idé, om at de måske kan være sådan lidt Nesquick agtige?)
  Og hvad blander I dem op med?

  God aften!

  • Fit For Livin 8. marts 2012 hos 11:35 #

   Den der hedder Chocolate Rich er bedst vil jeg mene, den er ikke så kraftig i smagen. Den er lidt nesquick agtig faktisk. Vi blander det op med mælk eller vand efter træning. Ellers bruger vi det i pandekager, muffins, morgenmad, proteinbarer m.m. Mulighederne er uendelige 🙂

 4. Anne 5. marts 2012 hos 22:03 #

  Hej:-) suuuper fed blog. Kan du fortælle hvilken af disse der smager bedst, eller evt lave en test:)?

  • Fit For Livin 5. marts 2012 hos 22:23 #

   Hej Anne. Tak for din kommentar og ja det vil vi meget gerne 🙂 Vi kan klart bedst lide chokoladeudgaverne. Både chocolate rich og fudge, de er nemlig slet ikke kvalmende, men smager af kakao. Frugtudgaverne som jordbær fx er meget syntetisk, og natural er kedelig. Vi kan dog også godt lide banan 🙂 Resten har vi ikke prøvet. Det er nok også lidt en smagssag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: